Henkilö työskentelee Daikinin innovatiivisella, johtavalla tekniikalla tabletin avulla.

Innovatiiviset, johtavat tekniikat

Daikin pyrkii löytämään ympäröivään ilmaan liittyviä ratkaisuja. Tutustu tekniikoihin, joiden avulla parannamme asiakkaiden elämänlaatua.

IAQ banner image for hero 1670x860.jpg

Hyvinvointi on raikkaan ilman hengittämistä

Kulutamme keskimäärin 90 % ajastamme sisätiloissa, olimmepa sitten työssä, ostoksilla tai viettämässä laatuaikaa rakkaiden parissa. Siten raikkaan ja puhtaan ilman tuottaminen sisätiloihin on hyvinvointimme kannalta tärkeämpää kuin koskaan.​

replacementtechnology-710x460.png

Korvaava tekniikka

Päivitä järjestelmäsi toimimaan paremmalla energiatehokkuudella, pienentämään energiakustannuksia ja ehkäisemään odottamattomia rikkoutumisia luotettavan ympärivuotisen mukavuuden turvaamiseksi.

header_bluevolution_710x460.jpg

Bluevolution

Seuraavan sukupolven tuotevalikoima, jossa käytetään R-32-kylmäainetta hyvää energiatehokkuutta ja vähäisiä ympäristövaikutuksia varten.

header-vrv-v2.png

Vaihteleva kylmäainetilavuus

Variable Refrigerant Volume (VRV) on maailman ensimmäinen kaupallisiin tiloihin tarkoitettu Multi-Split-ilmastointilaite

header-heating-domestic-hot-water.png

Daikin Altherma -lämpöpumput

Daikinilla on yli 55 vuoden kokemus lämpöpumpputekniikan kehitystyöstä. Daikin tarjoaa lämpöpumppuvalikoimaa, joka pienentää käyttökustannuksia ja toimii erittäin energiatehokkaasti.

seasonal_efficiency.jpg

Kausittainen tehokkuus

Aivan uusi menetelmä, jonka avulla kehitetään ja otetaan käyttöön HVAC-R-tuotteisiin tarkoitettuja, entistä energiatehokkaampia tekniikoita, jotka vastaavat lainsäädäntöä tai ylittävät sen vaatimukset.

inverter_technology.jpg

Invertteritekniikka

Innovatiivinen tekniikka, joka maksimoi energiatehokkuuden ja tuottaa miellyttävän lämpötilan ympäri vuoden.

EDC-header.png

Euroopan kehityskeskus (EDC)

Teemme tutkimusta ja kehitämme uusia ilmastointitekniikoita Euroopan markkinoille.

compressor.jpg

Daikinin kompressorit

Daikin on aina johtanut kompressoritekniikan kehitystä ja tarjoaa nyt kattavan valikoiman swing-, scroll- ja yksiruuvikompressoreita.

shirudo_logo_2x1.png

Shîrudo-teknologiaa

Shîrudo-teknologian avulla R-32 VRV -järjestelmäsi huolehtii rakennuksen pienten huoneiden sovelluksista ilman mitään lisätoimenpiteitä.​ Lue lisää, miten Shîrudo-teknologia tarjoaa parasta joustavuutta suoraan pakkauksesta.