Skip to main content

Tietoja meistä

Missiomme

Olemme omistautuneet toimittamaan laadukkaita tuotteita ja ilmastoinnin kokonaisratkaisuja, jotka tuottavat kestävällä tavalla miellyttävää sisäilmaa maailman kaikille ihmisille ja alueille.

 • Daikin-brändi

  Käytämme tunnettua tekniikkaamme kustannustehokkaissa ratkaisuissa, jotka muovaavat lämmitys-, jäähdytys-, ilmanvaihto- ja kylmäsäilytysjärjestelmien tulevaisuutta sekä varmistavat, että asiakkaat voivat luottaa Daikinin ylivoimaiseen mukavuuteen.

 • Innovaatio

  Pyrimme toimittamaan laadukkaita tuotteita juuri nyt ja pysyttelemään johtavana toimijana tulevaisuuden energiaa säästävien tekniikoiden kehityksessä.

 • Vastuu ympäristöstä

  Toimimme suunnannäyttäjinä ympäristövaikutusten vähentämisessä. Tämän vuoksi kaiken toimintamme ytimessä ovat vihreät käytännöt ja kestävät ratkaisut.

Daikin Europe Groupin perusarvot:

 • Täydellinen luotettavuus - sitoutuminen luomaan asiakkaisiin, kollegoihin, liikekumppaneihin ja yhteisöihin suhteita, jotka perustuvat luottamukseen ja avoimuuteen.
 • Konsernin johtaminen - sitoutuminen rakentamaan yritystä rohkaisemalla ja palkitsemalla kaikkien työntekijöiden aloitteita ja menestystä.
 • Tasapainoiset henkilösuhteet - sitoutuminen työpaikkaan, jossa kaikki tekevät yhteistyötä saavuttaakseen Daikinin tavoitteet ja vastatakseen haasteisiin

Konsernin sosiaalinen vastuu (CSR)

Globaalin Daikin-konsernin osana Daikin Europe pyrkii maailmanluokan markkinajohtajaksi liiketoimintansa kaikilla osa-alueilla. Konsernin sosiaalinen vastuu ei ole Daikinille pelkkä hyvää tarkoittava ajatus. Se sisältyy yrityksen ytimeen ja muovaa yrityskulttuuria. Ydinarvoissa, konsernin filosofiassa ja etiikkaa käsittelevässä oppaassa kerrotaan, miten Daikin haluaa harjoittaa liiketoimintaa sekä luo vastuualueita itselleen ja muille.

Konsernin filosofia

Daikinin johto on laatinut konsernille selkeän filosofian, jonka perusasenteen kaikki Daikin-konsernin työntekijät voivat jakaa. Daikin-konsernin filosofian ansiosta jokainen konsernin työntekijä voi tuoda esille ideoita ja ehdotuksia, tehdä vastuullisia arvioita tai päätöksiä ja ryhtyä työssään joustavasti toimenpiteisiin.

Konsernin etiikka

Daikinin eettiset standardit tuovat julki tärkeimmät arvot ja edustavat päätöksenteon puitteita. Jokaisen Daikin Europe Groupin jäsenen velvollisuutena on kunnioittaa korkeita eettisiä ja juridisia standardeja toiminnassaan sekä kirjaimen että hengen osalta riippumatta siitä, edellyttääkö laki tätä.

Organisaation laatu

Vuosien kuluessa Daikin Europe N.V. on tunnustettu hyvin johdetuksi ja organisoiduksi yritykseksi, joka noudattaa kaikkia eurooppalaisia valmistusstandardeja pitää huolen työntekijöidensä turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Tavoitteenamme on ylittää kaikki nykyiset työ-, terveys- ja turvallisuusmääräykset ja varmistaa, että työntekijöitämme koulutetaan ja tuetaan tehokkaasti työpaikoilla.

Lue lisää

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?