Skip to main content

Daikin-lämpöpumppujen takuu

Daikin-lämpöpumppujen takuu

Daikinin useimpien kuluttajatuotteiden (ilmalämpöpumput, ilma–vesilämpöpumput, maalämpöpumput, lämminvesivaraajat) takuuaika on kolme vuotta. Päivitys- ja jälkiasennussarjojen takuuaika on yksi vuosi. 

Takuuaika lasketaan laitteen asennuspäivämäärästä tai lähetyspäivämäärästä lisättynä 6 kuukaudella, riippuen siitä kumpi ajanjakso päättyy ensin. Takuuaikana Daikin Europe N.V. myöntää korvauksen viallisista osista, jotka johtuvat materiaalin tai kokoonpanon aikaisen työn virheestä. 

Suosittelemme kaikille asiakkaillemme huoltosopimusta, jolla varmistetaan laitteiston säännölliset tarkastukset ja häiriötön toiminta.

Takuulla ei rajoiteta ostajan muita lainmukaisia oikeuksia. 

Kaikissa takuuasioissa ja kysymyksissä asiakkaita palvelevat Daikinin valtuutetut jälleenmyyjät

Stand by Me -palvelu ja lisätakuu

Daikin Stand by Me -palvelussa rekisteröidyille lämpöpumpuille myönnämme kuuden kuukauden lisätakuun. 

Daikinin Stand By Me takaa ilmalämpöpumpun, ilma-vesilämpöpumpun tai maalämpöpumpun käyttäjälle jatkuvan pääsyn lämpöpumpun käyttö- ja huoltohistoriaan. Ilmaisen laajennetun takuun lisäksi tämä merkitsee huolettomuutta, nopeaa ja luotettavaa huoltoa sekä hyvää varaosien saatavuutta, kun asennettujen laitteiden yksityiskohdat ovat koko ajan tiedossa myös huoltoliikkeellä.

Stand By Me myös muistuttaa sekä omistajaa että huoltoliikettä laitteen tulevasta huollon tarpeesta, jolloin asentajan käynnille voidaan varata helposti aika. Takuutiedot sekä koko laitehistoria huolto- ja korjaustietoineen on koko ajan tallessa ja sekä asentajan että omistajan käytössä.

Asennuksen jälkeen asentaja tallentaa laitteen tiedot ja omistaja saa sähköpostilla rekisteröintilinkin, jonka jälkeen omistaja asettaa oman salasanasi, tarkistaa tiedot ja vahvistaa rekisteröinnin. Käyttäjän tarvitsee jatkossa muistaa vain oma käyttäjätunnus ja salasana.

  1. Pyydä Stand By Me -rekisteröintikoodi asentajaltasi saadaksesi lisätakuun
  2. Syötä käyttöönottokoodi tällä sivulla: standbyme.daikin.fi
  3. Lisää palveluun yhteystietosi ja aseta salasana, jolla pääset jatkossa näkemään Daikin-tuotteittesi tiedot

Takuuehdot

Takuu myönnetään vain laitteille, joita käytetään Daikinin valtuuttamaan tarkoitukseen ja jotka on kytketty Daikinin valtuuttamana yhdistelmänä. Takuu ei kata virheitä, jotka johtuvat virheellistä käytöstä, asennus- tai sovellusvirheistä, tavanomaisesta kulumisesta tai huollon laiminlyönnistä. Takuu ei koske kylmäaineita. Toimitettujen varaosien takuu on yhtä pitkä kuin laitteen takuu: kun varaosa asennetaan laitteeseen jota takuu koskee, siitä tulee osa laitetta. 

Tällä sivulla esitetään tiivistelmä takuuehdoista, jotka löytyvät kokonaisuudessaan täältä: 

Daikin takuuehdot

Daikin Finland (Daikin Europe N.V. Suomen sivuliike) vastaa vain valtuutettujen, Daikin Finlandin kriteerit täyttävien jälleenmyyjien myymistä ja asentamista tuotteista.  

Seuraavat yritykset eivät ole valtuutettuja jälleenmyyjiä eikä Daikin Finland vastaa mainituilta jälleenmyyjiltä hankittujen tuotteiden takuusta:

  • KliimaMarket
  • Zave
  • Heatexpert
  • Hemeltron
  • Home Climate

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?