Skip to main content

Invertteritekniikka/Daikin

Suunniteltu säästämään energiaa.

invertteritekniikka

Eliminoi energiahävikin

Ilmastointilaitteet ja lämpöpumput ylläpitävät asetettua lämpötilaa jäähdyttämällä, kun huoneen lämpötila ylittää asetetun lämpötilan, ja lämmittämällä, kun huoneen lämpötila laskee asetetun lämpötilan alapuolelle.

Invertteri ei hukkaa energiaa käynnistyksiin ja pysähdyksiin, vaan säätää moottorin nopeutta joko suuremmaksi tai pienemmäksi niin, että se toimii jatkuvasti ja tehokkaasti. Ylläpitämällä tasaista tahtia invertteritekniikka vähentää kulutusta 30 prosenttia verrattuna perinteisiin on/off-järjestelmiin.

Invertteritekniikkamme muistuttaa juoksemista. Kiihdyttäminen ja pysähtyminen kuluttaa enemmän energiaa kuin tasainen vauhti.

Muut kuin invertterityyppiset ilmastointilaitteet

Muut kuin invertterityyppiset ilmastointilaitteet

Kun yksikkö toimii käynnistymällä ja pysähtymällä, sammumalla sekä käynnistymällä ja pysähtymällä uudelleen, se kuluttaa enemmän energiaa.

Invertterityyppiset ilmastointilaitteet

Invertterityyppiset ilmastointilaitteet

Ylläpidettäessä sopivaa tahtia yksikkö toimii tuhlaamatta energiaa.

Jatkuvasti miellyttävä, tasainen sisäilma

Invertteri säätää jäähdytystä ja lämmitystä jatkuvasti niin, että huoneen lämpötila pysyy sopivana. Yhdistettynä lyhyempiin käynnistysaikoihin ominaisuus ylläpitää aina ihanteellista lämpötilaa.

Vähennä energiankulutusta jopa 30 %

Invertteri valvoo ja säätää ympäröivän ilman lämpötilaa aina tarvittaessa. Invertteri ei hukkaa energiaa käynnistyksiin ja pysähdyksiin, vaan säätää moottorin nopeutta niin, että se toimii tehokkaasti pitkällä aikavälillä.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?