Tuotevalikoimamme

Air to water low temperature

Ilma-vesilämpöpumput

Daikin Altherma ilma-vesilämpöpumput lämmittävät kodin sisätilat ja lämpimän käyttöveden energiatehokkaasti.

Ilma-vesi, korkea lämpötila

Korkean lämpötilan ilma-vesilämpöpumput

Korkean lämpötilan Altherma ilma-vesi-lämpöpumput sopivat erityisesti vanhojen rakennusten lämmitysjärjestelmän energiatehokkuuden parantamiseen. Ilma-vesilämpöpumppu tuottaa sekä lämpöä että lämmintä käyttövettä.

Hybridilämpöpumppu

Hybridilämpöpumppu

Yhdistä uusiutuvat ja perinteiset energianlähteet tehokkaasti Daikin Altherma -hybridilämpöpumppuun lämmitystä, jäähdytystä ja lämmintä käyttövettä varten.

Lämpimän käyttöveden lämpöpumppu

Lämpimän käyttöveden lämpöpumput

Valitse valikoimastamme lämpimän käyttöveden lämpöpumppu, kun haluat käyttöösi markkinoiden energiatehokkaimman lämpimän veden lämmitysjärjestelmän.

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumput

Daikinin ilmalämpöpumput hyödyntävät ulkoilmaa uusiutuvana energianlähteenä kodin tehokkaassa lämmityksessä ja jäähdytyksessä.

Maalämpöpumppu

Maalämpöpumput

Daikinin maalämpöpumput hyödyntävät maaperään varastoitunutta auringon lämpöä kodin sisätilojen sekä lämpimän käyttöveden energiatehokkaassa lämmittämisessä kylmimmissäkin olosuhteissa.

Sky Air

Sky Air

Daikin Sky Air on ilmastoinnin kokonaisratkaisu, joka tuottaa lämmitystä, jäähdytystä, ilmanvaihtoa ja ilmanpuhdistusta pieniin ja keskikokoisiin rakennuksiin.

Ilmanvaihto

Ilmanvaihto

Olipa kyseessä pieni lämmön talteenottoratkaisu tai suuren mittakaavan tuloilmakoneet, Daikin tarjoaa valikoiman ilmanvaihtoratkaisuja, joilla saadaan raikas, terveellinen ja mukava sisäilma asuin-, yritys- ja teollisuustiloihin.

Älykkäät ohjausjärjestelmät

Ohjausjärjestelmät

Daikinin ansiosta pystyt pitämään kaikki langat aina käsissäsi, oli kyseessä sitten kodin ilmastoinnin keskitetty verkko-ohjaus tai monivyöhykkeinen kiinteistön valvonta- ja ohjausjärjestelmä.

VRV

VRV

Daikin VRV -järjestelmät toimivat ilmastoinnin kokonaisratkaisuina sekä suurissa että pienissä rakennuksissa. Alkuperäinen, innovatiivinen ja energiatehokas Daikin-tuote.

Kylmäsäilytys

Kylmäsäilytys

Daikinin kylmäsäilytysjärjestelmät on suunniteltu luotettavaa ja tehokasta teollista ja kaupallista kylmäsäilytystä varten

Vedenjäähdyttimet

Vedenjäähdyttimet ja ilmalaitteet

Daikinin valikoimassa on tehokkaita ja luotettavia vesi- ja ilmalauhdutteisia vedenjäähdyttimiä sekä tuloilmakoneita ja puhallinkonvektoriyksiköitä kaikkiin suuriin ja pieniin tarpeisiin.

Biddle-ilmaverho

Biddle-ilmaverhot

Estä lämpöhäviö ja ylläpidä rakennuksessa miellyttävää ilmanlaatua käyttämällä Biddle-ilmaverhoja.

Ratkaisuja erilaisiin sisäilmatarpeisiin

Daikin tarjoaa laajimman valikoiman lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin ympäristöihin ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Lue lisää vaihtoehdoista valitsemalla sovellus.