Skip to main content

Kansainväliset avainasiakkaat (IKA)

Liiketoimintasi tukeminen, joka askeleella

Kansainvälinen yritysmaailma on taipuvainen olemaan hyvin monimutkainen useimmille yrityksille. Me Daikinilla haluaisimme tehdä näistä päivittäisistä liiketoiminnan toiminnoista hieman helpompia. Tämän vuoksi perustimme kansainvälisen avainasiakasryhmän (IKA). Se on johtava yritys- ja vähittäiskaupan asiantuntijoiden ryhmä, joka on valmis auttamaan yritystäsi suunnistamaan LVI-K-teollisuuden maastoissa ja saavuttamaan optimaalisen, ympärivuotisen mukavuuden ja ilmanlaadun asiakkaillesi.

Kansainvälinen liiketoimintakumppanisi

Toimimalla eurooppalaisista pääkonttoreistamme käsin IKA-tiimimme palvelee tärkeimpänä yhteyspisteenä kansainvälisten liiketoimintamahdollisuuksien toteuttamiseksi. Tukeutumalla maailmanlaajuiseen eri alojen kollegoiden ja kumppanien verkostoon tiimimme voi auttaa yritystäsi saavuttamaan kilpailuedun tarjoamalla tehokkuutta, läpinäkyvyyttä ja joustavuutta yrityksesi strategioihin.

Tehokas asentaja
Tehokas asentaja

Säästä aikaa ja rahaa liikevoittosi kasvattamiseksi.

  • Lyhyt ja yksinkertainen viestintä koko hankesyklin ajan
  • Tarjoamme valikoiman erittäin tehokkaita LVI-R-ratkaisuja
Läpinäkyvä liiketoiminta
Läpinäkyvä liiketoiminta

Saavuta paras mahdollinen tietämys, jotta voit tehdä älykkäitä liiketoimintapäätöksiä ja vastata yrityksesi tarpeisiin.

  • Hanki tukea optimoidaksesi LVI-asennuksesi elinkaarikustannukset
  • Ohjeita uusimmista paikallisista ja viranomaissäädöksistä
Joustava kumppanuus
Joustava kumppanuus

Nauti joustavuudesta kumppanuudessamme, sillä tarjoamme tarpeittesi mukaisia räätälöityjä strategioita.

  • Suunnittelusta jälkimyyntiin yrityksesi saa laajaa tukea täyttämään kaikki tarpeesi kansainvälisellä tasolla
  • Parhaan arvon mukaiset hankintasuunnitelmat, mukaan lukien volyymin tunnistaminen
Yhdenmukainen liiketoiminta
Yhdenmukainen liiketoiminta

Yhdenmukaista työskentelytapasi kaikilla markkinoilla standardoimalla LVI-R-suunnitteluperusteet ja hanki virtoja.

  • Pääsy laajaan luotettavien Daikin-sertifioitujen asentajien ja palvelukumppanien verkkoon
Kestävä liiketoiminta

Kestävyyden lisäarvo

Kestävän liiketoiminnan luominen merkitsee pitkän aikavälin tähtäintä, ja pelkästään asiakkaamme eivät ajattele yhä enemmän pitkällä aikavälillä, vaan myös me teemme niin.

Kansainvälinen avainasiakastiimimme (IKA) seuraa parhaillaan yli 800 kohdetta eri puolilla Eurooppaa Se merkitsee suurta määrää todellista tietoa energiankulutuksesta, korjauskustannuksista ja ylläpitomaksuista useille eri sovelluksille. Näiden tietojen avulla pystymme toimittamaan realistisen ja kattavan analyysin laitteidemme elinkaaren kustannuksista, jolloin asiakkaamme pystyvät vertailemaan nykyisiä kustannuksia ja tekemään älykkäitä liiketoimintaa koskevia päätöksiä.

IKA-esimerkkitapauksia

Liikekeskustan kaupoista supermarketteihin, huoltoasemiin, ravintoloihin ja hotelleihin, IKA-tiimimme on valmis auttamaan yrityksiä monista eri liiketoiminnan alueista. Tutustu avainasiakkaidemme tapaustutkimuksiin, jotta näet, miten voimme räätälöidä palvelumme auttaaksemme yritystäsi menestymään.

Liikekeskustan kauppa

Me Daikinissa ymmärrämme ympärivuotisen miellyttävän sisäilman luoman positiivisen vaikutuksen kauppasi asiakkaisiin. Siksi tarjoamme tuotteiden ja palvelujen yhdistelmää, joka vahvistaa myymäläsi toiminnallista suorituskykyä ja mukavuustasoa ja minimoi samalla energiakustannukset.

Supermarket

Supermarketeilla ja elintarvikeliikkeillä on hyvin erityisiä tarpeita lämmityksen, jäähdytyksen, ilmanvaihdon ja kylmätilojen jäähdytyksen suhteen. Puhumattakaan siitä, että myös energiakustannuksilla on hyvin tärkeä asema. IKA voi toimia yhteistyökumppaninasi valvomassa kaikkia asennuksia ja seuraamassa myymäläsi energian kokonaiskulutusta.

Supermarketin esimerkkitapaus

IKA-tapaus: supermarket
IKA-tapaus: huoltoasemat

Huoltoasemat ja lähikaupat

Pienet ja keskisuuret tilat, joissa on suuri kävijämäärä ja pitkät aukioloajat, merkitsevät yleensä useita LVI-R-laitteisiin kohdistuvia tarpeita. Mitä pienempi myyntitila, sitä pienempi liikevaihto ja sitä merkittävämpiä ovat toimintakustannukset. Hanki tietoa siitä, miten räätälöimme jäähdytys- ja lämmön talteenottotuotteemme sopiviksi huoltoasemille ja lähikauppoihin.

Huoltoaseman esimerkkitapaus

Lähikaupan esimerkkitapaus

Ravintola

Kuumaa vettä voidaan tuottaa monella tavalla, mutta aina ei kuumaa vettä tunnisteta kestävän kehityksen tuotteeksi. Lämpöpumppu ei pysty vain tuottamaan kestävää kuumaa vettä vaan se voi myös huolehtia lämmitys- ja jäähdytyskuormasta. Tutustu siihen, miten autoimme maailmankuulua ravintolaketjua optimoimaan liiketoimintakäytäntönsä.

Ravintolan esimerkkitapaus

IKA-tapaus: ravintola

Hotellit

Daikin tarjoaa innovatiivisia, laadukkaita ilmastohallinta-, lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, jotka vastaavat hotellialan ammattilaisten muuttuviin tarpeisiin ja takaavat asiakkaille parhaan mahdollisen mukavuuden.

Hotellien esimerkkitapaus

Lue lisää

Lisätietoja

Lisätietoja tai vastauksia koskien IKA-tiimiä saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen:

Daikin Europe N.V. - Brussels Office

Chaussée de Mons 1424
1070 Anderlecht - Belga

Puh.: +32 2 529 61 24
keyaccounts@daikineurope.com

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?