Skip to main content

Energiatehokasta ilmastointia kotiisi

Yli 90 vuoden kokemuksella Daikin tarjoaa markkinoiden mukavimmat, energiatehokkaimmat ja luotettavimmat ilmastointiratkaisut.

bg-image

Energiatehokkaat tekniikat tulevaisuuteen

Jäähdytysratkaisuillamme on markkinoiden korkeimmat energiatehokkuusmerkinnät. Uusiutuvan energian ja innovatiivisen teknologian panostustemme ansiosta saat kokonaisratkaisun, jolla saat suurimman hyödyn sijoituksestasi. Sitoutumisemme energiatehokkaiden sisäilmaratkaisujen kehittämiseen takaa sen, että Daikinin yksiköt paitsi täyttävät ovat myös vuosia edellä lainsäädännön vaatimuksia.

Joustavat kokoonpanot kotiisi

Split-järjestelmä

Split-järjestelmä

Yhteen huoneeseen

Yksittäinen Split-järjestelmä yhdistää yhden sisäyksikön yhteen ulkoyksikköön helppoa asennusta sekä johdonmukaista jäähdytystä ja lämmitystä varten.

Multi-split-järjestelmä

Multi-split-järjestelmä

Koko kotiisi

Daikinin ilma-ilma-lämpöpumpuilla voit kytkeä jopa viisi sisäyksikköä yhteen ulkoyksikköön jopa viiden huoneen tehokasta jäähdytystä tai lämmitystä varten. Kunkin huoneen lämpötilaa voidaan ohjata itsenäisesti.

Varustettu tunnetulla invertteritekniikallamme

Invertteritekniikkamme vähentää energiankulutusta jopa 30 % tavanomaiseen järjestelmään verrattuna yksinkertaisesti säätämällä moottorin nopeutta tarpeen mukaan sen sijaan että moottori pysäytettäisiin ja käynnistettäisiin jatkuvasti.

Ilmastointijärjestelmä on varustettu tunnetulla invertteritekniikallamme

Palkittua muotoilua sisustukseen

Sisäyksiköiden ja muotoiluvaihtoehtojen laajan valikoimamme ansiosta löydät aina sisustukseesi sopivan ilmastointiratkaisun.

bg-image

Aina hallinnassa

Daikin-ilmastointilaite tarjoaa eri tapoja kodin sisäilman hallintaan. Käytä Onecta -sovellusta älypuhelimessa, infrapunakaukosäädintä tai ääniohjausta Alexan tai Google Homen avulla.

Suosituimmat ilmastointilaitteemme

 • Ururu Sarara

  Seinälle asennettava korkealaatuinen A+++ ratkaisu jäähdytykseen, lämmitykseen, kostutukseen, kosteudenpoistoon, ilmanvaihtoon ja ilmanpuhdistukseen.

 • Tyylikäs

  Palkittu seinälle asennettava, jopa luokan A+++ ratkaisu jäähdytykseen ja lämmitykseen. Saatavilla neljä väriä, sopii kaikenlaiseen sisustukseen.

 • Daikin Emura

  Palkittu seinälle asennettava, jopa luokan A+++ ratkaisu jäähdytykseen ja lämmitykseen. Vaihtoehtoina matta kristallinvalkoinen ja elegantti hopeinen viimeistely.

 • Perfera

  Seinälle asennettava tai lattiamallinen, jopa luokan A+++ ratkaisu jäähdytykseen ja lämmitykseen tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja mukavuutta.

 • Optimoitu lämmitys 4

  Lämmitys- ja jäähdytysyksiköt kylmään ilmastoon aina -25 °C lämpötilaan, jopa luokan A+++ energiatehokkuus lämmityksessä.

Bluevolution

Daikin vie Bluevolution-mallistolla mukavuuden täysin uudelle tasolle. Uuden R-32-kylmäaineen ansiosta olemme parantaneet energiatehokkuutta jopa luokkaan A+++ sekä lämmityksessä että jäähdytyksessä.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?