Skip to main content

Daikinin EMEA-kehityskeskus (EDC)

Investoinnit innovaatioon

EDC-missio

EDC-missio

Pyrimme globaaleilla lämmitysmarkkinoilla johtavaksi toimijaksi tutkimuksen ja kehityksen aloilla. Tuotamme innovatiivisia HVAC-R-ratkaisuja, jotka vastaavat uusimpia ympäristövaatimuksia.

EDC-logo

EDC-visio

Jokainen uusi läpimurto alkaa suunnittelusta. Suunnittelun tuloksena syntyy prototyyppi, jota arvioidaan ja parannetaan. Sitten se hyväksytään lopulliseksi tuotteeksi. Lopullinen tuote tuodaan markkinoille, joilla sitä valvotaan ja tarkastellaan tulevia parannuksia varten. Tämä prosessi kuvaa EDC:tä yleisesti.

EDC:ssä Daikin muuntaa käytännön tutkimuksen huomispäivän sisäilmatekniikoiksi. EDC:n tärkeimmät pääkonttorit ovat Ostendissa ja Gentissä (Belgiassa) ja tytäryhtiöt Güglingenissa (Saksassa), Plzenissä (Tsekissä), Istanbulissa (Turkissa) ja Mantovassa (Italiassa). EDC edustaa kansainvälistä verkostoa, joka pyrkii luomaan HVAC-R-alan innovaatioita tutkimus- ja kehitystyön avulla.

EDC:llä on laaja kokemus uusimpien lämmitysratkaisujen kehityksestä. EDC toimii nykyään Daikinin peruskehityskeskuksena, jossa testataan ja luodaan uusia lämmitystekniikoita ja -tuotteita Eurooppaa, Lähi-Itää ja Afrikkaa (EMEA) varten.

EDC-visio

Investoinnit henkilöstöön ja infrastruktuuriin

Investoimme EDC:n perustamista varten lähes 13 miljoonaa euroa tekniikkaan ja infrastruktuuriin. EDC:ssä aiemmat tilat on päivitetty uusilla huipputeknisillä testaushuoneilla. Siellä arvioidaan tuotteiden suorituskykyä mukavuuden, tehokkuuden ja luotettavuuden aikaansaamiseksi kaikissa ilmasto-olosuhteissa.

EDC koostuu useista eri osastoista, joita ovat muun muassa tuotekehitys, luotettavuus ja is vaatimustenmukaisuus. Kutakin osastoa johtaa erilaisista taustoista tuleva insinööri. He pystyvät tekemään yhteistyötä HVAC-R-alan tulevaisuuden muovaamiseksi.

Kiinnostaisiko sinua liittyä EDC-tiimiin?

Rekrytoimme parhaillaan uusia jäseniä lahjakkaaseen EDC-tiimiimme. Jos suhtaudut uusimpien tekniikoiden kehitykseen intohimoisesti ja haluat työskennellä huipputeknisessä ympäristössä, meillä voi olla etsimäsi työpaikka. Hakijoiksi etsitään teknisen alan maistereita, jotka ovat kiinnostuneita Daikinin tuotteista.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?