Skip to main content

Altherma HPC puhallinkonvektori

Raikas lähestymistapa kodin mukavuuteen

Daikin Altherma HPC on puhallinkonvektori, jossa samaan tuotteeseen yhdistyvät lämmitys ja jäähdytys.

bg-image

Daikin Altherma HPC voidaan yhdistää lattialämmitykseen ja se voi korvata vanhentuneita lämpöpattereita. Voit yhdistää laitteen matalan lämpötilan lämpöpumppuihin suurempia tehoja varten.

Puhallinkonvektorin ilmavirtaus

Mikä puhallinkonvektori on

Puhallinkonvektori toimii samalla tavoin kuin lämpöpatteri, koska molemman hyödyntävät konvektiota tilan lämmityksessä. Patteri tuottaa konvektiota sen putkien läpi kulkevan veden avulla. Puhallinkonvektorin konvektio on nopeampaa, koska sen takana oleva pieni puhallin nopeuttaa lämmitystä.

Puhallinkonvektori tuottaa saman huoneenlämpötilan kuin perinteinen patteri, mutta käyttää alempaa veden lämpötila lämminsiirtimessä, mikä pitkällä aikavälillä tuottaa suoria energiasäästöt käyttäjille.

Altherma HPC mitat

Pienet mitat

Vain 135 mm syvyisenä tämä lämmönlähde sopii mihin vain taloon tai huoneistoon.

Altherma HPC mitat - syvyys
Altherma HPC ääni

Huomaamaton

Kun yksikö saavuttaa asetusarvon, jatkuvasti säädetty puhallin vähentää nopeuttaan ja tuottaa vähemmän ääntä. Yksikön äänenpaineen arvo on 25 db(A) 1 m etäisyydellä, kun puhallin on hitaan nopeuden asetuksella.

Altherma HPC yhdessä Daikin Altherma 3 -valikoiman kanssa

Täydellinen yhdistelmä

Puhallinkonvektori sopii täydellisesti Daikin Altherma 3 -valikoimaan.

UUTTA! Valinnainen sisäilman laadun ohjaus lattiamallisessa yksikössä

bg-image

Sisäilman laatu (IAQ) viittaa sisäilman laatuun rakennuksessa tai rakenteessa, mitä ilmaa rakennuksen asukkaat hengittävät joka päivä.

Uusien asuintalojen, koulujen, toimistojen tai kaupallisten tilojen suunnittelussa on huomioitava monia asioita. Rakenteellisten tekijöiden lisäksi on huomioitava lämmitys, jäähdytys sekä usein ohitettu tekijä: sisäilman laatu.

Tiesitkö, että sisäilma, jota hengitämme kodissa, työpaikalla tai hotellissa, voi itse asiassa olla paljon saastuneempaa kuin ulkoilma?

  • Vietämme 90 % elämästämme sisätiloissa
  • Sisäilman laatu voi olla 2 - 5 kertaa heikompi kuin ulkoilman johtuen epäpuhtauksista, kuten siitepöly, bakteerit jne.

Sisäilman epäpuhtaudet ja hiukkaset

Oikealla järjestelmällä (ilmastointi, ilmanvaihto, ilmanpuhdistuslaitteet) ilmasta voidaan poistaa epäpuhtaudet, kuten siitepöly, itiöt, sementtipöly, bakteerit, virukset ja mikrobit.​

Mitä pienempi hiukkanen on kyseessä sen ​vaarallisempi se on terveydelle, joten hiukkaset luokitellaan koon perusteella.​

Sisäilman epäpuhtauksia

Myös seinälle asennettava versio

Daikin Altherma HPC on kompakti yksikkö, jonka muotoiltu metallikotelo sisältää kaikki venttiilit. Seinälle asennettava sovellus säästää lattiatilaa huonekaluille ja muulle sisustukselle.

Vain 129 mm syvyys on upea tekninen saavutus, joka varmistaa hyvän sopivuuden mihin tahansa asuntoon.

Kun lämmöntarve on pieni, yksikkö hidastaa ilmavirtausta puhallinnopeutta laskemalla ja samalla vähentää käyntiääntä. Tavallinen päälle/pois-puhallin, joka käynnistyy täyteen nopeuteen, voi lisätä äänenpainetta.

Sekä kanavoituna

Katso, miten

huomaamattomia

tuotteet ovat.

Kanavoitava
Kanavoitava
Kanavoitava
Kanavoitava

Daikin Altherma HPC voidaan asentaa neljällä eri tavalla, joten se sopii lähes kaikkiin olosuhteisiin. Yksikön voi sijoittaa vaaka- tai pystysuoraan asentoon. Vaakasuorassa asennuksessa kattoon on käytettävissä kolme vaihtoehtoa:

› Vaakasuora peitelevy ja pystysuora säleikkö ilmanpoistoa varten
› Vaakasuora ilmanottosäleikkö ja pystysuora säleikkö ilmanpoistoa varten
› Vaakasuorat ilmanotto- ja ilmanpoistosäleiköt

Daikin Altherma HPC:n muita etuja

Ohjaimet

Daikin tarjoaa laajan valikoiman ohjaimia, joissa on useita toimintoja ja upea muotoilu.

Nopea ja suuritehoinen

Daikin Altherma HPC yhdistää asuinhuoneiden lattialämmityksen ja lämpöpattereiden edut. Se tuottaa suurella kapasiteetilla lämmitystä tai jäähdytystä nopeasti ja erittäin alhaisella lämpötilalla (35/30°).

Säädelty ilmavirtaus

Kun lämmöntarve on pieni, yksikkö hidastaa ilmavirtausta puhallinnopeutta laskemalla ja samalla vähentää käyntiääntä. Tavallinen päälle/pois-puhallin, joka käynnistyy täyteen nopeuteen, voi lisätä melua huomattavasti.

DC-invertteri

Daikin Altherma HPC hyödyntää uusinta teknologiaa sähkönkulutuksen vähentämiseen ylläpitäen samalla luotettavan suorituskyvyn.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?