Skip to main content

Lisätakuu lämpöpumpulle Stand By Me -palvelulla

Daikin-lämpumpun ostajat saavat nyt kuuden kuukauden jatkotakuun veloituksetta, kun laite rekisteröidään  ilmaisessa Stand By Me -palvelussa. 

Daikinin Stand By Me takaa ilmalämpöpumpun, ilma-vesilämpöpumpun tai maalämpöpumpun käyttäjälle jatkuvan pääsyn lämpöpumpun käyttö- ja huoltohistoriaan. Käytännössä tämä merkitsee ilmaisen laajennetun takuun lisäksi huolettomuutta, nopeaa ja luotettavaa huoltoa sekä hyvää varaosien saatavuutta, kun asennettujen laitteiden yksityiskohdat ovat koko ajan tiedossa myös huoltoliikkeellä.

Stand By Me myös muistuttaa sekä sinua että huoltoliikettä laitteen tulevasta huollontarpeesta, jolloin asentajan käynnille voidaan varata helposti aika. Takuutiedot sekä koko laitehistoria huolto- ja korjaustietoineen on koko ajan tallessa ja sekä asentajan että omistajan käytössä.

Rekisteröi helposti ja nopeasti

Rekisteröinti on helppoa. Asennuksen jälkeen asentaja tallentaa laitteen tiedot ja sinä saat sähköpostilla rekisteröintilinkin, jonka jälkeen voit asettaa oman salasanasi, tarkistaa tiedot ja vahvistaa rekisteröinnin. Käyttäjän tarvitsee jatkossa muistaa vain oma käyttäjätunnus ja salasana.

  1. Pyydä Stand By Me -rekisteröintikoodi asentajaltasi saadaksesi lisätakuun
  2. Syötä käyttöönottokoodi tällä sivulla: standbyme.daikin.fi
  3. Lisää palveluun yhteystietosi ja aseta salasana, jolla pääset jatkossa näkemään Daikin-tuotteittesi tiedot

On aika rentoutua. Asiantuneva Daikin-asennus ja Stand By Me -huolto-ohjelma varmistavat, että Daikin-lämpöpumpun käyttäjä saa markkinoiden parhaista palveluista ja tuotteista: upeista laitteista, asiantuntevasta asennuksesta, mukavuudesta, energiatehokkuudesta ja käytettävyydestä.

 

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?