Skip to main content

Lisätakuu lämpöpumpulle Stand By Me -palvelulla

Daikin-ilmalämpöpumpun ostajat saavat nyt kuuden kuukauden jatkotakuun ja Altherma maalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun ostaja kahden vuoden lisätakuun* veloituksetta, kun laite rekisteröidään ilmaisessa Stand By Me -palvelussa

Stand By Me-palvelun hyödyt

Daikinin Stand By Me takaa ilmalämpöpumpun, ilma-vesilämpöpumpun tai maalämpöpumpun käyttäjälle jatkuvan pääsyn lämpöpumpun käyttö- ja huoltohistoriaan. Käytännössä tämä merkitsee ilmaisen laajennetun takuun lisäksi huolettomuutta, nopeaa ja luotettavaa huoltoa sekä hyvää varaosien saatavuutta, kun asennettujen laitteiden yksityiskohdat ovat koko ajan tiedossa myös huoltoliikkeellä.

Stand By Me myös muistuttaa sekä sinua että huoltoliikettä laitteen tulevasta huollontarpeesta, jolloin asentajan käynnille voidaan varata helposti aika. Takuutiedot sekä koko laitehistoria huolto- ja korjaustietoineen on koko ajan tallessa ja sekä asentajan että omistajan käytössä.

Rekisteröi helposti ja nopeasti

Saadaksesi lisätakuun rekisteröi laite kolmen kuukauden kuluessa sen ottamisesta käyttöön. Asentajalta saatu käyttöönottokoodi nopeuttaa rekisteröintiä, mutta ei ole välttämätön. Rekisteröinnin jälkeen sinun tarvitsee jatkossa muistaa vain oma käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

  1. Mene sivulle: standbyme.daikin.fi
  2. Valitse sivulta "Rekisteröi Daikin-tuotteesi" ja täytä siellä tarvittavat tiedot
  3. Aseta salasana, jolla pääset jatkossa näkemään Daikin-tuotteittesi tiedot

On aika rentoutua. Daikin-lämpöpumpun omistajana saat nauttia pidennetyn takuun lisäksi laadukkaista palveluista ja tuotteista, huipputeknologiasta, asiantuntevasta asennuksesta, asumismukavuudesta, energiatehokkuudesta ja helppokäyttöisyydestä.

Lisätakuun saamisen ehdot

Lisätakuun saaminen edellyttää lämpöpumpun rekisteröintiä Daikinin Stand by Me -palvelussa kolmen kuukauden kuluessa laitteen käyttöönotosta.

* Takuuajan pidennys koskee 1.4.2023 jälkeen asennettuja Altherma -maalämpöpumppuja ja ilma-vesilämpöpumppuja.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?