Skip to main content

Hengitä puhtaampaa ilmaa

Daikin ilmanpuhdistimet: puhtaampaa, terveellisempää ja raikkaampaa ilmaa kotiin ja työpaikalle.

Ilmanpuhdistimen rakenteen kuva

Tehokas ilmanpuhdistuksessa sekä poistaa samalla myös:

Virukset

Allergeenit

Pölyhiukkaset

Hajut

Ammattilaisten testaama

IPL

99,98 % koronaviruksesta poistui 2,5 minuutissa*
Institut Pasteur de Lille testasi

Institut Pasteur de Lillen laboratorioissa suorittamien testien perusteella Daikinin ilmanpuhdistimet poistavat yli 99,98 % ihmisen koronaviruksesta HCoV-229E 2,5 minuutissa*. Tämä virus kuuluu samaan perheeseen kuin SARS-CoV-2, joka on COVID-19-pandemian taustalla.

Yksiköt arvioitiin myös 99,93 % tehokkaaksi H1N1-viruksen osalta 2,5 minuutissa*.
H1N1 on influenssavirus.
Tämä tarkoittaa, että Daikinin ilmanpuhdistimet ovat lisäkeino taistelussa hengitystiesairauksia vastaan. Kompaktit kytke ja käytä -puhdistimemme, joiden tehokkuus saadaan yhdistämällä tehokas sähköstaattinen HEPA-suodatin, johon virukset jäävät kiinni, Daikinin voimakkaaseen, patentoituun Flash Streamer -tekniikkaan, joka tuhoaa virukset. Näin puhdistin voi merkittävästi vähentää hengitystievirusten tarttumisriskiä.

Tehokas allergeeneja vastaan, toteaa BAF-allergiasäätiö (British Allergy Foundation)

Allergy UK Seal of Approval -hyväksyntä varmistaa, että tuote vähentää tehokkaasti pieniä hiukkasia, joihin voi sisältyä allergeeneja, bakteereja ja viruksia.

European Centre for Allergy Research Foundation​vahvistaa tämän tuotteen/palvelun hyväksytyn allergiaystävällisen laadun

Riippumaton, 15 johtavasta kansainvälisestä tutkijasta koostuva neuvoa-antava toimikunta on kehittänyt kriteerit, joilla ECARF arvioi erilaisia tuoteryhmiä. Kriteereihin sisältyy kynnysarvoja sekä rajoitusehtoja, joiden perusteella allerginen reaktio on hyvin epätodennäköinen. Kriteerejä päivitetään säännöllisesti uusimpien tieteellisten löydösten perusteella. Tuote saa Seal-hyväksynnän, kun auditoinneilla tai tutkimuksilla voidaan todistaa, että kriteerit täyttyvät. Daikinin ilmanpuhdistimet läpäisivät nämä testit ja niitä voidaan pitää allergiaystävällisinä. ​

Ei huoltokustannuksia vähintään 10 vuoteen

Nauti puhtaasta ilmasta huolettomasti. Daikinin ilmanpuhdistimien suodattimia ei tarvitse vaihtaa noin kymmeneen vuoteen yksikön oston jälkeen.

Hiljaisimpia ilmanpuhdistimia Euroopan markkinoilla

Ilmanpuhdistimemme ovat hiljaisessa toimintatilassa kuiskaavan hiljaisia (äänenpainetaso: 19 dBA), joten saat puhdasta ilmaa huomaamatta.

Kompakti ja suorituskykyinen

Pieni kooltaan, mutta sopii myös suuriin huoneisiin. Mallista riippuen puhdistusteho 46–96m².

Äiti ja tytär lukemassa terveellisessä huoneessa
Äiti ja tytär lukemassa terveellisessä huoneessa

Hengitä puhdasta ja terveellistä ilmaa

Daikinin ilmanpuhdistimet minimoivat astma- ja allergiaoireita poistamalla ilmasta pölyä ja siitepölyä sekä suodattamalla erilaisia epäpuhtauksia.

Puhdas huone ja säädelty kosteus
Puhdas huone ja säädelty kosteus

Kosteus on terveelle iholle elintärkeää

Kostuttavan ilmanpuhdistimen solakka vesisäiliö siirtää kosteutta ilmaan, kun se on liian kuiva, ja estää käsien ihon kuivumisen ja heräämisen kurkku kuivana.

Äiti ja tytär lukemassa sohvalla
Äiti ja tytär lukemassa sohvalla

Pidä ilma raikkaana

Ilmanpuhdistimemme poistavat hajuja, joten kotisi tuoksuu raikkaalta ja puhtaalta. Daikinin ilmanpuhdistimet on suunniteltu poistamaan haitallisia hiukkasia, kuten pölyä, hajuja, bakteereita, lemmikkien karvoja, hometta, siitepölyä, pölypunkkeja ja muita allergeeneja, jolloin sisäilmasta tulee puhdasta ja terveellistä.

bg-image

Pidä ilma raikkaan tuoksuisena

Ilmanpuhdistimemme poistavat hajuja, joten kotisi tuoksuu raikkaalta ja puhtaalta. Daikinin ilmanpuhdistimet on suunniteltu poistamaan haitallisia hiukkasia, kuten pölyä, hajuja, bakteereita, lemmikkien karvoja, hometta, siitepölyä, pölypunkkeja ja muita allergeeneja, jolloin sisäilmasta tulee puhdasta ja terveellistä.

Tutustu ilmanpuhdistinmallistoon

 • MCK70YV – Ururu Streamer-ilmanpuhdistin

  MCK70YV kosteuttava Ururu-ilmanpuhdistin Streamer-tekniikalla

  UUTUUS

  • Puhdistusteho jopa 96 m²
  • Ilmavirta jopa 375 m³/h
  • 650 ml/h kosteutuskapasiteetti ja 3.6 litran vesisäiliö
  • Hajunpoisto-suodatin
  • Tehokas elektrostaattinen HEPA-suodatin
 • MC30YV – Daikin Streamer-ilmanpuhdistin

  MC30YV ilmanpuhdistin Streamer-tekniikalla

  UUTUUS

  • Puhdistusteho jopa 46 m²
  • Ilmavirta jopa 180 m³/h
  • Hajunpoisto-suodatin
  • Tehokas elektrostaattinen HEPA-suodatin
 • MCK55W – Daikin Ururu Streamer-ilmanpuhdistin

  MCK55W kosteuttava Ururu-ilmanpuhdistin Streamer-tekniikalla

  • Puhdistusteho jopa 82 m²
  • Ilmavirta jopa 320 m³/h
  • 500 ml/h kosteutuskapasiteetti ja 2.7 litran vesisäiliö
  • Hajunpoisto-suodatin
  • Tehokas elektrostaattinen HEPA-suodatin
 • MC55W – Streamer-tekniikkaa käyttävä ilmanpuhdistin

  MC55W ilmanpuhdistin Streamer-tekniikalla

  • Puhdistusteho jopa 82 m²
  • Ilmavirta jopa 320 m³/h
  • Hajunpoisto-suodatin
  • Tehokas elektrostaattinen HEPA-suodatin
*Daikinin MCK55WVM-laite (kauppanimi MCK55W), jonka Institut Pasteur de Lille testasi, poistaa 99,996 % ihmisen koronaviruksesta HCoV-229E 2,5 minuutissa turbonopeudella laboratorio-olosuhteissa (ilmatiivis kammio, sisätilavuus 0,47 m3, ei ilmanvaihtoa). Ihmisen koronavirus HCoV-229E eroaa koronaviruksesta SARS-CoV-2, mutta ne kuuluvat samaan koronavirusten perheeseen.
Daikinin MCK55WVM-laite (kauppanimi MC55W/VB), jonka Institut Pasteur de Lille testasi, poistaa 99,98 % ihmisen koronaviruksesta HCoV-229E 2,5 minuutissa turbonopeudella laboratorio-olosuhteissa (ilmatiivis kammio, sisätilavuus 1,4 m3, ei ilmankiertoa). Ihmisen koronavirus HCoV-229E eroaa koronaviruksesta SARS-CoV-2, mutta ne kuuluvat samaan koronavirusten perheeseen.
MCK55WVM-laite (kauppanimi MCK55W), jonka Institut Pasteur de Lille testasi, poistaa 99,986 % A-influenssaviruksesta H1N1 2,5 minuutissa turbonopeudella laboratorio-olosuhteissa (ilmatiivis kammio, sisätilavuus 0,47 m3, ei ilmanvaihtoa).
Daikinin MCK55WVM-laite (kauppanimi MC55W/VB), jonka Institut Pasteur de Lille testasi, poistaa 99,93 % A-influenssaviruksesta H1N1 2,5 minuutissa turbonopeudella laboratorio-olosuhteissa (ilmatiivis kammio, sisätilavuus 0,47 m3, ei ilmanvaihtoa)

FAQ

Kodissa hengittämämme ilma on joissakin tapauksissa jopa viisi kertaa saastuneempaa kuin ulkoilma. Ainutlaatuisen Kerää ja puhdista -ratkaisun ansiosta Daikinin ilmanpuhdistimet keräävät ja poistavat epäpuhtauksia, mikä vähentää sisäilman saastumista ja parantaa ilmanlaatua kotona, toimistossa, kaupassa jne.​

Daikinin ilmanpuhdistimet auttavat hengittämään puhdasta ilmaa vähentämällä ratkaisevasti viruksia, hienoa pölyä ja allergeeneja. Institut Pasteur de Lillen laboratorioissa suorittamien testien perusteella Daikinin ilmanpuhdistimet poistavat vähintään 99,98 % ihmisen koronaviruksesta HCoV-229E 2,5 minuutissa. Tämä virus kuuluu samaan perheeseen kuin SARS-CoV-2, joka on COVID-19-pandemian taustalla. Daikinin ilmanpuhdistimet auttavat myös torjumaan allergioita, minkä on todennut esimerkiksi maineikas British Allergy Foundation. Daikinin ilmanpuhdistimien raikastava suodatin kerää jatkuvasti hajuja, kun sitä tarvitaan.

Daikinin ilmanpuhdistimet on varustettu kehittyneellä suodatusjärjestelmällä, joka kerää viruksia, bakteereja ja allergeeneja ja samalla patentoitu Streamer-tekniikka tuhoaa ne ja pitää sekä sisäilman että ilmanpuhdistimen suodattimet puhtaina. Esisuodatin kerää suuret hiukkaset itseensä. Sähköstaattisen toimintansa ansiosta Daikinin HEPA-suodatin kudosta tukkimatta, joten sitä ei tarvitse vaihtaa kuin 10 vuoden välein. Raikastava suodatin kerää itseensä hajut kyllästymättä niistä, mikä tapahtuu perinteisellä aktiivihiilisuodattimella. Lopuksi kostutussuodatin (ainoastaan kostutustoiminnolla varustetuissa Daikin-ilmanpuhdistimissa) eliminoi vesisäiliön bakteerit kaksikerrossuodattimella, jossa on hopeaionikasetti. ​

Kyllä, Daikinin ilmanpuhdistimet on testattu ja sertifioitu arvostetussa ECARF-instituutissa ihanteellisena tuotteena allergikoille. Tämän lisäksi myös BAF (British Allergy Foundation) on tunnustanut Daikinin ilmanpuhdistimet tehokkaiksi. Hyväksyntä varmistaa, että tuote vähentää tehokkaasti pieniä hiukkasia, joihin voi sisältyä allergeeneja, bakteereja ja viruksia.

Ei, Daikinin ilmanpuhdistimet on tunnustettu markkinoiden hiljaisimmiksi. Ne ovat lähes äänettömiä hiljaisessa toimintatilassa, joten saat puhdasta ilmaa täysin huomaamatta. ​

Toisin kuin muilla merkeillä, Daikin-ilmanpuhdistimen suodatinta ei tarvitse vaihtaa 10 vuoteen ostosta. Saat vuosikausia puhdasta ilmaa huoletta.

Kompakti rakenteen ansiosta voit helposti sijoittaa sen toiseen paikkaan. Pahaa hajua keittiössä? Siirrä ilmanpuhdistin sinne ja anna sen tehdä tehtävänsä. Jäikö ikkuna auki siitepölykaudella? Siirrä ilmanpuhdistinta ja hankkiudu saasteista eroon minuuteissa.

On toki. Tutustu eri ilmanpuhdistinperheisiimme, joilla kaikilla on erilainen soveltuva huonekoko.

Miten ilmanpuhdistimemme tarjoavat nämä edut?

Daikinin ainutlaatuinen Kerää ja puhdista -menetelmä hajottaa haitalliset aineet kolmessa vaiheessa

1 Tehokas imu

Imee ilmaa laajalta alueelta kolmesta suunnasta.

Tehokkaan imun kuva

2 Tehokas epäpuhtauksien poisto

Kerää tehokkaasti pölyn ja epäpuhtaudet sähköstaattisella HEPA-suodattimella.

Sähköstaattinen HEPA-suodatin

3 Hajottaminen

Käyttää Daikinin Streamer-teknologiaa suodattimeen kertyneiden haitallisten aineiden hajottamiseen hapettamalla.*

Streamer

* Aineet mukaan lukien virukset1, bakteerit2, siitepöly3 ja homeitiöt4

Huomautus:
1 Testausorganisaatio: Kitasato Research Center for Environmental Science; testituloksen sertifikaatti 21_0026 (sama organisaatio myöntänyt); Kokeen tulos: 99,9 % A-H1N1-viruksesta poistettu 1 tunnin jälkeen.
2 Testausorganisaatio: Japan Food Research Laboratories. Testin numero 15044988001-0201. Testimenetelmä: Testikappale, joka on inokuloitu bakteerinesteellä, kiinnitetään ilmanpuhdistimen pölynkeräyssuodattimen imupuolelle, ja puhdistinta käytetään 25 m³ testitilassa. Elossa olevien bakteerien lukumäärä laskettiin viiden tunnin jälkeen. Testitulos: Vähenemä yli 99 % viidessä tunnissa. Testattu yksikkö: Testaus mallilla MCK55S (Japanin malli), joka vastaa MCK55W-sarjan (turbotoiminto) mallia.
3 Erilaista allergeeneja säteilytettiin Streamer-purkauksella, ja allergeenien proteiinien hajoaminen varmistettiin ELISA-menetelmällä, kataforeesilla tai elektronimikroskoopilla (yhteistutkimus Wakayama Medical Universityn kanssa). Testinäyte: Japaninsetrin siitepöly Cryj-1; Testitulos: 99,6 % tai enemmän hajosi ja poistui 2 tunnissa.
4 Testausorganisaatio: Japan Food Research Laboratories. Testin numero 204041635-001. Testitulos: 99,9% tai enemmän homeitiöistä (Cladosporium) hajosi ja poistui 24 tunnissa.

Kostutustoiminnon kuva

 

Tehokas kostutus* suojaa kuivalta ilmalta ja epäpuhtauksilta

 • Suojaa ihoa, kurkkua ja sieraimia kuivuudelta ylläpitämällä huoneessa oikean kosteustason.
 • Minimoi astma- ja allergiaoireita poistamalla ilmasta pölyä ja siitepölyä sekä suodattamalla erilaisia epäpuhtauksia.
 • Ylläpitää mukavan kosteustason huoneessa (40 - 60 % RH)
 • Streamer eliminoi bakteerit kostutussuodattimessa.

*Kosteutus on malleissa MCK55W ja MCK70Y

Tehokas HEPA-suodatin kerää pienimmätkin pölyhiukkaset

Poistaa 99 % hiukkasista kooltaan 0,1 - 2,5 μm

Suodatin kerää pölyn tehokkaasti sähköstaattisten voimien avulla. Se ei ole altis tukkeutumiselle muun tyyppisiin HEPA-suodattimiin verrattuna, jotka keräävät hiukkaset vain verkon tiheäsilmäisyyden avulla.

Sähköstaattisesti varautunut

Elektrostaattinen HEPA-suodatin

Poistaa 99,97 % pienistä, 0,3 μm kokoisista hiukkasista Suodatinkuidut varautuvat staattisella sähköllä ja keräävät hiukkaset tehokkaasti. Ei tukkeudu helposti, joten aiheutuva painehäviö on vähäinen.

Siten suodattimen läpi voi kulkea suurempi ilmamäärä.

VS

Suodatin voi puhdistaa suuremman ilmamäärän!

Sähköstaattisesti neutraali

Ei-sähköstaattinen suodatin

Koska suodatin kerää hiukkasia vain verkon reikien koon perusteella, siitä on tehtävä tiheäsilmäinen, jolloin se tukkeutuu helposti ja aiheuttaa suuren painehäviön.

Kompakti, tehokas ja hiljainen uuden innovatiivisen rakenteen ansiosta

Ilmanpuhdistimen rakenteen kuva
bg-image

Parempi sisäilman laatu Daikinilla

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?