Ratkaisuja erilaisiin sisäilmatarpeisiin

Daikin tarjoaa laajimman valikoiman lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin ympäristöihin ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Lue lisää vaihtoehdoista valitsemalla sovellus.

Tuotevalikoimamme

AirtoAir_500x330.png

Ilmalämpöpumput

Daikinin ilmalämpöpumput hyödyntävät ulkoilmaa uusiutuvana energianlähteenä kodin tehokkaassa lämmityksessä ja jäähdytyksessä.

LowTemperature_500x330.png

Altherma Daikin Altherma 3 LT -ilma-vesilämpöpumppu

Matalan lämpötilan Daikin Altherma -yksiköt käyttävät ilma-vesi-lämpöpumpputekniikkaa energiatehokkaaseen lämmitykseen, jäähdytykseen ja lämpimän käyttöveden tuotantoon.

HighTemperature_500x330.png

Daikin Altherma 3 H HT ilma-vesilämpöpumppu

Vaihda helposti vanha lämmityksen ja kuuman käyttöveden järjestelmä energiatehokkaalla Daikin Altherma korkean lämpötilan ilma-vesi-lämpöpumpulla.

GroundSource_500x330.png

Maalämpöpumput

Daikinin maalämpöpumput ottavat lämpöä maasta ja tuottavat tehokkaasti lämmitystä, jäähdytystä ja kuumaa käyttövettä.

Hybrid_500x330.png

Hybridilämpöpumppu

Yhdistä uusiutuvat ja perinteiset energianlähteet tehokkaasti Daikin Altherma -hybridilämpöpumppuun lämmitystä, jäähdytystä ja kuumaa käyttövettä varten.

DomesticHotWaterHP_500x330.png

Kuuman käyttöveden lämpöpumput

Valitse valikoimastamme kuuman käyttöveden lämpöpumppu, kun haluat käyttöösi markkinoiden energiatehokkaimman kuuman veden lämmitysjärjestelmän.

HPConvector_500x330.png

Puhallinkonvektorit

Daikin Altherma HPC on puhallinkonvektori, jossa samaan tuotteeseen yhdistyvät lämmitys ja jäähdytys.

HotWaterTank_500x330.png

Lämminvesivaraajat

Daikinin kuumaa vettä tuottavat lämpöpumput ja boilerit tuottavat lämmintä käyttövettä aina tarvittaessa sekä optimoivat energiatehokkuuden lisäaurinkopaneeleilla.

SkyAir_500x330.png

Sky Air

Daikin Sky Air on ilmastoinnin kokonaisratkaisu, joka tuottaa lämmitystä, jäähdytystä, ilmanvaihtoa ja ilmanpuhdistusta pieniin ja keskikokoisiin rakennuksiin.

AHU_500x330.png

Tuloilmakoneet ja ilmanvaihtojärjestelmät

Daikin toimittaa suuritehoisia tuloilmakoneita sekä pieniin että suuriin tarpeisiin. Laitteet kierrättävät raikasta ilmaa missä tahansa rakennuksessa.

ControlSystems_500x330.png

Ohjausjärjestelmät

Daikinin ansiosta pystyt pitämään kaikki langat aina käsissäsi, oli kyseessä sitten kodin ilmastoinnin keskitetty verkko-ohjaus tai monivyöhykkeinen kiinteistön valvonta- ja ohjausjärjestelmä.

VRV_500x330.png

VRV

Daikin VRV -järjestelmät toimivat ilmastoinnin kokonaisratkaisuina sekä suurissa että pienissä rakennuksissa. Alkuperäinen, innovatiivinen ja energiatehokas Daikin-tuote.

Chiller_500x330.png

Vedenjäähdyttimet ja ilmankäsittelylaitteet

Daikinin valikoimassa on tehokkaita ja luotettavia vesi- ja ilmalauhdutteisia vedenjäähdyttäjiä sekä tuloilmakoneita ja puhallinkonvektoriyksiköitä kaikkiin suuriin ja pieniin tarpeisiin.

Refrigeration_500x330.png

Kylmäsäilytys

Daikinin kylmäsäilytysjärjestelmät on suunniteltu luotettavaa ja tehokasta teollista ja kaupallista kylmäsäilytystä varten

AirCurtains_500x330.png

Biddle-ilmaverhot

Estä lämpöhäviö ja ylläpidä rakennuksessa miellyttävää ilmanlaatua käyttämällä Biddle-ilmaverhoja.

Icoon Rooftop 2_16x9.png

Katolle asennettavat yksiköt

Daikinin katolle asennettavat kanavoitavat yksiköt ovat pakattuja Kytke ja käytä -ratkaisuja, joissa ulko- ja sisäyksikkö on kytketty valmiiksi.