Skip to main content

Luo täydellinen sisäilma Daikinin avulla

Yli 60 vuoden tutkimuskokemuksella ja innovaatioilla ilmanvaihtoratkaisuissa olemme varmoja, että täydellinen sisäilmaratkaisu edellyttää muutakin kuin lämmitystä ja jäähdytystä.

Paras mukavuus

Suunnittele sisäilma, joka sopii asiakkaasi elämäntyyliä varten

Korkea laatu

Nauti varmuudesta, joka tulee luotettavien ratkaisujen mukana

Energiatehokkuus

Varmista energiansäästöt uusiutuvien ratkaisujemme avulla

Älykäs ohjaus

Anna käyttäjille hallinta Daikin Appin ja älykkään ohjelmoinnin avulla

bg-image

Tapaa supersankarimme: VRV 5 lämmön talteenotto

Seuraavan sukupolven ilmastointiratkaisu, joka on erityisesti suunniteltu vähentämään rakennusten hiilijalanjälkeä.

Uudella VRV 5 lämmön talteenottojärjestelmällä on dynaamisia superkykyjä, jotka varmistavat parhaan mukavuuden ja joustavuuden samalla kun se vähentää merkittävästi rakennuksen ympäristöjalanjälkeä.

Daikin-yritysportaali

Online-yritysportaalimme tarjoaa suoran pääsyn kaikkiin tietoihin, joita tarvitset. BIM- ja CAD-piirustuksista työkaluihin, jotka auttavat luomaan tehokkaimmat ratkaisut. Saat tämän tehokkaan hakukoneen avulla vastaukset kysymyksiin ja tuen toiminnallesi.

Rakennustietomallinnus

Daikinin uusi BIM Objects -kirjasto antaa arkkitehdeille, konsulteille ja asentajille mahdollisuuden suunnitella LVI-asennusta ja vähentää rakennusvaiheen ongelmia vähentämällä mahdollisia suunnittelu- ja asennusvirheitä, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Pienistä kodeista suuriin toimistotiloihin

Rakensitpa sitten kotia, suunnittelet myymälää tai remontoit hotellia, Daikinin lämmitys- ja jäähdytysratkaisut täyttävät tarpeesi. Aloita hankkeesi kanssamme valitsemalla rakennuksen tyyppi.

bg-image

Autamme toteuttamaan visiosi

Asiakasmyynnin suunnittelijat on koulutettu tukemaan asiakkaita projektin kaikissa vaiheissa. Tarjoamme monenlaisia koulutuksia ja seminaareja valinta- ja simulointiohjelmistoihin liittyen. Talon sisällä työskentelee BREEAM-asiantuntijoita, jotka pystyvät auttamaan vihreiden rakennusten suunnittelussa. Keskitymme innovaatioon ja energiatehokkaisiin tuotteisiin kehittämällä sisäilmaratkaisuja Euroopassa eurooppalaisille.

bg-image

Daikinin ääntä vaimentava kotelointi

Täytä tiukat vaatimukset melun osalta ja lisää joustavuutta Sky Air- ja VRV-lämpöpumppujen käyttöön vähentämällä äänitehoa jopa 10 dB(A)​

  • Suunniteltu erityisesti Sky Air- ja VRV-lämpöpumpuille
  • Tehtaalla testatut tiedot melusta, kapasiteetista ja tehokkuudesta
  • Lisälaskelmia ei tarvita

Pysy ajan tasalla alan uutisissa

Ratkaisuja erilaisiin sisäilmatarpeisiin

Daikin tarjoaa laajan valikoiman lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin ympäristöihin ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Lue lisää vaihtoehdoista valitsemalla sovellus.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?