Skip to main content

Ota hallintaan rakennuksen mukavuus ja energiakustannukset

Daikinin toimistojen ja suurten rakennusten ratkaisuilla vähennät merkittävästi käyttökustannuksia energiatehokkaiden ilmastointiratkaisujen avulla.

Keskity ydintoimintoihin

Keskity ydintoimintoihin

Asiakkaan sisäilma on prioriteettimme. Daikinin ilmastointiratkaisuilla henkilöstö voi työskennellä mukavasti. Tarjoamme energiatehokkaimmat ratkaisut, jotta voitte keskittää voimanne liiketoimintaanne.

Investoi energiatehokkuuteen

Investointi Daikin-ratkaisuun säästää rahaa pitkällä tähtäimellä. Lämmitys- ja jäähdytyskustannukset muodostavat vähintään 50 % energiankulutuksesta, joten energiatehokkaan ilmastointiratkaisun asentamisella on suuri merkitys energian kokonaiskustannuksiin.

Daikin-edustajasi

Daikin-edustajasi

Parhaan asiakaspalvelun varmistamiseksi osoitamme erityisen Daikin-yhteyshenkilön projektiisi. Tämä edustaja auttaa hankkeen kaikissa vaiheissa aloituksen ideoinnista asennuksen jälkeiseen kunnossapitoon.

Kattava ratkaisu rakennuksen sisäilman hallintaan

Tarjoamme ilmastointiratkaisuja toimistoihin ja suuriin rakennuksiin tehokkaasta lämmityksestä ja ilmastoinnista kiinteistöautomaatiojärjestelmiin. Lue lisää vaihtoehdoista rakennukseen.

Sisätilojen lämmönlähdevalikoimamme on suunniteltu integroitumaan täysin toimistorakennukseen.

Uudista tai korvaa helposti nykyinen ilmastointiratkaisu.

Daikin-yksiköitä voidaan pitää "vaihtovalmiina". Runsaan energiansäästön ja minimaalisten asennuskustannusten ansiosta investoinnin takaisinmaksuaika on lyhyt.

Nykyisen putkiston ja johdotuksen uudelleenkäyttö, toimistot ja suuret rakennukset

Nopeaa asennusta varten suunnitellut toimistojen ja suurten rakennusten ratkaisut hyödyntävät käytössä olevaa putkistoa ja kaapelointia, mikä eliminoi lisäkustannukset ja minimoi keskeytykset.

Asennuskustannusten minimointi, toimistot ja suuret rakennukset

Joustavat yksiköt, kuten Daikinin täysin litteä kasetti, sopivat suoraan vakiosisäkattoihin ja minimoivat asennuskustannukset.

Integroituu muun osapuolen laitteistoon, toimistot ja suuret rakennukset

Intelligent Touch Manager on kiinteistöautomaatiojärjestelmä, joka integroituu muun osapuolen laitteistoon.

Pienistä toimistoista pilvenpiirtäjiin

Meillä on rakennukseen soveltuvat lämmitys- ja jäähdytysratkaisut, olipa hankkeesi sitten pieni tai suuri. Etsi oikea ratkaisu valitsemalla rakennuksen koko tai tarpeet.

 • Pienet toimistot

  Sky Air -ratkaisumme on ihanteellinen pieniin tiloihin, ja kullakin yksiköllä on oma ohjaus.

 • Keskikokoiset toimistorakennukset

  VRV-ratkaisumme vastaavat kaikkiin sisäilmatarpeisiin. Ihanteellinen pieniin ja keskisuuriin tiloihin. Yksiköitä voidaan ohjata keskitetysti tai yksittäin.

 • Suuret toimistorakennukset ja pilvenpiirtäjät

  Vedenjäähdyttimet ja ilmankäsittelylaitteet optimaalinen ratkaisu keskisuurista suuriin tiloihin ja ne täyttävät kaikki sisäilman tarpeet keskitetysti hallittavan järjestelmän avulla.

 • Suurten toimistojen aulat

  Biddle-ilmaverhot parantavat sisäilman vakautta vähentämällä lämmityksen ja ilmastoinnin häviöitä. Biddle-ilmaverhot lisäävät energiatehokkuutta jopa 72 %.

 • Älykäs ohjaus

  Kiinteistöautomaatiojärjestelmän ja intelligent Touch Managerin avulla voit hallita sisäilmaa mistä ja milloin vain. Valitse keskitetysti tai paikallisesti hallittu ohjaus, käytä ajastettuja ohjelmia, optimoi energiankulutus energianhallintatyökalujen avulla ja integroit helposti muun osapuolen laitteistoon.

 • Raitis ilma

  Tuota raikasta ja terveellistä ilmaa sisään tuloilmakoneiden avulla. Ne ovat ihanteellisia keskisuurista hyvin suuriin tiloihin ja yhteensopivat kaikkien Daikin-ratkaisujen kanssa, joissa käytetään ilmastointijärjestelmäämme.

bg-image

Immogra case

Read how Daikin’s VRV IV system delivers modern aesthetics with invisible integration of HVAC.

  bg-image

  Claerhout Communication House office case

  Read about why advertising agency Claerhout Communication House opted for our VRV total solution for their new open landscape office building.

  bg-image

  Velocity case

  Learn how Daikin helped Velocity improve its green credentials by installing a Daikin VRV heat recovery system.

   bg-image

   VMD business centre case

   Discover how our heat pumps provided a total climate solution for Croatia's tallest office building.

   bg-image

   Crystal tower case

   Discover how Daikin provides a modern, energy-efficient and versatile air conditioning solution for the entire building.

    bg-image

    Torre Serenissima case

    An 11-storey office building, the Torre Serenissima serves as the headquarters of the Brescia Padova Motorway in Verona, Italy. Equipped with an outdated R-22 refrigerant system, we gave the Torre Serenissima a full upgrade to deliver more energy efficiency and comfort.

    bg-image

    Olemme palveluksessasi

    Kunnolla huollettu LVI-järjestelmä antaa lisäarvoa ja jatkuvuutta. Toimenpiteet laitteistosi käyttöiän pidentämiseksi varmistavat, että työntekijöidesi tuottavuus ja terveys eivät häiriinny.

    Lue lisää

    Lisätietoja

    Tarvitsetko apua?

    Lisätietoja

    Tarvitsetko apua?

    Lisätietoja

    Tarvitsetko apua?

    Tarvitsetko apua?