Daikin Altherma ilma-vesilämpöpumput

Daikin Altherma ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu sopii vesikiertoisen keskuslämmityksen lämmönlähteeksi. Sillä voi tuottaa myös lämmintä käyttövettä.

Sopiva ilma-vesilämpöpumppu joka kotiin

Uusiin koteihin ja taloihin suosittelemme energiaa säästävää Daikin Altherma 3 R -ilma-vesilämpöpumppua. Jos haluat päivittää vanhan patterikiertoisen lämmitysjärjestelmäsi, ihanteellinen vaihtoehto on uusi, erittäin tehokas Daikin Altherma 3 H HT.

Altherma 3 LT ilma-vesilämpöpumppu. Kuva: Jussi Partanen

Daikin Altherma 3 R -ilma-vesilämpöpumppu

Daikin Altherma 3 R on on ihanteellinen valinta uusiin koteihin ja taloihin. Yhdistettynä lattialämmitykseen tai matalan lämpötilan pattereihin se lämmittää kotisi vähäisellä energiankulutuksella. Daikin ilma-vesilämpöpumput on suunniteltu pohjoisen olosuhteita varten ja valmistettu Euroopassa.

Altherma 3 H HT ilma-vesilämpöpumppu. Kuva: Veera Korhonen

Daikin Altherma 3 H HT -ilma-vesilämpöpumppu

Uusi, erittäin tehokas Daikin Altherma 3 H HT on ihanteelllinen ratkaisu saneerauskohteisiin ja vanhan lämmitysjärjestelmien päivittämiseen. Daikin Altherma  3 H HT on helppo asentaa pieniinkin tiloihin ja ilma–vesilämpöpumppu integroituu saumattomasti kodin vanhaan lämmitysputkistoon ja lämpöpattereihin. Näin voit nauttia lämpöpumpun energiatehokkuudesta ilman tarvetta vaihtaa lämmönjakojärjestelmää.