Daikin Altherma ilma-vesilämpöpumput

Daikin Altherma ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu sopii vesikiertoisen keskuslämmityksen lämmönlähteeksi. Sillä voi tuottaa myös lämmintä käyttövettä.

Sopiva ilma-vesilämpöpumppu joka kotiin

Erityisesti uusiin koteihin ja taloihin suosittelemme energiaa säästävää Daikin Altherma 3 R -ilma-vesilämpöpumppua tai Altherma 3 M monobloc -ilma-vesilämpöpumppua. Jos haluat päivittää vanhan patterikiertoisen lämmitysjärjestelmäsi, ihanteellinen vaihtoehto on uusi, erittäin tehokas Daikin Altherma 3 H.

Altherma 3 LT ilma-vesilämpöpumppu. Kuva: Jussi Partanen

Daikin Altherma 3 R -ilma-vesilämpöpumppu

Daikin Altherma 3 R on on ihanteellinen valinta uusiin koteihin ja taloihin. Yhdistettynä lattialämmitykseen tai matalan lämpötilan pattereihin se lämmittää kotisi vähäisellä energiankulutuksella. Daikin ilma-vesilämpöpumput on suunniteltu pohjoisen olosuhteita varten ja valmistettu Euroopassa.

Altherma 3 H HT ilma-vesilämpöpumppu. Kuva: Veera Korhonen

Daikin Altherma 3 H -ilma-vesilämpöpumppu

Uusi, erittäin tehokas Daikin Altherma 3 H on ihanteelllinen ratkaisu saneerauskohteisiin ja vanhan lämmitysjärjestelmien päivittämiseen. Daikin Altherma  3 H on helppo asentaa pieniinkin tiloihin ja ilma–vesilämpöpumppu integroituu saumattomasti kodin vanhaan lämmitysputkistoon ja lämpöpattereihin. Näin voit nauttia lämpöpumpun energiatehokkuudesta ilman tarvetta vaihtaa lämmönjakojärjestelmää.

Altherma 3 H HT ilma-vesilämpöpumppu. Kuva: Veera Korhonen

Daikin Altherma 3 M -ilma-vesilämpöpumppu

Daikin Altherma 3M on pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu tehopakkaus. Se on nopea asennettava ja sopii erityisen hyvin kohteisiin, joissa tilaa on vähän. Monobloc-laitteessa kaikki tarvittava tekniikka on kompaktin kokoisessa ulkoyksikössä – sisäyksikköä ei siis tarvita. Uusi muotoilu ja väritys sulauttavat laitteen ympäristöönsä. Suuren, optimoidun puhaltimen ansiosta ilman kierto on tehokasta ja käyntiääni hiljainen.