Skip to main content

Daikin Altherma ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu sopii vesikiertoisen keskuslämmityksen lämmönlähteeksi. Sillä voi tuottaa myös lämmintä käyttövettä.

Sopiva ilma-vesilämpöpumppu joka kotiin

Erityisesti uusiin koteihin ja taloihin suosittelemme energiaa säästävää Daikin Altherma 3 R -ilma-vesilämpöpumppua tai Altherma 3 M monobloc -ilma-vesilämpöpumppua. Jos haluat päivittää vanhan patterikiertoisen lämmitysjärjestelmäsi, ihanteellinen vaihtoehto on uusi, erittäin tehokas Daikin Altherma 3 H.

Altherma 3 LT ilma-vesilämpöpumppu. Kuva: Jussi Partanen

Daikin Altherma 3 R -ilma-vesilämpöpumppu

Daikin Altherma 3 R on on ihanteellinen valinta uusiin koteihin ja taloihin. Yhdistettynä lattialämmitykseen tai matalan lämpötilan pattereihin se lämmittää kotisi vähäisellä energiankulutuksella. Daikin ilma-vesilämpöpumput on suunniteltu pohjoisen olosuhteita varten ja valmistettu Euroopassa.

Altherma 3 H HT ilma-vesilämpöpumppu. Kuva: Veera Korhonen

Daikin Altherma 3 H -ilma-vesilämpöpumppu

Uusi, erittäin tehokas Daikin Altherma 3 H on ihanteelllinen ratkaisu saneerauskohteisiin ja vanhan lämmitysjärjestelmien päivittämiseen. Daikin Altherma  3 H on helppo asentaa pieniinkin tiloihin ja ilma–vesilämpöpumppu integroituu saumattomasti kodin vanhaan lämmitysputkistoon ja lämpöpattereihin. Näin voit nauttia lämpöpumpun energiatehokkuudesta ilman tarvetta vaihtaa lämmönjakojärjestelmää.

Altherma 3 H HT ilma-vesilämpöpumppu. Kuva: Veera Korhonen

Daikin Altherma 3 M -ilma-vesilämpöpumppu

Daikin Altherma 3M on pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu tehopakkaus. Se on nopea asennettava ja sopii erityisen hyvin kohteisiin, joissa tilaa on vähän. Monobloc-laitteessa kaikki tarvittava tekniikka on kompaktin kokoisessa ulkoyksikössä – sisäyksikköä ei siis tarvita. Uusi muotoilu ja väritys sulauttavat laitteen ympäristöönsä. Suuren, optimoidun puhaltimen ansiosta ilman kierto on tehokasta ja käyntiääni hiljainen.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?