Skip to main content

Daikin Altherma ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu sopii vesikiertoisen keskuslämmityksen lämmönlähteeksi. Sillä voi tuottaa myös lämmintä käyttövettä.

Sopiva ilma-vesilämpöpumppu joka kotiin

Daikinin kehittyneiden ilma-vesilämpöpumppujen valikoimasta löytyy sopiva laite niin uuteen kotiin kuin vanhan kiinteistön energiaremonttiinkin. Koulutetut ja kokeneet asiantuntijamme valitsevat sopivan lämpöpumpun juuri sinun kotiisi talon koon, lämpimän käyttöveden tarpeen ja lämmönjakojärjestelmän perusteella. Jäähdyttävällä ilma-vesilämpöpumpulla voi myös viilentää kodin tiloja kesähelteillä pienellä energiankulutuksella. 

Altherma 3 LT ilma-vesilämpöpumppu. Kuva: Jussi Partanen

Daikin Altherma 3 R -ilma-vesilämpöpumppu

Daikinin suosituin ilma-vesilämpöpumppu sopii parhaiten lattilämmitystaloihin tai uusilla, tehokkailla pattereilla varustettuihin rakennuksiin, joissa menoveden lämpötila on matala.  Daikinin ilma-vesilämpöpumput on suunniteltu pohjoisen olosuhteita varten ja valmistettu Euroopassa. 

Altherma 3 H HT ilma-vesilämpöpumppu. Kuva: Veera Korhonen

Daikin Altherma 3 R MT -ilma-vesilämpöpumppu

Tehokas kylmäainesplit-ilma-vesilämpöpumppu Daikin Altherma 3 R MT on suunniteltu vesikiertoisilla pattereilla varustettuun uuteen tai vanhaan taloon korvaamaan öljykattila tai sähkölämmitys. Lämmitys, jäähdytys ja lämmin käyttövesi samalla, huomaamattoman tyylikkäällä laitteella. Suunniteltu ja valmistettu Euroopassa pohjoisen olosuhteisiin. 

Altherma 3 H HT ilma-vesilämpöpumppu. Kuva: Veera Korhonen

Daikin Altherma 3 M -ilma-vesilämpöpumppu

Daikin Altherma 3M pienentää lämmityskustannuksia asennettuna vanhan vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän öljy- tai sähkökattilan rinnalle. Käyttöönotto onnistuu nopeasti ilman kylmälaiteasennuksia. Monobloc-tyyppinen laite sopii erityisen hyvin kohteisiin, joissa tilaa on vähän: kaikki tarvittava tekniikka on kompaktin kokoisessa ulkoyksikössä – sisäyksikköä ei siis tarvita. Uusi muotoilu ja väritys sulauttavat laitteen ympäristöönsä. Suuren, optimoidun puhaltimen ansiosta ilman kierto on tehokasta ja käyntiääni hiljainen.

Altherma 3 H HT ilma-vesilämpöpumppu. Kuva: Veera Korhonen

Daikin Altherma 3 H -ilma-vesilämpöpumppu

Erittäin tehokas Daikin Altherma 3 H on ihanteelllinen ratkaisu saneerauskohteisiin ja vanhan lämmitysjärjestelmien päivittämiseen, esimerkiksi öljylämmityksen energiaa säästäväksi korvaajaksi. Käyttöönotto ei edellytä kylmäaineasennuksia ja lämpöpumppu integroituu saumattomasti kodin vanhaan lämmönjakojärjestelmään, jolloin esimerkiksi vanhoja vesikiertoisia lämpöpattereita voi yhä käyttää. 

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?