Skip to main content

Jäähdyttäminen lämpöpumpulla

Jäähdyttävä lämpöpumppu pitää kodin lämpötilan miellyttävänä kesän kuumimpinakin päivinä.

Viilennykseen sopivat lämpöpumppumme

Valitse sopiva ilmalämpöpumppu Daikinin kattavasta mallistosta

 • Emura Cool

  • Uusi jäähdyttävien ilmalämpöpumppujen huippumalli 2022
  • Kaarevat linjat ja saatavana kolmessa eri värissä
  • Mukavuutta ympäri vuoden: optimoitu ilmanjako, hiljainen suurillakin tehotasoilla ja tehokas ilmanpuhdistus Flash Streamer -teknologian avulla
 • Stylish Cool

  • Daikinin huippumalli: Tyylikästä mukavuutta
  • Solakka rakenne ja neljä eri väriä
  • Huomaamaton osa kotisi sisustusta
 • Perfera Cool

  • Daikin Flash Streamer puhdistaa jatkuvasti sisäilmaa
  • Lähes äänetön: Perfera on niin hiljainen, että melkein unohdat sen olemassaolon
  • Liikkeentunnistus: jos huoneessa ei ole ketään, Perfera kytkeytyy automaattisesti energiansäästötilaan
 • Sensira Cool

  • Taloudellinen valinta
  • Hiljainen: käyntiääni vain 21 dBA 
  • Tehojäähdytyksellä nopeasti tavoitelämpötilaan
 • Ururu Sarara

   

  • Markkinoiden monipuolisin ilmalämpöpumppu: ilmastointi, ilmanpuhdistus, kostutus ja kosteudenpoisto 
  • Ohjaa anturien avulla ilmavirtauksen poispäin ihmisistä
  • Itsestään puhdistuva ilmansuodatin vähentää energiankulutusta

Joustavat kokoonpanot soveltuvat kaikkiin koteihin

Riippumatta siitä, etsitkö ratkaisua yksittäiseen huoneeseen vai koko kodin kattavaa järjestelmää, voimme täyttää tarpeesi.

Split-järjestelmä

Split-järjestelmä

Yhteen huoneeseen

Yksittäinen Split-järjestelmä yhdistää yhden sisäyksikön yhteen ulkoyksikköön.

Multi-split-järjestelmä

Multi-split-järjestelmä

Koko kotiisi

Daikin ilmalämpöpumpuilla voit kytkeä jopa viisi sisäyksikköä yhteen ulkoyksikköön. Kunkin huoneen lämpötilaa voidaan ohjata itsenäisesti.

Astu mukavuusalueelle

Kotona ei tarvitse hikoilla. Eikä väristä vilusta. Ilmalämpöpumppu pitää kodin lämpötilan tasaisena pienellä energiankulutuksella ja puhdistaa koko ajan sisäilmaa. Sadepäivinä voit tarvittaessa nostaa lämpötilaa ja poistaa ylimääräisen kosteuden – ilmalämpöpumppu vastaa tarpeisiisi heti, toisin kuin lattialämmitys.

 

Äänetönta mukavuutta

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö asennetaan yhä useammin kerrostalon parvekkeelle. Tai pientaloalueella lähelle naapuria. Sisäyksikkö taas takaa paremmat unet makuuhuoneessa. Me Daikinilla tiedämme, miten lämpöpumpusta saadaan hiljainen. 

 

Viilennä ja puhdista samalla sisäilmaa

Sisäilma kiertää jatkuvasti ilmalämpöpumpun läpi, jolloin jäähdytyksen lisäksi sisäilmaa puhdistetaan koko ajan. Daikinin ainutlaatuinen ilmanpuhdistusjärjestelmä on nelivaiheinen: Esisuodatin poistaa sisäilmasta pölyä, Flash Streamer -yksikön tuottamat nopeat elektronit hapettavat ilman epäpuhtauksia ja viimeisenä titaani-apatiittisuodatin poistaa ilmasta pienhiukkasia, allergeeneja ja hajuja.

 

Daikin Flash Streamer kodin sisäilman puhdistus ja epäpuhtauksien poistaminen

Jäähdytä järkevästi

Jäähdytys on kotona tärkeä mukavuustekijä. Daikin-ilmalämpöpumppujen hyvän energiatehokkuuden ansiosta se ei myöskään maksa paljoa. VTT:n selvityksessä pientalon kesäaikaiseen viilennykseen lämpöpumpulla kului 100–1 500 kWh sähköä, jolloin jäähdytyksen vuosikustannukset jäävät muutamasta eurosta noin 60 euroon. 

Kuiva ja lämmin ilma ei tunnu niin tukalalta kuin kostea ja kuuma. Koska ilmalämpöpumppu myös kuivaa sisäilmaa, riittää vähäisempi jäähdytysteho ja energiaa säästyy. Usein riittävä asetus sisäilman lämpötilalle on 24–25 astetta. 

Sopivaan lämpöpumpun tehoon vaikuttaa jäähdytettävän tilan koko ja mm. ikkunoiden pinta-ala. Daikin-jälleenmyyjät auttavat valitsemaan kotiisi oikean tehoisen laitteen. Voit myös yhdistää yhteen ulkoyksikköön useamman sisäyksikön.

Ilmastointijärjestelmä on varustettu tunnetulla invertteritekniikallamme
Ilmastointijärjestelmä on varustettu tunnetulla invertteritekniikallamme

Energiaa säästävä invertteritekniikka

Invertteritekniikkamme vähentää energiankulutusta jopa 30 % tavanomaiseen järjestelmään verrattuna yksinkertaisesti säätämällä moottorin nopeutta tarpeen mukaan sen sijaan että moottori pysäytettäisiin ja käynnistettäisiin jatkuvasti.

Bluevolution

Daikin vie Bluevolution-mallistolla mukavuuden täysin uudelle tasolle. Uuden R-32-kylmäaineen ansiosta olemme parantaneet energiatehokkuutta jopa luokkaan A+++ sekä lämmityksessä että jäähdytyksessä.

bg-image

Energiatehokkaat tekniikat tulevaisuuteen

Jäähdytysratkaisuillamme on markkinoiden korkeimmat energiatehokkuusmerkinnät. Uusiutuvan energian ja innovatiivisen teknologian panostustemme ansiosta saat kokonaisratkaisun, jolla saat suurimman hyödyn sijoituksestasi. Sitoutumisemme energiatehokkaiden sisäilmaratkaisujen kehittämiseen takaa sen, että Daikinin yksiköt paitsi täyttävät ovat myös vuosia edellä lainsäädännön vaatimuksia.

bg-image

Aina hallinnassa

Daikin-lämpöpumppu tarjoaa eri tapoja kodin sisäilman hallintaan. Käytä Daikin Onecta -sovellusta älypuhelimessa, infrapunakaukosäädintä tai ääniohjausta Alexan tai Google Homen avulla.

bg-image

Rahoitus lämpöpumpun hankintaan

Saat Daikin-lämpöpumpun hankinnalle rahoituksen kätevästi suoraan myyjältä. Valitset vain itsellesi sopivan kuukausierän ja annat myyjän hoitaa loput.

Lue lisää

Lataa esite ja tutustu tarkemmin Daikinin jäähdyttäviin lämpöpumppuihin.

Käyttöohjeet

Daikin-lämpöpumppujen käyttöohjeet on koottu helposti löydettäväksi oheisen linkin taakse. Saat lämpöpumpustasi parhaan hyödyn tutustumalla huolellisesti sen käyttöohjeisiin.

Etsitkö lämmitykseen sopivaa lämpöpumppua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?