refrigeration_header.png

Johtavat yritysten ja teollisuuden kylmäsäilytysratkaisut

Kylmäsäilytysyksikkömme on suunniteltu luotettaviksi ja energiatehokkaiksi kaikenlaisissa pienissä ja suurissa yrityssovelluksissa.

Daikinin energiatehokkuus

Energiatehokkuus

Lämmöntalteenotto- ja invertteritekniikkamme vähentävät energiakustannuksia merkittävästi. Luokkansa parhaiksi arvioidut kylmäsäilytysratkaisut, Daikinin kylmäsäilytysyksiköt ovat jopa 50 % energiatehokkaampia kuin muut yksiköt. Tämä hyvä tehokkuus antaa sijoitukselle hyvän tuoton.

Kylmäsäilytyksen kompakti rakenne

Kompakti rakenne

Pienennä ulkoasennusratkaisun tilantarvetta jopa 60 % integroimalla kaikki kylmäsäilytys- ja ilmastointikomponentit yhteen pakatuksi lauhdutinyksiköksi.

Kylmäsäilytys, kestävä tuote

Kestävä tuote

Daikinin ulkoyksiköt testataan tiukkojen vaatimusten mukaisesti tehtaillamme. Niiden säänkestävä kotelointi ja luotettava tekniikka takaa tavanomaista pitemmän käyttöiän vaativissakin sääolosuhteissa.

Kylmäsäilytys, joustava sovellus

Joustava sovellus

Käytettävissä laajalla lämpötila-alueella 10°C... -45°C. Tämän ansiosta yksiköt soveltuvat moniin eri kylmäsäilytys- ja pakastinsovelluksiin!

Luotettava toiminta

Jokainen Daikinin yksikkö testataan huolellisesti tehtaissamme kokoonpanon aikana. Johtavien tekniikoiden ja rakenteiden ansiosta kylmäsäilytysyksiköitämme pidetään markkinoiden kestävimpinä. Korroosionsuojaus ja kestävä kotelo varmistavat pitkän käyttöiän vaativissakin sääolosuhteissa. Koska kylmäsäilytysjärjestelmät ovat liiketoiminnalle elintärkeitä, meillä on kattavat huollon tukitiimit, joilla on valmius toimia hätätilanteessa välittömästi.

Daikin-käyttäjä
Daikin - raikas ilma

Täyttää ja ylittää F-kaasumääräykset

Daikinin kylmäsäilytysyksiköt täyttävät viimeisimpien F-kaasumääräysten tavoitteet. Käyttämällä kehittyneitä tekniikoita kylmäsäilytysyksikkömme ekvivalentti ilmaston lämmitysvaikutus (TEWI) on pienempi, jolloin saadaan parempi energiatehokkuus ja pienempi hiilijalanjälki.

CO₂-kylmäaineet

CO₂-kylmäaineiden avulla otamme lopullisen askeleen kohti kestävän kehityksen mukaisia kylmäsäilytysjärjestelmiä.

CO2 Kylmäsäilytys
kylmäsäilytys kauppa vitale

Esimerkkitapaus: Prezzemolo & Vitale

Palermon historiallisen keskustan uutta Prezzemolo & Vitale -myymälää varten asennettiin Daikin Zeas- ja VRV-yksiköistä koostuva järjestelmä.

Yhdistyneet kylmät

Tietoja Zanottin hankinnasta

Zanottin hankinnan myötä Daikin voi nyt tarjota monipuolisen tuotevalikoiman kaikkiin kylmäketjuihin, jotka ulottuvat elintarviketuotannossa ja -kuljetuksessa (maakuljetukset) käytetyistä järjestelmistä vähittäismyyjien järjestelmiin.

Tietoja Zanottin tuotevalikoimasta

Zanottin kaupallinen valikoima sisältää suuren määrän erilaisia ravintoloiden, suurten valintamyymälöiden ja jakelukeskusten jäähdytysjärjestelmiä.

Erityisiä ilmankäsittelyjärjestelmiä on saatavana salamin ja juustojen kypsytykseen, viinin säilytykseen ja jalostukseen sekä vilja- ja siemensiilojen jäähdytykseen.

Kaupallisen tuotevalikoiman lisäksi Zanottilla on täydellinen valikoima erilaisiin tarpeisiin kuten kuljetusten, elintarviketeollisuuden, puhdastilojen ja luistinratojen jäähdytykseen.

United-in-cold.png

Suosituimmat kylmäsäilytysratkaisumme

ZEAS-kompressorilauhdutinyksikkö

ZEAS -kompressorilauhdutinyksikkö

 • Kaupalliseen kylmäsäilytykseen
 • DC-invertteri - kompressorilauhdutinyksikkö
 • Vähentää energiankulutusta 10 - 35 % verrattuna muihin kuin invertterillä varustettuihin kylmäsäilytystekniikoihin
 • Pieni jalanjälki sekä helppo asennus sisä- ja ulkotiloihin
 • Älykkäät ohjausvaihtoehdot
 • Parannetuilla tekniikoilla ja asetuksilla saadaan aikaan hiljainen toiminta
Daikin Conveni Pack

Conveni-Pack

 • Pienten ja suurten yritysten vedenjäähdytykseen, pakastukseen, jäähdytykseen ja lämmitykseen
 • DC-invertteri ja lämmön talteenottotekniikka
 • Vähentää energiankulutusta jopa 50 % verrattuna muihin kuin invertterillä varustettuihin tekniikoihin
 • Modulaarinen rakenne mahdollistaa joustavan asennuksen pieniin ja suuriin kaupallisiin tiloihin
 • Parannetuilla tekniikoilla ja asetuksilla saadaan aikaan hiljainen toiminta
Daikin Conveni Pack

CO2 Conveni-Pack

Kompakti järjestelmä keskilämpötilan kylmäsäilytystä, tilojen viilennystä ja lämmitystä varten lämmön talteenotolla ja lämpöpumpputoiminnalla

 • Energiankulutus vähenee jopa 50 %
 • Alhaiset CO₂-päästöt
 • Soveltuu pieniin ja keskisuuriin järjestelmiin: pienet ja keskisuuret ruokakaupat; kaupalliset keittiöt; maatila- ja luomukaupat; huoltoasemamyymälät
 • Tilaa säästävä ja helposti asennettava
 • Lisää liiketilan mukavuutta
 • Hiljainen käynti
 • Lämmön talteenotto
 • Integroitu lämpöpumpputoiminto

Lue lisää

Kylmäsäilytys eri rakennustyypeille

Olitpa sitten kauppias, hotellinjohtaja tai vastaat teollisuuslaitoksesta, Daikinin kylmäsäilytysratkaisut pitävät tilasi viileänä. Aloita hankkeesi kanssamme valitsemalla rakennuksen tyyppi