Skip to main content

Sky Air

Energiatehokas ratkaisu pieniin ja keskikokoisiin yritystiloihin.

Lämmityksen jäähdytyksen kausittainen tehokkuus

Energiatehokas

Luokan A++ kausittaisella tehokkuudella lämmityksessä ja jäähdytyksessä Daikin Sky Air vähentää energiankulutusta merkittävästi innovatiivisen tekniikan avulla.

 • Vaihteleva kylmäaineen lämpötilatekniikka mukauttaa kylmäaineen lämpötilan automaattisesti kuormitukseen
 • Automaattisesti puhdistuvat yksiköt lisäävät säästöjä jopa 50 % vakiomallisiin kasetteihin ja kanavoitaviin yksiköihin verrattuna
 • Lämpöpumppu tuottaa uusiutuvan energian avulla lämmityksen talvella ja jäähdytyksen kesällä
Bluevolution-teknologialla pienin hiilijalanjälki

Bluevolution-teknologia

Sky Air on myös saatavilla pienimmän hiilijalanjäljen tuottavalla Bluevolution-tekniikalla. Tutustu Bluevolution-valikoimaamme ja lue lisää R-32-kylmäaineen käyttämisen eduista.

Kolme henkilö kokouksessa toimistossa
Kolme henkilö kokouksessa toimistossa

Suunniteltu mukavuutta varten

Lattia- ja läsnäoloanturit suuntaavat ilman poispäin henkilöistä ja tuottavat täydellisen ilmavirtauksen, ja vaihteleva kylmäaineen lämpötila estää vedon muodostumisen. Erittäin hiljaisella teknologialla varustettu Sky Air on käyntiääneltään niin hiljainen, että unohdat sen olemassaolon.

Laadukkaat tuotteet

Laadukkaat tuotteet ja henkilöstö

Nollavirheperiaatteemme tarkoittaa, että testaamme toistuvasti jokaista yksikköä tuotannon aikana sen varmistamiseksi, että se toimii moitteetta monia vuosia. Käytössämme on myös suurin tukiverkosto, joten sertifioitu Daikin-asentaja on aina valmiina auttamaan.

Aina hallinnassa

Daikin Cloud -palvelun avulla voit hallita järjestelmääsi ja valvoa energiankulutusta mistä ja milloin tahansa. Lue lisää

Kattava ratkaisu kaupan sisäilman hallintaan

 • Minimoi kuuman ja kylmän ilman häviöt sisäänkäynnissä Biddle-ilmaverhojen avulla ja kasvata energiansäästöjä jopa 72 % sähkökäyttöisiin ratkaisuihin verrattuna
 • Nauti raittiista ilmasta ilmanvaihtojärjestelmien avulla, jotka hyödyntävät energiatehokasta lämmöntalteenottoa
 • Ainutlaatuinen automaattisesti puhdistuva kasetti kerää pölyn ja lian ja lisää toiminnan tehokkuutta jopa 50 % sekä vähentää huoltokustannuksia merkittävästi
 • Kanavoitavat yksiköt sulautuvat saumattomasti sisustukseen ja vapauttavat seinätilaa hyllyille ja esittelytelineille
 • Daikin Cloud -palvelun avulla voit hallinnoida useita kohteita mistä tahansa
Vaateliike

Joustava ratkaisu

Mukautettavissa mihin tahansa pieneen tai keskisuureen kaupalliseen sovellukseen.

 • Liikkeet ja kaupat

  Lisää energiatehokkuutta liittämällä Sky Air Daikinin helppohuoltoiseen, automaattisesti puhdistuvaan Roundflow-kasettiin.

 • Konesalit

  Sky Air on luotettava ja energiatehokas ratkaisu, joka täyttää pienten ja keskisuurten telelaitteiden suojien, palvelinhuoneiden ja laboratorioiden vaatimukset.

 • Ravintolat

  Hyödynnä kokonaisratkaisu, joka täyttää erilaiset kylmäsäilytyksen sekä sisäilman jäähdytyksen ja lämmityksen tarpeet.

 • Toimistot

  Sky Air -ratkaisumme on ihanteellinen pieniin tiloihin, ja kullakin yksiköllä on oma ohjaus.

Suunniteltu sisustusta varten

Laajin sisäyksiköiden valikoima. Valitse paras lämmönlähde tiloihin.

Ainutlaatuinen teknologia, joka säätää kylmäaineen lämpötilaa intuitiivisesti

Varustettu innovatiivisella tekniikalla

Sky Air on varustettu vaihtelevalla kylmäaineen lämpötilalla. Tämä ainutlaatuinen tekniikka säätää intuitiivisesti kylmäaineen lämpötilaa sääolosuhteiden ja rakennuksen tarpeiden mukaan.

Sen lisäksi, että Sky Air -järjestelmä toimii aina parhaalla tehokkuudella, vaihteleva kylmäaineen lämpötila myös maksimoi mukavuuden tuottamalla korkeamman ilmavirran lämpötilan, jotta sisäilma pysyy lämpötilaltaan vakaana ja vedottomana, jolloin asiakkaat pysyvät kaupassa pidempään.

Joustava ja helppo asennus

Ulkoyksiköt ovat kompakteja ja helpot asentaa seinää vasten, katolle tai terassille. Sky Air on kustannustehokas ratkaisu uusiin rakennuksiin ja ihanteellinen korvaava järjestelmä vanhoihin, vähemmän tehokkaisiin järjestelmiin, koska se hyödyntää käytössä olevan putkiston ja johdotuksen. Näin vältytään seinärakenteiden avaamisen vaivalta.

Ääntä vaimentavan koteloinnin ansiosta käyntiääni alenee jopa 10 dB(A), joten lämpöpumppusovellus on erittäin joustava jopa melurajoitetuilla alueilla.

Kaksi henkilöä seisoo vierekkäin
imagee

Laaja valikoima valinnaisia suodatusratkaisuja

 • Automaattinen suodattimen puhdistustekniikka varmistaa alhaisemmat käyttökustannukset, lisääntyneen luotettavuuden ja paremman sisätilojen mukavuuden
 • UV Streamer -sarja poistaa 99,9 % viruksista ja muista ilman epäpuhtauksista ainutlaatuisen Catch & Clean -menetelmän ansiosta

Johtavat Sky Air -ratkaisut

Lue lisää

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?