Skip to main content

Altherma hybridilämpöpumppu

Hybridilämpöpumppumme yhdistää lämpöpumpun ja kondensoivan kaasulämminvesivaraajan ja optimoi energiatehokkuuden ulkolämpötilasta riippumatta.

hybridilämpöpumppu, lämmitys
hybridilämpöpumppu, lämmitys

Lämmitys

Daikin Altherma -hybridilämpöpumppu määrittelee automaattisesti taloudellisimman ja energiatehokkaimman yhdistelmän lämmitykseen.

hybridilämpöpumppu, kuuma vesi
hybridilämpöpumppu, kuuma vesi

Lämmin vesi

Lämpöpumpun ja lämminvesivaraajan yhdistelmä tuottaa riittävästi lämmintä käyttövettä suurella tehokkuudella kodin tarpeisiin.

hybridilämpöpumppu, jäähdytys
hybridilämpöpumppu, jäähdytys

Jäähdytys

Liitä mukaan jäähdytys, niin saat kokonaisratkaisun, joka integroituu saumattomasti nykyiseen putkistoon ja johdotukseen.

Ihanteellinen yhdistelmä

Daikin Altherma yhdistää ilma-vesi-lämpöpumpputekniikan ja kondensoivan kaasulämminvesivaraajatekniikan parhaan tehokkuuden varmistamiseksi. Älykäs ohjelmointi auttaa säästämään jopa 35 % energiaa kuin perinteinen kondensoiva kaasulämminvesivaraaja määrittelemällä automaattisesti taloudellisimman ja energiatehokkaimman yhdistelmän energian hintojen, ulkolämpötilan ja sisäyksikön lämmitystehon perusteella.

Ihanteellinen yhdistelmä
Tukena uusiutuva energia

Tukena uusiutuva energia

Ottamalla uusiutuvaa energiaa ilmasta Daikin Altherma -hybridilämpöpumppu käyttää optimaalista uusiutuvan ja perinteisen energian yhdistelmää sekä tuottaa kodin lämpimän käyttöveden. Lämpöpumpputilassa järjestelmä saa voimansa ilmasta siirretystä uusiutuvasta energiasta, ja voi saavuttaa jopa A++ energiatehokkuuden.

Patentoitu kondensoiva tekniikka lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon

Ainutlaatuisella kaksoislämmönvaihtimella varustettu Daikin Altherma -hybridilämpöpumppu hyödyntää kondensointitekniikkaa lämmityksen ja lämpimän käyttöveden tuottoon 10 - 15 % tehokkaammin kuin perinteiset kondensoivat kaasulämminvesivaraajat.

Patentoitu kondensoiva tekniikka lämmitykseen ja kuuman käyttöveden tuottoon
Helppo ja edullinen asennus

Helppo ja edullinen asennus

Hybridilämpöpumppu on ihanteellinen saneerauskohteissa ja vanhojen lämminvesivaraajien korvaamisessa. Daikin Altherma hybridilämpöpumpun kompakti rakenne tarvitsee minimaalisesti asennustilaa ja integroituu saumattomasti käytössä olevaan putkistoon ja lämpöpattereihin. Näin voit nauttia lämpöpumpun energiatehokkuudesta ilman tarvetta vaihtaa koko järjestelmä.

Daikin Altherma -hybridilämpöpumppu + multi

Multi split -järjestelmän ja hybridilämpöpumpun yhdistelmä Hybrid Multi on kokonaisratkaisu, jossa jäähdytys yhdistetään lämpimän käyttöveden tuottoon. Split-yksiköidemme, lämpöpattereiden ja lattialämmityksen kanssa yhteensopiva Hybrid Multi on älykäs ratkaisu lämmitystä, jäähdytystä ja lämmintä käyttövettä varten ympärivuotiseen mukavaan sisäilmaan.

Daikin Altherma -hybridilämpöpumppu + multi

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?