Skip to main content

Daikin Ururu Sarara

Markkinoiden monipuolisin ilmalämpöpumppu: Ururu Sarara on täydellinen ilmalämpöpumppu, joka pitää huolta sisäilman laadusta ja sopivasta kosteudesta. 

Täydellinen sisäilma

Nauti täydellisestä sisäilmasta seinälle asennettavan Ururu Sarara -yksikön erinomaisella suorituskyvyllä ja hiljaisella toiminnalla.

Optimaalista suorituskykyä

Lämmitä tai jäähdytä mikä tahansa huone nopeasti ja tehokkaasti.

Älykäs kosteuden säätö

Ururu-kostutus ja Sarara-kosteudenpoisto varmistavat oikean ilmankosteuden.

Raittiin ilman ilmanvaihto

Ururu Sararan tehokkaan ilmanvaihdon ansiosta voit nauttia kotona raikkaasta ilmasta jopa ikkunat suljettuina.

Älykästä ilmanpuhdistusta

Nauti parempaa ja puhtaampaa ilmaa. Daikin Flash Streamer hajottaa allergeeneja, kuten siitepölyn ja sienien allergeenit, ja poistaa hajuja. Lisäksi järjestelmän automaattinen puhdistustoiminto pitää suorituskyvyn hyvänä ja varmistaa samalla pitkän käyttöiän.

Tietoja Ururu Sararasta

Ympäristövaikutusten vähentäminen yksikköinä kg CO2 kaaviona.

A+++ energiatehokkuus

Ururu Sarara ottaa tehostaan 80 % ilmasta ja vain 20 % sähköstä. Sen lisäksi yksikkö vähentää sähkönkulutustaan monilla älykkäillä tekniikoilla ja energiatehokkailla asetuksilla.

Ylittämätöntä mukavuutta

Nauti lisämukavuudesta Ururu Sararan 3 alueen liikkeentunnistusanturin avulla. Anturin avulla yksikkö suuntaa ilmavirran poispäin ihmisistä ja siirtyy automaattisesti energiansäästötilaan havaitessaan tyhjän huoneen.

Ympäristövaikutusten vähentäminen yksikkönä kg CO2 kaaviona.

Älykäs rakenne

Automaattisesti puhdistuvan suodattimen ja erittäin hiljaisen käyntiäänen ansiosta Ururu Sarara sulautuu täydellisesti sisustukseen ja elämäntyyliin. Yksikön palkittu muotoilu sai inspiraationsa japanilaisesta Ogi-tuulettimesta.

bg-image

Älykäs ilmastoinnin ohjaus

Ururu Sarara tarjoaa eri tapoja kodin hallintaan. Voit ohjata yksikköä infrapunakaukosäätimellä, Daikin Residential Controller -sovelluksella älypuhelimessa tai ääniohjauksella Alexan tai Google Homen avulla.

Tyylikäs osa sisustusta

Tarkemmat tuotetiedot

Huom! Ururu Sarara vaatii Suomessa sulanapitokaapelin asennuksen.

Käyttöohjeet

Daikin-lämpöpumppujen käyttöohjeet on koottu helposti löydettäväksi oheisen linkin taakse. Saat lämpöpumpustasi parhaan hyödyn tutustumalla huolellisesti sen käyttöohjeisiin.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?