Skip to main content

Stylish Cool, tyylikästä mukavuutta

Niin hiljainen jäähdyttäjä, että melkein unohdat sen olemassaolon.

Tyylikästä mukavuutta

Daikin Stylish Cool -ilmalämpöpumppu yhdistää tyylikkään muotoilun älykkääseen ja innovatiiviseen teknologiaan. Stylish Cool on tarkoitettu esimerkiksi kerrostaloasunnon tai kaukolämpötalon jäähdyttämiseen kesäkaudella. Jos tarvitset lämpöpumppua sekä lämmitykseen että jäähdytykseen valitse pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu Daikin Stylish H.

Suunniteltu sinun kotiisi

Parempaa sisäilmaa – neljä tyylikästä värivaihtoehtoa.

Premium-tason ilmalämpöpumppu

Nauti täydellisestä sisäilmasta myös kesähelteillä.

Luokkansa parasta suorituskyä

Daikinin innovatiivinen teknologia takaa huipputason suorituskyvyn ja luotettavuuden pienellä energiankulutuksella.

Hallitse mistä tahansa, milloin tahansa

Jäähdytystä voit ohjata ja seurata mistä tahansa ja milloin tahansa: kaukosäätimen lisäksi älypuhelimen Onecta-sovelluksella sekä Alexalla ja Google Homella.

Älykäs Stylish Cool

bg-image

Palkittua designia

Solakka ja linjakas sisäyksikkö sulautuu sisustukseen. Pyöristetyt kulmat ja pienet ulkomitat tekevät sisäyksiköstä helposti sijoitettavan. Neljästä värivaihtoehdosta voit valita juuri sinun kotiisi sopivan: valkoinen, hopea, musta ja musta puu.

Good Design Award 2017 with logo.
'iF' Design Award 2018.
Reddot award 2018 winner with logo

Lisää mukavuutta

Parasta mukavuutta ja energiatehokkuutta. Hiljainen puhallin, älykäs sensoriteknologia, tasainen sisälämpötila.

 

Puhdasta, terveellistä ilmaa

Nauti puhtaasti ja terveellisestä sisäilmasta: Daikinin moninkertainen suodatinteknologia poistaa sisäilmasta epäpuhtauksia, allergeeneja ja hajuja.

bg-image

Hallitse jäähdytystä mistä tahansa ja milloin tahansa

Voit hallita Stylish Cool -ilmalämpöpumppua juuri sinulle sopivalla tavalla. Kaukosäädin kuuluu luonnollisesti lämpöpumpun varustukseen, mutta WiFillä varustettua Daikin Stylish Coolia voit hallita myös Onecta-sovelluksella vaikka et olisikaan kotona. Alexa ja Google Home -yhteensopiva Stylish ymmärtää myös puhetta.

Nyt neljä väriä

Kompakti ja käytännöllinen design sopii jokaiseen kotiin.

-UUTUUS-  mattamusta

bg-image

Tutustu tarkemmin

Coanda-ilmiö 

Coanda-ilmiön avulla ilmalämpöpumpun tuottama ilmavirtaus optimoidaan miellyttäväksi. Erityisesti sunniteltujen ohjainten avulla ilmavirta suunnataan tarkasti ja se jakautuu tasaisemmin koko huoneessa.

ilmalämpöpumppu tasainen lämmönjako ja viilennys coanda-efektin avulla
ilmalämpöpumppu älykäs lämpösensori

Hallittu ilmankosteus

Stylish säätelee ilmalämpöpumppua eri asetuksilla automaattisesti ja tasapainottaa huoneen lämpötilan sekä ilmankosteuden.   

Vakaa huonelämpötila 

Stylish mittaa älykkäällä lämpösensorilla huoneen pintalämpötilaa 64 eri kohdasta. Selvitettyään huoneen lämpötilan sensori jakaa ilman tasaisesti koko huoneessa ja alkaa sen jälkeen ohjata ilmaa tarpeen mukaan eri kohtiin huonetta.

Hiljainen toiminta 

Stylishin uudenlainen puhallin optimoi ilmavirtauksen tehokkaaksi ja hiljaiseksi. Niin hiljaiseksi, että melkein unohdat sen olemassaolon.

ilmalämpöpumppu hiljainen puhallin
Raikas ilma

Raikasta, puhdasta ilmaa

Daikinin Flash Streamer -teknologian ansiosta sisäilman laatu on paras mahdollinen. Terveellinen sisäilma saavutetaan poistamalla tehokkaasti hajuja, allergeeneja ja muita ilman mukana kulkeutuvia epäpuhtauksia.

Lue lisää

  • FTXA-AW

    Daikin Stylish Cool -sisäyksikön tuotesivu

Käyttöohjeet

Daikin-lämpöpumppujen käyttöohjeet on koottu helposti löydettäväksi oheisen linkin taakse. Saat lämpöpumpustasi parhaan hyödyn tutustumalla huolellisesti sen käyttöohjeisiin.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?