Skip to main content

Suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin

Daikin on maailman johtava lämpöpumppujen valmistaja. Lähes sadan vuoden kokemuksella ilmastoinnista ja ilmanvaihdosta tiedämme, miten sisäilma pidetään jatkuvasti laadukkaana ja terveellisenä.

Paras mukavuus

Elä sisäilmassa, joka on tehty elämäntyyliäsi varten

Korkea laatu

Rentoudu ja nauti luotettavien ratkaisujen eduista

Energiatehokkuus

Säästä energialaskuissa energiatehokkaiden ratkaisujemme avulla

Älykäs ohjaus

Ohjaa sisäilmaa mistä tahansa älykkäiden ohjelmointitekniikoiden avulla

bg-image

Osta nyt Daikin-ilma-vesi- tai maalämpöpumppu ja voita 2000€ matkalahjakortti

Kun ostat Daikin-ilma-vesi- tai maalämpöpumpun valtuutetulta jälleenmyyjältä 15.1.-31.3.2024 välisenä aikana voit osallistua Aurinkomatkojen matkalahjakortin arvontaan.

Pyydä nyt tarjous ja aloita säästäminen heti! Daikin-lämpöpumput on valmistettu Euroopassa ja suunniteltu pohjoisen vaativiin olosuhteisiin.

bg-image

Lapin ankarissa olosuhteissa testatut viidennen sukupolven ilmalämpöpumput

Daikin on uudistanut lämmityskäyttöön optimoidun ilmalämpöpumppumallistonsa. Uusien Nepura-ilmalämpöpumppujen kehitystyö huipentui läpi viime talven kestäneissä viimeistelytesteissä Suomen Lapissa Äkäslompolossa, Oulun lähistöllä Hailuodossa sekä Pohjois-Ruotsissa ja Norjassa. 

bg-image

Sähkölämmittäjä voi säästää energiaremontilla yli 2000 euroa vuodessa

Suoralla sähköllä lämmittävät ovat sähkön hinnan vaihtelujen armoilla, sillä energiaa voi säästää lähinnä vain alentamalla huonelämpötilaa. Miten sähkölämmittäjä voi pienentää sähkölaskua pysyvästi? Käytännössä jokaiseen kotiin tai mökille sopiva ratkaisu on ilmalämpöpumppu. Laitteiden energiatehokkuus on parantunut rajusti ja nykyaikainen laadukas ilmalämpöpumppu tuottaa yhden kilowatin ottoteholla kylmässäkin ilmastossa jopa neljä kilowattia lämpöä.

bg-image

Ilma-vesilämpöpumppu pitää talon lämpimänä Lapin pakkasissa

Pohjoisimmassa Lapissa lähellä Norjan rajaa sijaitseva kakkosasunto pidetään lämpimänä Daikin Altherma -ilma-vesilämpöpumpulla.

Daikin ilmalämpöpumput energiatehokkaaseen lämmitykseen ja jäähdytykseen

Ilmalämpöpumput

Energiatehokkaaseen lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Ilma-vesilämpöpumppu lämmittää ja tuottaa lämmintä käyttövettä energiatehokkaasti

Ilma-vesilämpöpumput

Lämmitä ja tuota lämmintä käyttövettä energiaa säästäen.

Energiatehokkuutta, luotettavaa toimintaa ja lämmintä vettä kovimmillakin pakkasella

Maalämpöpumput

Luotettavaa lämmitystä ja lämmintä käyttövettä kovimmillakin pakkasilla.

Uutta tuotevalikoimassamme

Uusi Daikin Emura Cool -ilmalämpöpumppu: muotoilua, joka puhuu puolestaan.

>> Lue lisää

Hengitä puhtaampaa ilmaa kotona tai työpaikallasi: Ammattilaisten testaamat tehokkaat ilmanpuhdistajat poistavat sisäilmasta virukset, allergeenit, pölyhiukkaset sekä hajut.

>> Lue lisää

Huipputehokas, mutta kuiskauksenhiljainen Altherma 3 H -ilma-vesilämpöpumppu sopii sekä uuden kodin lämmönlähteeksi että öljykattilan korvaajaksi.

>> Lue lisää

bg-image

Lämpöpumpulla nopeita säästöjä öljy- tai sähkölämmitteiseen taloon

Suomessa on 1,2 miljoonaa pientaloa, joiden lämmityksessä voitaisiin saavuttaa nopeita säästöjä korvaamalla tai täydentämällä vanhaa lämmitysjärjestelmää lämpöpumpulla. Parhaiden lämpöpumppujen vuosilämpökerroin on yli viisi, eli pumppu tuottaa vuodessa viisinkertaisesti lämpöä verrattuna sen käyttämään sähköön.

bg-image

Ilmalämpöpumppu vähentää energiankulutusta Lapin maisemissa

Kesänkijärvellä Äkäslompolossa on Suomen ensimmäinen "Daikin-kahvila". Maisemakahvila Kesängin Keidas on monelle Lapin kävijälle mieluisa ja odotettu pysähdyspaikka. Uusien ilmalämpöpumppujen ansiosta vierailla on lämmin, vaikka ulkona paukkuisi kova pakkanen. Kahvilaa lämmittää kaksi Daikin Perfera H -ilmalämpöpumppua.

Ajankohtaista

Blogi

Pienistä kodeista suuriin toimistotiloihin

Olitpa sitten kodinomistaja, kauppias tai hotellinjohtaja, Daikinin lämmitys- ja jäähdytysratkaisut täyttävät tarpeesi. Aloita hankkeesi kanssamme valitsemalla rakennuksen tyyppi.

bg-image

Innovaatio merkitsee jatkuvaa parantamista

Uskomme, että parantamisen varaa on aina. Tämä on ohjaava voima kaikessa mitä Daikinilla teemme. Tuotantoprosessin pienistä parannuksista läpimurtoihin, jotka tuottavat 70 % energiansäästön, haluamme inspiroida teknologista muutosta. Oman Euroopan kehityskeskuksen avulla ja keskittymällä energiatehokkaisiin tuotteisiin luomme sisäilmaratkaisuja Euroopassa Eurooppalaisille.

bg-image

Puhtaampaa sisäilmaa: suodata tehokkaasti siitepöly, katupöly ja virukset

Daikinin ilmanpuhdistimet minimoivat astma- ja allergiaoireita poistamalla sisäilmasta pölyä ja siitepölyä sekä suodattamalla erilaisia epäpuhtauksia.

Daikin Streamer

Ratkaisuja erilaisiin sisäilmatarpeisiin

Daikin tarjoaa laajimman valikoiman lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja, jotka soveltuvat kaikenlaisiin ympäristöihin ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Lue lisää vaihtoehdoista valitsemalla sovellus.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?