Seinälle asennettava Daikin Emura -yksikkö

Hei, olen Daikin Emura

Daikin Emura miellyttää silmää ja säilyttää ihmiskeskeisen luonteen – vahvalla painotuksella mukavuuteen ja käyttäjä-kokemukseen – jotta voit parantaa hyvinvointiasi kotona.

FTXJ-AW_detail_left2.jpg

PIDÄN SINUT
VIILEÄNÄ
KESÄLLÄ JA
LÄMPIMÄNÄ
TALVELLA__

Daikin Emura, nykyaikaisen
ilmastoinnin ikoni

Screenshot 2022-01-21 at 10.24.51.png

Daikin Emura, jäähdytyksen ja lämmityksen ilma-ilma-lämpöpumppu sisältää seinään asennettavan sisäyksikön, kaukosäätimen ja ulkoyksikön. Jokainen osa noudattaa Daikinin suunnittelufilosofiaa.

Tässä 3. sukupolven Daikin Emurassa on upea muotoilu pehmeillä varjostuslinjoilla, lisää älykkäitä ominaisuuksia ja parannettu käyttökokemus, joten se on entistäkin soveltuvampi eurooppalaiseen arkkitehtuuriin, teknisiin standardeihin sekä käyttäjien vaatimuksiin.

Kaunis muotoilu

Hanki hienoa muotoilua, joka sopii sisustukseen

Parasta mukavuutta

Elä sisäilmassa, joka on tehty elämäntyyliäsi varten

Älykäs ohjaus

Ohjaa sisäilmaa mistä ja milloin tahansa

Energiatehokkuus

Vähennä ympäristövaikutustasi ja säästä energialaskuissa


FTXJ-AW_detail_left2.jpg

MINUT ON SUUNNITELTU
MIELLYTTÄMÄÄN
SILMÄÄ__

Haetko ilmastointijärjestelmää, jossa yhdistyvät suorituskyvyn ja muotoilun parhaat puolet? Daikin Emura on ilmastointiratkaisu, jossa yhdistyvät täydellisesti muoto ja toiminta. Täysin itse suunniteltu ja valmistettu. Kaunis ja älykäs muotoilu, joka sulautuu sisustukseen: korkealaatuinen mutta kohtuuhintainen sekä iF DESIGN AWARD- ja Red Dot Product Design Award 2022 -palkintojen voittaja. Daikin Emura tekee seinästäkin ylpeän!

Reddot+IF-logo stacked.png
DAI_TeaserVisual_Wit.jpg

Kaarevat linjat

Ilmastointilaitteissa on yleensä suorat linjat. Daikin Emura on ylpeästi erilainen. Kaarevan etu- ja takapaneelin ansiosta sisäyksiköllä on ainutlaatuinen 3D-muoto. Kaarevat linjat viittaavat harmoniseen ilmavirtaukseen ja samalla luovat miellyttävän visuaalisen tehosteen sisustukseen.

FTXJ-AS_open.jpg

Liikkeen tuntuma

Paneelin liike on ainutlaatuinen Daikinin suunnittelemissa yksiköissä. Mikä sitten on erikoista Daikin Emura -ilmastointilaitteen paneelin liikkeessä? Se siirtyy eteenpäin hieman kallellaan ja luo uusia, dynaamisia ja erilaisia varjolinjoja toiminnan aikana. Kallistunut asento lisää tunnetta paneelin liikkeeseen.

FTXJ-AW_daikin-eye_1.jpg

Varjojen hienovaraista leikkiä

Sisäyksikön kaarevat paneelit luvat varjoja, jotka tuovat Daikin Emuraan eloa, samalla kun ulkoyksikön lämpöpumppu käyttää varjoja pyörivän puhaltimen piilottamiseen.

FTXJ-AW_daikin-eye_2.jpg

Muoto seuraa toimintoa

Kaarevien linjojen ja visuaalisen tehosteen lisäksi Daikin Emura -ilmastointilaitteen paneelin liike myös tehostaa ilman jakautumista koko huoneeseen. Niinpä sanonta Muoto seuraa toimintoa todellakin pätee Daikin Emuran kohdalla. Jokainen muotoilun yksityiskohta on harkittu.

FTXJ-AW_02_001.jpg

Matala rakenne

Haluat hyödyntää kodin tilat parhaalla tavalla etkä halua, että ilmastointilaite vie kaiken huomion, vai mitä? Daikin Emura on vain 90 cm leveä. Sen kaarevan muotoilun ansiosta yksikkö myös näyttää todellista matalammalta.

Saatavilla 3 värivaihtoehtoa

Packshot 03.jpg
DAIKIN EMURA FTXJ-AW MATTA VALKOINEN
Packshot 02.jpg
DAIKIN EMURA FTXJ-AS HOPEA
Packshot 01.jpg
DAIKIN EMURA FTXJ-AW MATTA MUSTA
FTXJ-AS_03_001.jpg

TUOTAN
MUKAVUUTTA
VUODEN
YMPÄRI__

Muoto seuraa toimintoa… Niin myös Daikin Emuran kohdalla. Ilmastointilaite on suunniteltu tuottamaan täydellinen sisäilma ja lisäämään mukavuuden tunnetta kotona. Daikin Emura pitää sinut kesällä viileänä ja talvella lämpimänä ja kodin terveellisenä puhdistamalla sisäilman. Astu sisään Daikin Emuran mukavuusalueelle…

Älykäs ilmavirtaus

OPTIMOITU ILMAN JAKAUTUMINEN

Ilmastointilaitteissa on yleensä suorat linjat. Daikin Emura on ylpeästi erilainen. Kaarevan etu- ja takapaneelin ansiosta sisäyksiköllä on ainutlaatuinen 3D-muoto. Kaarevat linjat viittaavat harmoniseen ilmavirtaukseen ja samalla luovat miellyttävän visuaalisen tehosteen sisustukseen.

Fan.png

Akustista mukavuutta

Nautitko hiljaisuudesta ja rauhasta kotona?
Daikin Emura on käytössä niin hiljainen että melkein unohdat sen olemassaolon. Erikoissuunniteltu puhallin optimoi ilmavirtauksen tarjoten suuren suorituskyvyn pienellä melutasolla, joten Daikin Emura on lähes äänetön toiminnassaan.

Ilmanpuhdistus

Vietämme 90 % ajastamme sisätiloissa. Yhdysrakenteisilla ilmanpuhdistussuodattimilla ja Flash Streamer -tekniikalla Daikin Emura poistaa pölyhiukkaset, hajottaa allergeenit ja poistaa ikäviä hajuja tuottaen parempaa, puhtaampaa ilmaa. Siten Daikin Emura -ilmastointilaite pitää kotisi terveenä.

PIDÄN AINA
OHJAKSIA ELLET
MUUTA
KÄSKE __

Daikin Emura on säädetty tuottamaan optimaalisen mukavuuden, kun olet paikalla. Voit luonnollisesti ohjata yksikköä painikkeen tai näytön painalluksella: hallitse Daikin Emuraa helppokäyttöisellä kaukosäätimellä tai mistä vain intuitiivisella Onecta-sovelluksella älylaitteessasi.

Screenshot 2022-01-21 at 11.18.52.png

Minimalistinen muotoilu

Daikin Emuran kaukosäätimessä on minimalistinen muotoilu kaarevilla linjoilla, nestekidenäytöllä ja sinisellä Daikin Eye -toiminnolla. Säädin on kompakti ja istuu käteen täydellisesti. Voit helposti kiinnittää kaukosäätimen seinään magneetin avulla.

Helppokäyttöinen ohjaus

Säädä sisäilmaa vaivatta: kaukosäätimeen on keskitetty tärkeimmät toiminnot. Kaikkia muita ominaisuuksia voi helposti käyttää selkeiden valikoiden tai intuitiivisen Onecta-sovelluksen avulla

Onecta-app_004.jpg

Onecta-sovellus

Etkö ole kotona? Onecta-sovelluksen ansiosta se ei ole ongelma. Sovellus tarjoaa kaikki ominaisuudet suoraan käyttöön. Voit siis helposti säätää Daikin Emuran asetuksia puhelimellasi, mistä ja milloin vain.

  • Ohjaa Daikin Emura -ilmastointilaitteesi kaikkia toimintoja
  • Luo erilaisia aikatauluja ja toimintatiloja
  • Tarkkaile sähkönkulutusta päivä-, viikko- tai vuosipohjalta
  • Tunnista talosi huoneet ja ohjaa helposti eri yksiköitä

Ota vain yhteys WLAN-verkkoon ja lataa Onecta-sovellus, niin voit luoda kotiisi täydellisen sisäilman.

RXA42-50A_002.jpg

OLEN
ENERGIATEHOKAS __

Olipa ulkona sitten hyvin kuuma tai kylmä, odotat ilmastointilaitteesi toimivan vuoden ympäri samalla vakaalla tavalla. Daikin Emura on suunniteltu toimivaan kaikkina vuodenaikoina ja tarjoamaan mukavuutta vuoden ympäri energiatehokkaimmalla tavalla: Bluevolution-teknologia takaa luokkansa parhaan suorituskyvyn sekä vähäisen ympäristövaikutuksen ja pienen sähkölaskun

Screenshot 2022-01-21 at 11.25.48.png

Ulkoyksikkö

ILMA-ILMA-LÄMPÖPUMPPU

Daikin Emurassa on uudelleen suunniteltu ulkoyksikkö, jonka uusin tekniikka pitää ympäristövaikutuksen ja sähkölaskusi mahdollisimman pienenä. Suurin osa käytettävästä energiasta saadaan ulkoilmasta, joka on ilmainen ja aina uusiutuva lähde.

bluevolution.jpg

Bluevolution

Uuden sukupolven R-32-kylmäaineen ansiosta Daikin Emura vähentää myös vaikutusta ympäristöön. Alemman GWP:n (suhteellisen lämmitysvaikutuksen) ansiosta R-32 vastaa teholtaan tavallisia kylmäaineita, mutta toimii energiatehokkaammin ja tuottaa vähemmän CO2-päästöjä. Tätä kutsumme Bluevolution-teknologiaksi.

Illustration 01.png

Pari- vai Multi-sovellus?

Daikin Emura voidaan kytkeä kompaktiksi parisovellukseksi tai Multi-ulkoyksikköön. Mikä on paras ratkaisu sinulle? Valtuutettu Daikin-asennusliike auttaa valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan ulkoyksikön.

Liittyvät tuotteet