Skip to main content

Hei, olen Daikin Emura

Nykyaikaisen sisäilman ikoni Daikin Emura Cool miellyttää silmää ja on ilmalämpöpumppu joka tarjoaa äärimmäistä mukavuutta sekä miellyttävän käyttäjäkokemuksen. Se on suunniteltu alusta alkaen huippulaadukkaaksi jotta voit parantaa hyvinvointiasi kotona.

bg-image

MUKAUDUN
MIHIN TAHANSA
SISUSTUKSEEN__

Daikin Emura, nykyaikaisen
ilmastoinnin ikoni

Yksi järjestelmä, kolme osaa, yhtenäinen design

Daikin Emura Cool -ilmalämpöpumppu koostuu kolmesta osasta: seinälle kiinnitettävästä sisäyksiköstä, kaukosäätimestä ja ulkoyksiköstä. Jokainen osa noudattaa Daikinin suunnittelufilosofiaa.

Tässä kolmannen sukupolven Daikin Emura Coolissa on upea muotoilu pehmeillä varjostuslinjoilla, enemmän älykkäitä ominaisuuksia ja parannettu käyttökokemus, joten se soveltuu entistäkin paremmin käyttäjien vaatimuksiin, eurooppalaiseen arkkitehtuuriin sekä teknisiin standardeihin. Emuran puhdas eleganssi sulautuu harmonisesti omaan sisustukseesi.

Kaunista muotoilua

Valitse upea muotoilu, joka sopii omaan sisustukseesi

Parasta mukavuutta

Nauti sisäilmasta, joka on tehty sinun mieltymystesi mukaan

Älykästa ohjausta

Ohjaa sisäilmaa mistä ja milloin tahansa

Energiatehokkuutta

Vähennä ympäristövaikutustasi ja säästä rahaa sähkölaskussa

bg-image

MINUT ON SUUNNITELTU
MIELLYTTÄMÄÄN
SILMÄÄ__

Haluatko ilmalämpöpumpun, jossa yhdistyy suorituskyky ja muotoilu? Daikin Emura Cool on lämpöpumppu, jossa yhdistyvät täydellisesti muoto ja toiminta. Se on alusta loppuun Daikinin omien asiantuntijoiden muotoilema ja suunnittelema. Kaunis ja älykäs design sopii sinun sisustukseesi – huippuluokkaa, mutta kohtuullisella hinnalla.

iF DESIGN AWARD- , Red Dot Product Design Award 2022 - ja Good Design Award 2022 -palkintojen voittaja.

Reddot, iF Design Award and Good Design Award 2022 logos

Kaarevat linjat

Ilmalämpöpumpuissa on yleensä suorat linjat. Daikin Emura Cool on ylpeästi erilainen. Kaarevan etu- ja takapaneelin ansiosta sisäyksikön kolmiulotteinen muoto on ainutlaatuinen. Kaarevat linjat viittaavat harmoniseen ilmavirtaukseen ja samalla luovat miellyttävän visuaalisen tehosteen sisustukseen.

Hienovaraista liikettä

Etupaneelin liike on ainutlaatuinen Daikinin suunnittelemissa yksiköissä. Mikä erityistä on Daikin Emura Coolin paneelin liikkeessä? Kun laite käynnistyy, paneeli siirtyy eteenpäin hieman kallellaan, joten toimintatilassa olevan laitteen linjat ja varjot eroavat selvästi lepotilassa olevasta ilmalämpöpumpusta. Liike luo hienovaraista elävyyttä tyylikkääseen laitteeseen.

 

Varjojen hienovaraista leikkiä

Sisäyksikön kaarevat paneelit luovat varjoja, jotka tuovat Daikin Emuraan eloa, samalla kun ulkoyksikössä pyörivä puhallin katoaa varjoihin.

 

Form follows function

Daikin Emura Coolin kaarevat linjat ja liikkuvat paneelit eivät ole vain visuaalisia tehosteita. Liikkuvalla etupaneelilla on myös käytännöllinen tarkoitus: se parantaa ilman jakautumista huonetilassa. Muotoilun vanha ohjenuora "Form follows function" (muotojen tule perustua tarkoituksenmukaisuuteen) pätee myös Daikin Emuraan – jokaisella yksityiskohdalla on tarkoitus.

 

Kompakti rakenne

 

Haluat nauttia kotisi tyylikkäistä tiloista - etkä halua lämpöpumpun vievän liikaa huomiota? Emura Coolin leveys on vain 90 cm. Kaarevan muotoilun ansiosta se näyttää vielä todellistakin ohuemmalta. Tyylikkäästi muotoiltu kaukosäädin on selvästi kauniin sisäyksikön pari, ja se sopii täydellisesti käteesi.

 

 

Saatavilla kolme värivaihtoehtoa

Mattavalkoinen, hopea ja mattamusta – Daikin Emura Cool -ilmalämpöpumpun kolme väriä. Kaukosäätimen etupaneeli on sovitettu sisäyksikön sävyihin, mutta kotelo on antrasiitinharmaa, jolloin pöydälle asetettu kaukosäädin näyttää kuin kelluvan. Ulkoyksikkö on norsunluunvalkoinen.

DAIKIN EMURA COOL FTXJ-AW MATTA VALKOINEN
DAIKIN EMURA COOL FTXJ-AS HOPEA
DAIKIN EMURA COOL FTXJ-AW MATTA MUSTA
bg-image

TUOTAN
MUKAVUUTTA
VUODEN
YMPÄRI__

Daikin Emura Cool on suunniteltu luomaan täydellinen sisäilma - se tekee kodistasi mukavamman. Emura pitää sinut viileänä kesällä ja lämpimänä talvella, ja kotisi terveellisenä puhdistamalla sisäilmaa. Astu mukavuusalueelle.

Älykäs ilmavirtaus

OPTIMOITU ILMAN JAKAUTUMINEN

On sanomattakin selvää, että huonetta on järkevä lämmittää tai jäähdyttää vain silloin, kun siellä on joku. Älykkään tekniikan ansiosta Daikin Emura Cool osaa ohjailla ilmavirtausta niin, että koko huoneen lämpötila on tasainen.

Hiljaista mukavuutta

TOIMII KUISKATEN

Haluatko nauttia kotona rauhasta ja hlijaisuudesta? Daikin Emura Cool toimii niin hiljaa, että voit miltei unohtaa sen olemassaolon. Huolellisesti suunniteltu puhallin optimoi ilmavirran suurillakin tehotasoilla niin hiljaiseksi, että laitetta tuskin kuulee sen ollessa käynnissä. Hiljaisella asetuksella äänenpaine on jopa 19 dBA.

 

Ilmanpuhdistus

Vietämme 90 % ajastamme sisätiloissa. Sisäänrakennetun moninkertaisen suodatinjärjestelmän ja Flash Streamer -teknologian avulla Daikin Emura Cool poistaa pölyhiukkaset, hajottaa allergeenit ja poistaa ikäviä hajuja tuottaen parempaa, puhtaampaa ilmaa. Siten Daikin Emura Cool -ilmalämpopumppu pitää kotisi terveellisempänä.

 

 

PIDÄN AINA
OHJAKSIA ELLET
MUUTA
KÄSKE __

Daikin Emura Cool on säädetty tarjoamaan optimaalista mukavuutta aina, kun olet lähellä. Voit luonnollisesti ottaa ohjauksen haltuun milloin tahansa napin painalluksella tai älypuhelimen näyttöä koskettamalla. Hallitse Daikin Emura Coolia helppokäyttöisellä kaukosäätimellä tai älylaitteellasi mistä tahansa, milloin tahansa intuitiivisella Onecta-sovelluksella.

Minimalistinen muotoilu

Daikin Emura Coolin kaukosäätimessä on minimalistinen muotoilu kaarevilla linjoilla, nestekidenäytöllä ja sinisellä Daikin Eye -toiminnolla. Säädin on kompakti ja istuu käteen täydellisesti. Voit helposti kiinnittää kaukosäätimen seinään magneetin avulla.

Helppokäyttöinen ohjaus

Säädä sisäilmaa vaivatta: kaukosäätimeen on keskitetty tärkeimmät toiminnot. Kaikkia muita ominaisuuksia voi helposti käyttää selkeiden valikoiden tai intuitiivisen Onecta-sovelluksen avulla

Onecta-sovellus

Etkö ole kotona? Onecta-sovelluksen ansiosta se ei ole ongelma. Sovellus tarjoaa kaikki ominaisuudet suoraan käyttöön. Voit siis helposti säätää Daikin Emuran asetuksia puhelimellasi, mistä ja milloin vain.

  • Ohjaa Daikin Emura Cool -ilmastointilaitteesi kaikkia toimintoja
  • Luo erilaisia aikatauluja ja toimintatiloja
  • Tarkkaile sähkönkulutusta päivä-, viikko- tai vuosipohjalta
  • Tunnista talosi huoneet ja ohjaa helposti eri yksiköitä

Ota vain yhteys WLAN-verkkoon ja lataa Onecta-sovellus, niin voit luoda kotiisi täydellisen sisäilman.

Saatavilla sovelluskaupoista sekä Applen iOS-laitteille että Androille:

bg-image

OLEN
ENERGIATEHOKAS __

Olipa ulkona sitten hyvin kuuma tai kylmä, odotat ilmastointilaitteesi toimivan vuoden ympäri samalla vakaalla tavalla. Daikin Emura Cool on suunniteltu toimivaan kaikkina vuodenaikoina ja tarjoamaan mukavuutta vuoden ympäri energiatehokkaimmalla tavalla: Bluevolution-teknologia takaa luokkansa parhaan suorituskyvyn sekä vähäisen ympäristövaikutuksen ja pienen sähkölaskun.

Ulkoyksikkö

UUSINTA TEKNOLOGIAA

Daikin Emura Coolissa on uudelleen suunniteltu ulkoyksikkö, jonka uusin tekniikka pitää ympäristövaikutuksen ja sähkölaskusi mahdollisimman pienenä. Suurin osa käytettävästä energiasta saadaan ulkoilmasta, joka on ilmainen ja aina uusiutuva lähde.

Bluevolution

Uuden sukupolven R-32-kylmäaineen ansiosta Daikin Emura Cool vähentää myös vaikutusta ympäristöön. Alemman GWP:n (suhteellisen lämmitysvaikutuksen) ansiosta R-32 vastaa teholtaan tavallisia kylmäaineita, mutta toimii energiatehokkaammin ja tuottaa vähemmän CO2-päästöjä. Kutsumme tätä Bluevolution-teknologiaksi.

Katso esite

Liittyvät tuotteet

Käyttöohjeet

Daikin-lämpöpumppujen käyttöohjeet on koottu helposti löydettäväksi oheisen linkin taakse. Saat lämpöpumpustasi parhaan hyödyn tutustumalla huolellisesti sen käyttöohjeisiin.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?