Daikin Emura

Daikin Emura

Ilmastoinnin uusin muotoilutrendi jäähdytyksessä, lämmityksessä ja ilmanpuhdistuksessa ilma-ilma-lämpöpumpputekniikan avulla.

Kokonaisvaltainen sisäilmaratkaisu

Lämmitys, jäähdytys ja ilmanpuhdistus yhdellä yksiköllä.

Lämmitys

Innovatiiviset tekniikat lisäävät säästöjä. Lämpöpumput ottavat lämpöä ilmasta, mikä pienentää kuukausittaisia lämmityslaskuja.

Jäähdytys

Energiatehokasta ilmastointia. Tunnetulla invertteritekniikallamme varustetut ilmastointilaitteet eivät enää kuluta suuria energiamääriä.

Ilmanpuhdistus

Puhdasta ja terveellistä ilmaa. Daikin Emuran ilmanpuhdistussuodatin kerää ja poistaa mikroskooppiset pölyhiukkaset, allergeenit, hajut, bakteerit ja virukset, jolloin ilma pysyy terveellisenä ja puhtaana.


Daikin Emura

Suunniteltu Euroopassa eurooppalaisille

Virtaviivaisen muotoilunsa ja tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta Daikin Emura on markkinoiden näyttävin ilmastointilaite. Kansainvälistä tunnustusta muotoilullaan saanut Daikin Emura on saatavilla valkoisena ja hopeanvärisenä, joten se sopii mihin tahansa sisustukseen.

Palkittua suunnittelua

Palkittua suunnittelua, Daikin Emura

Energiatehokkuus

  • Lämmönlähteenä 80-prosenttisesti uusiutuva energia ilmasta ja 20-prosenttisesti sähköstä lämmityksen aikana
  • Invertteritekniikka lisää energiasäästöjä 30 prosenttia
  • Älykäs tila ja energiatehokkaat asetukset vähentävät turhaa kulutusta
  • Saatavilla Bluevolution-tekniikalla, joka vähentää ympäristövaikutuksia entisestään ja parantaa energiatehokkuutta
Energiatehokkuus
Liiketunnistimen aktivointi

Suunniteltu mukavuutta varten

2-alueen älykäs tarkkailu havaitsee ilman anturien avulla ja ohjaa sen poispäin ihmisistä ilmavirtauksen optimointia varten. Järjestelmä kytkeytyy automaattisesti energiansäästötilaan, kun se havaitsee huoneen olevan tyhjä.

Ilmanpuhdistus

Puhdas ja terveellinen sisäilma

Daikin Emuran edistynyt titaani-apatiitti-hajunpoistosuodatin poistaa ilmasta pölyhiukkasia, hajuja, bakteereita, viruksia ja mikrobeja.

Ainutlaatuinen hopeinen allergeenien poisto- ja ilmanpuhdistussuodatin kerää 99 prosenttia allergeeneista, kuten siitepölystä ja pölypunkeista.

Voit valita eri huoneisiin haluamasi vaihtoehdon

Daikinin Multi-järjestelmien avulla voit liittää yhteen ulkoyksikköön jopa viisi sisäyksikköä. Kutakin sisäyksikköä voidaan ohjata erikseen.

Aina hallinnassa
 

Aina hallinnassa

Lataa Daikin Online Controller -sovellus, liitä Daikin Emura langattomaan verkkoon ja ohjaa sisäilmaa mistä vain. Näin helppoa se on.

Liittyvät tuotteet