Seinälle asennettava Daikin Emura -yksikkö

Daikin Emura

Ilmastoinnin uusin muotoilutrendi jäähdytyksessä, lämmityksessä ja ilmanpuhdistuksessa ilma-ilma-lämpöpumpputekniikan avulla.

Kokonaisvaltainen sisäilmaratkaisu

Lämmitys, jäähdytys ja ilmanpuhdistus yhdellä yksiköllä.

Lämmitys

Innovatiiviset tekniikat lisäävät säästöjä. Lämpöpumput ottavat lämpöä ilmasta, mikä pienentää kuukausittaisia lämmityslaskuja.

Jäähdytys

Energiatehokasta ilmastointia. Tunnetulla invertteritekniikallamme varustetut ilmastointilaitteet eivät enää kuluta suuria energiamääriä.

Ilmanpuhdistus

Puhdasta ja terveellistä ilmaa. Daikin Emuran sisällä olevat suodattimet keräävät mikroskooppisen pieniä pölyhiukkasia, allergeeneja ja hajuja pitäen ilman terveellisenä ja puhtaana.


Daikin Emura -yksikkö

Suunniteltu Euroopassa eurooppalaisille

Virtaviivaisen muotoilunsa ja tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta Daikin Emura on markkinoiden näyttävin ilmastointilaite. Kansainvälistä tunnustusta muotoilullaan saanut Daikin Emura on saatavilla valkoisena ja hopeanvärisenä, joten se sopii mihin tahansa sisustukseen.

Palkittua suunnittelua

Palkinnot: Focus Open 2014 Silver, German Design Award Special 2016, Good design award 2014, 'iF' Design Award 2015, Reddot Award 2014 Winner

Energiatehokkuus

  • Lämmönlähteenä 80-prosenttisesti uusiutuva energia ilmasta ja 20-prosenttisesti sähköstä lämmityksen aikana
  • Invertteritekniikka lisää energiasäästöjä 30 prosenttia
  • Älykäs tila ja energiatehokkaat asetukset vähentävät turhaa kulutusta
  • Saatavilla Bluevolution-tekniikalla, joka vähentää ympäristövaikutuksia entisestään ja parantaa energiatehokkuutta
Mies käyttää Daikin Residential Controller -ohjainta puhelimella.
Iloinen perhe makuuhuoneessa ja seinälle asennettava Daikin Emura -yksikkö.

Suunniteltu mukavuutta varten

2 alueen liikkeentunnistusanturi havaitsee henkilöt anturien avulla ja suuntaa ilman heistä poispäin ilmavirtauksen optimoimiseksi. Järjestelmä kytkeytyy automaattisesti energiansäästötilaan, kun se havaitsee huoneen olevan tyhjä.

Iloinen lapsi hyppii.

Puhdas ja terveellinen sisäilma

Daikin Emuran raikastava titaani-apatiitti-suodatin hajottaa epämiellyttäviä hajuja, esimerkiksi tupakansavun ja lemmikkien


Ainutlaatuinen hopeinen allergeenien poisto- ja ilmanpuhdistussuodatin kerää 99 prosenttia allergeeneista, kuten siitepölystä ja pölypunkeista.

Voit valita eri huoneisiin haluamasi vaihtoehdon

Daikinin Multi-järjestelmien avulla voit liittää yhteen ulkoyksikköön jopa viisi sisäyksikköä. Kutakin sisäyksikköä voidaan ohjata erikseen.

Älypuhelin ja Daikin Residential Controller -sovellus.
 

Aina hallinnassa

Lataa Daikin Residential Controller -sovellus, liitä Daikin Emura langattomaan verkkoon ja ohjaa sisäilmaa mistä vain. Näin helppoa se on

UUTTA: ääniohjaustoiminnot käytettävissä Alexan ja Google homen avulla

Liittyvät tuotteet