Skip to main content

Daikin Altherma 3 H ilma-vesilämpöpumppu

Ainutlaatuinen lämpöpumppu

Daikin Altherma 3 H on sijoitus mukavuuteen ja energiansäästöön. Ilma-vesilämpöpumppu tuottaa kotisi tarvitseman lämmityksen, jäähdytyksen ja lämpimän käyttöveden – ja säästää energiaa. Altherma 3 H soveltuu erityisen hyvin kohteisiin,joissa vanha öljy- tai sähkölämmitys halutaan vaihtaa vihreämpään, kustannustehokkaampaan lämmitysjärjestelmään.

Design

Tyylikäs ratkaisu sekä sisällä että ulkona.

Lue lisää

Ääni

Hiljainen ja rauhallinen ympäristö ilman häiriöitä.

Lue lisää

Suorituskyky

Säästä sähköä ja rahaa uusimmalla tekniikalla.

Lue lisää

Mukautuvuus

Valitse omiin tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Lue lisää
bg-image
'iF' Design Award 2019 and Reddot Design Award winner 2019.

 

 

Palkittua designia

 

Kodin lämmitysjärjestelmän pitää olla paitsi suorituskykyinen, myös tyylikäs. Siksi halusimme suunnitella lämpöpumpun, joka on sekä teknisesti edistynyt että kauniisti muotoiltu. Daikin Altherma 3 H onkin saanut peräti kaksi arvostettua muotoilupalkintoa.

bg-image

 

Upea tekniikka voi myös näyttää upealta

 

Daikin Altherma 3 H -ulkoyksikköä on helpointa kuvata sanoilla puhdas, minimalistinen ja suoraviivainen. Mustan eturitilän voimakkaat vaakalinjat piilottavat ulkoyksikön puhaltimen ja vaimentavat ääntä. Mattaharmaa kotelo heijastaa takana olevan seinän värejä ja sulauttaa laitteen hienovaraisesti ympäristöönsä.

 

bg-image

Hiljaisuus merkitsee mukavuutta

Normaaliasetuksella ulkoyksikön äänenpaine on kolmen metrin päässä 38 dBA – siis suunnilleen kirjaston ja lintujen sirkutuksen puolivälissä. Hiljaisessa tilassa Daikin Altherma 3 H:n äänenvoimakkuus on samalta etäisyydeltä vain 35 dBA – logaritmisellä desibeliasteikolla muutos merkitsee äänenvoimakkuuden puolittumista!

Kuuntele miltä Altherma 3 H kuulostaa

Äänen voimakkuutta voi mitata kahdella tavalla

Ääniteho muodostuu laitteesta itsestään, riippumatta etäisyydestä ja ympäristöstä. Äänenpaine kertoo äänestä mitattuna tietyltä etäisyydeltä. Yleensä mittaus tehdään 1 metrin ja 5 metrin päässä laitteesta.

 

Ääniteho
bg-image

Mistä suorituskyky syntyy?

Daikin Altherma 3 H:n sisältä paljastuu uusinta teknologiaa, joka on kehitetty Euroopassa eurooppalaisia varten. Tutustu ominaisuuksiin, jotka erottavat Altherman muista lämpöpumpuista.

bg-image

Suunniteltu huolella

1. Moderni kotelo

Daikinin insinöörit toivat yhdessä muotoilijoiden kanssa raikkaan tuulahduksen perinteisen ulkoyksikön muotoiluun. Daikinin sisäyksiköiden erinomaisen muotoilun innoittamassa ulkoyksikössä on hienostunut etulevy ja puhtaat linjat, jotta yksikkö sulautuu ympäristöönsä helposti.


2. Tehokas puhallin

Suuritehoisissa yksiköissä on yleensä kaksi puhallinta, mutta Althermassa tarvitaan niitä vain yksi. Suurikokoinen puhallin parantaa ilmankiertoa, jolloin käyntiääni on hiljainen.

3 H HT -lämpöpumpun sisäosat

3. Täysin uusi kompressori

Daikin Europe ja Daikinin Japanin teknologiakeskus kehittivät yhdessä erityisen kompressorin, joka tuottaa 70 °C lämpöistä vettä. Altherma on ensimmäinen korkean lämpötilan lämpöpumppu, joka käyttää R-32-kylmäainetta. Kylmäaine on muita energiatehokkaampi ja vähentää CO2-päästöjä.

 


4. Kestävä eristys

Kolmikerroksinen eritys ja pohjalevyn kumitassut vaimentavat melun ja estävät sen johtumisen rakenteisiin.

bg-image

Daikin voittaa kylmyyden

Pohjoisen Euroopan talvet voivat olla hyvin kylmiä. Siksi Daikin Altherma 3 H on suunniteltu toimimaan vielä –28 asteen pakkasilla. Lämmitysteho on erinomainen läpi lämmityskauden.

bg-image

Yksi ratkaisu, monta yhdistelmää

Daikin Altherma 3 H mukautuu tarpeisiisi: voit valita kolmesta eri sisäyksiköstä ja kolmesta eri tehoisesta ulkoyksiköstä. Näistä kootaan helposti juuri sinun kotisi lämmitys-, jäähdytys- ja käyttövesitarpeeseen sopiva, varmatoiminen ja taloudellinen järjestelmä.

bg-image
Näkymä talosta, jossa on asennettuna kolme Daikin-sisäyksikköä ja ulkoyksikkö. Kuva.

Valitse sopiva ulko- ja sisäyksikkö

Tuoteperheen kolmesta erilaisesta sisäyksiköstä voit räätälöidä omiin tarpeisiisi sopivimman yhdistelmän. Ulkoyksikkö on puolestaan saatavana kolmessa eri teholuokassa 14–16–18 kW.

1. Seinään kiinnitettävä pieni sisäyksikkö ilman varaajaa

Malliston pienimmän sisäyksikön voi kytkeä erilliseen lämminvesivaraajaan käyttöveden lämmittämistä varten.


2. Sisäyksikkö integroidulla rst-lämminvesivaraajalla

Kompakti sisäyksikkö tarvitsee vain 595 x 625 mm tilaa. Ruostumattoman lämminvesivaraajan tilavuus on lämpimän käyttöveden tarpeesta riippuen 180 tai 230 litraa.

Ulko- ja 3 Daikin-sisäyksikköä.

3. ECH2O -sisäyksikkö integroidulla lämminvesivaraajalla

ECH2O-sisäyksikössä on 300 tai 500 litran lämminvesivaraaja, jonka voit liittää myös aurinkokeräimiin.

 

Daikin Residential Controller -logo.

Daikin Onecta -sovellus puheohjauksella

 • Ohjaa lämmitysjärjestelmää kotona tai etäältä älypuhelimen avulla
 • Ohjaa lämmitysjärjestelmää puhekomennoilla
 • Yhdistä Google Assistantiin tai Amazon Alexaan
 • Muita ominaisuuksia:
  • Ajastus päivittäistä käyttöä tai lomatilaa varten
  • Usean yksikön ohjaus / suorituskyvyn tehostus
  • Energiankulutuksen tarkkailu

Kolme toimintoa

Vain lämmitys

Tämä vaihtoehto lämmittää asuintilat ja käyttöveden.

Lämmitys ja jäähdytys

Tällä vaihtoehdolla saavutetaan mukavimmat sisäolosuhteet! Kaikki Daikin Altherma 3 H:n kanssa yhteensopivat sisäyksiköt ovat saatavilla jäähdyttävinä malleina. Jäähdytys voidaan toteuttaa lattialämmityksen tai erillisten puhallinkonvektoreiden avulla.

Kahden lämmityspiirin ohjaus

Lämminvesivaraajalliset mallit ovat saatavilla myös kahden lämmityspiirin ohjauksella. Tällöin talossa voi olla kaksi toisistaan riippumattomasti säädettävää lämmitysaluetta. Esimerkiksi pesutilojen ympärivuotinen lämmitys varmistaa, että pesuhuone on sopivan lämmin myös kesällä. Samaan aikaan olohuoneen ja makuuhuoneiden lämmitystä voidaan hallita siten, että niitä ei lämmitetä tarpeettomasti.

bg-image

Osta lämpöpumppu nyt, saat jopa puoli vuotta maksuaikaa

Saat Daikin-lämpöpumpun hankinnalle rahoituksen kätevästi suoraan myyjältä. Valitset vain itsellesi sopivan kuukausierän ja annat myyjän hoitaa loput.

 • Nyt jopa kuusi kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa
 • Päätä ensimmäisen laskun jälkeen maksatko investoinnin kerralla vai osissa