Johtava ilmastointiratkaisujen tuottaja

Johtava ilmastointiratkaisujen tuottaja

Laajan energiatehokkaiden ilmastointiyksiköiden valikoimamme ansiosta löydät aina tarpeisiisi sopivan jäähdytys- ja lämmitysratkaisun.

ilmastointi energiatehokkaat tekniikat tulevaisuuteen

Energiatehokkaat tekniikat tulevaisuuteen

Jäähdytysratkaisuillamme on markkinoiden korkeimmat energiatehokkuusmerkinnät. Uusiutuvan energian ja innovatiivisen teknologian panostustemme ansiosta saat kokonaisratkaisun, jolla saat suurimman hyödyn sijoituksestasi. Sitoutumisemme energiatehokkaiden sisäilmaratkaisujen kehittämiseen takaa sen, että Daikinin yksiköt paitsi täyttävät ovat myös vuosia edellä lainsäädännön vaatimuksia.

Hyvä muotoilu sulautuu ympäristöön

Sisäyksiköiden ja muotoiluvaihtoehtojen laajan valikoimamme ansiosta löydät aina sisustukseesi sopivan ilmastointiratkaisun.

ilmastointi ihanteellinen mukavuus

Mukavuutesi on prioriteettimme

Ilmastointilaitteemme tekevät muutakin kuin jäähdyttävät ilman. Ne tasapainottavat tarkasti lämpötilan, lämmityksen, kosteuden ja ilmanpuhtauden ja tuottavat mukavimman sisäilman.

ilmastoinnin ohjaus

Hallitse energiankulutusta helposti

Sisäilman ohjauksen tulisi olla yksinkertaista, älykästä ja energiatehokasta. Riippumatta siitä, etsitkö ratkaisua kotiisi vai yritykseesi, tarjoamme valikoiman järjestelmiä, joilla hallitset sisäilmaa.

Ilmastointi, split-järjestelmä yhteen huoneeseen

Yhteen huoneeseen

Yksittäinen Split-järjestelmä yhdistää yhden sisäyksikön yhteen ulkoyksikköön helppoa asennusta sekä johdonmukaista jäähdytystä ja lämmitystä varten.

multi-split-ilmastointi kotiisi

Koko kotiisi

Daikinin ilma-ilma-lämpöpumpuilla voit kytkeä jopa viisi sisäyksikköä yhteen ulkoyksikköön jopa viiden huoneen tehokasta jäähdytystä tai lämmitystä varten. Kunkin huoneen lämpötilaa voidaan ohjata itsenäisesti.

UUTTA: Liitä lämminvesivaraaja ja 3 sisäyksikköä ilma-ilma-lämpöpumppuun.

ilmastointi yritystiloihin

Liike- ja teollisuusrakennuksiin

Daikinin suorahöyrystysjärjestelmät (DX) ja vesipohjaiset järjestelmät mahdollistavat rajoittamattoman sisäyksiköiden määrän kytkemisen yhteen ulkojärjestelmään jäähdytystä, lämmitystä, ilmanvaihtoa ja kuumaa käyttövettä varten. Eri huoneiden ja vyöhykkeiden lämpötilaa voidaan ohjata itsenäisesti.

Eri muotoiluvalinnat sisustukseen

FTXJ-AW_02_001.jpg

Hi-Wall-yksiköt

Daikinin seinälle asennettavia yksiköitä on saatavilla eri tyylejä ja kokoonpanoja, jotka ovat kaikki saaneet kansainvälistä tunnustusta hyvästä vastineesta rahoille sekä erinomaisesta muotoilusta.

ilmastointi lattiamallinen

Lattiamalliset yksiköt

Daikinin lattiamalliset yksiköt tarjoavat erinomaista mukavuutta ja tyyliä hienon muotoilun ja kompaktin koon ansiosta.

conceiled-ceiling.png

Kanavoitavat yksiköt

Daikinin kanavoitavat yksiköt ovat ihanteellisia kaikenlaisissa tiloissa ja ne sulautuvat saumattomasti mihin tahansa sisustukseen. Ne asennetaan huomaamattomasti alaslaskettuun sisäkattoon niin, että ainoastaan puhallusaukot ovat näkyvissä.

ilmastointi kasetti

Kanavoitavat kasetit

Daikinin kanavoitavat kasetit on suunniteltu tuottamaan ihanteellisen ilmavirtauksen kaikenlaisissa tiloissa vapauttaen samalla lattia- ja seinätilaa. Daikin tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman, mikä takaa täydellisen sopivuuden rakennukseen ja sisustukseen.

ceiling-suspended.png

Kattopintamalliset kasetit

Sisäkattoon ripustettu kasetti on Ihanteellinen ratkaisu tiloissa, joissa ei ole alaslaskettua kattoa tai lattiatila on rajallinen. Yksikkökohtaisen ilmanohjaimien ohjauksen ja ohjainten eri kulmien ansiosta ne sopivat helposti mihin tahansa sisustukseen.

Ilmastointi kaikkiin rakennuksiin

Olitpa sitten kodinomistaja, kauppias tai hotellinjohtaja, Daikinin ilmastointilaitteet pitävät sinun ja vieraittesi olon mukavana ja viileänä. Aloita hankkeesi kanssamme valitsemalla rakennuksen tyyppi.