Vihreän rakentamisen sertifiointi

Vihreän rakentamisen sertifiointi

Liity mukaan ja saavuta vihreät tavoitteenne pitäen kustannukset kurissa

Vihreiden rakennusten tärkeys

Daikinin akkreditoidut ammattilaiset tarjoavat neuvontaa rakennuksenne vastuullisuuden tason parantamiseen Daikinin ratkaisuilla. Sijoittamalla BREEAM, LEED, WELL tai muuhun ympäristöystävällisen rakentamisen sertifikaattiin voitte vähentää käyttö- ja ylläpitokustannuksia, pysyä edellä lainsäädännön vaatimuksia parantaa rakennuksen käyttäjien elämänlaatua ja lisätä rakennuksen markkina-arvoa.

Vihreän rakentamisen asiantuntijoina Daikinin akkreditoidut ammattilaiset tarjoavat neuvontaa ja ratkaisuja rakennuksenne vastuullisuuden tason parantamiseen.

Mitä tarkoittavat BREEAM, LEED ja WELL?

BREEAM, LEED and WELL ovat kolme maailman yleisintä rakennusten ympäristöystävällisyyden luokitusjärjestelmää. Ne auttavat kiinteistönomistajia, arkkitehteja ja suunnittelijoita kestävien, pitkäaikaisten ja kustannustehokkaiden ratkaisujen valinnassa.

Miten ne toimivat?

Ne arvioivat riippumattomia ja valtuutettuja arvioijia käyttämällä energiatehokkuutta ja vedenkäyttöä, terveyttä ja hyvinvointia, saastumista, kuljetuksia, materiaaleja, jätteitä sekä ekologiaa ja hallintoprosesseja ja antavat rakennuksille luokituksen, joka perustuu näihin tieteellisiin arvioihin.

Luomalla nämä tavoitteet säätelyvaatimusten edelle tämä kannustaa kestävämpään kehitykseen ja innovointiin.

Vihreä kumppanisi

Daikin on vihreä kumppaninne

Koska jokainen rakennus on yksilöllinen, tarvitaan ainutlaatuisiin ominaisuuksiin soveltuva ratkaisu. On olennaista käyttää Daikinin kaltaista LVI-R-kumppania, jonka osaamisella ja valikoimalla saavutatte vihreät tavoitteenne kustannustehokkaasti.

LVI-R-kokonaisratkaisumme lisäävät rakennusten ympäristöarvoa ja parantavat niiden käyttäjien työympäristöä. Daikinin teknologian käyttö lisää siten rakennuksen yleistä vastuullisuuden tasoa ja mahdollistaa korkeimman tason ympäristöystävällisen rakennuksen sertifikaatin.

Daikin BREEAM/LEED-arviointilomake

Asiantuntijatiimimme laatima BREEAM- ja LEED-arviointilomake antaa neuvoja ja tukea rakennuksen luokituksen parantamiseen Daikinin lämpöpumpputekniikan avulla.

Käyttämällä lomaketta tietojen perustana arvioijille säästät aikaa BREEAM- tai LEED-sertifikaatin hakemisessa.

Download the sheet now

Tutustu mihin luokkiin Daikinin lämpöpumput sijoittuvat BREEAM/LEED-pisteissä korkean tason ympäristöystävällisen rakennuksen sertifikaatin saamisessa.

Vihreät rakennusprojektimme

Daikin on menestyksellisesti osallistunut useisiin kestävän kehityksen hankkeisiin. Olemme erikoistuneet auttamaan rakentajia saavuttamaan BREEAM Erinomainen-, LEED Gold-, WELL- ja vastaavia sertifikaatteja – ja esimerkkitapauksemme todistavat tämän!

Quattro park c

Krakova, Puola

BREEAM Erinomainen

VRV:tä käytetään sekä lämmitykseen että jäähdytykseen. Intelligent Touch Manageria käytetään keskitettyyn ohjaukseen ja energiankulutuksen hallintaan.

Crystal Tower

Bukarest, Romania

BREEAM, suunnitteluvaihe: Kiitettävä

Erinomainen esimerkki Daikinin kokonaisratkaisusta, jossa on käytetty eri tyyppisiä ilma-vesi-lämpöpumppuja ja toteutettu erittäin tehokas LVI-asennus.

Weybridge

Weybridge, UK

BREEAM Erinomainen

Daikin VRV -lämmöntalteenottojärjestelmä tärkeänä tekijänä tyylikkään pääkonttorin hyvässä energiatehokkuudessa.

Billancourtin rakennus

Boulogne-Billancourt, Ranska

BREEAM In-Use

Kestävyys tuotettu LOOP by Daikin VRV -järjestelmillä kierrätettyä kylmäainetta käyttämällä.

Lue lisää

BES 6001 -sertifiointi

Daikinin tehtaat Belgiassa ja Tšekin tasavallassa sekä sen VRV-, Sky Air-, Daikin Altherma-, Split- ja vedenjäähdytinjärjestelmät ovat BES 6001 -sertifioituja. Sertifikaatti takaa sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristöystävällisen hankinnan koko toimitusketjussa. BES 6001 on BREEAM:in virallisesti tunnustama ja parantaa ympäristöystävällisen rakennuksen luokitusta.

BES6001_logo_breed.png

Lue lisää