Skip to main content

Säästä lämmityskustannuksissa lämpöpumpulla

Daikin Leppoisaa lämpöä -podcastsarja

Tietopaketti lämpöpumpuista ja energiaremonteista

Mitkä ovat tehokkaimmat keinot kodin lämmityskustannusten pienentämiseksi? Millainen lämpöpumppu minun kotiini sopisi? Perehdy energiansäästöön ja ympäristöystävälliseen lämpöpumpputeknologiaan Daikinin Leppoisaa lämpöä -podcastsarjassa. Lue tai kuuntele jaksot täältä:

Asumismukavuus, puhdas sisäilma ja oikea lämpötila

Kuinka puhdas sisäilma, asumismukavuus ja kodin lämmitysjärjestelmä liittyvät toisiinsa? Näihin kysymyksiin vastaavat Sisäilmayhdistyksen toiminnanjohtaja Mervi Ahola ja sekä lämmityksen ja jäähdytyksen asiantuntija, Daikinin tuotepäällikkö Jussi Kummu.

Sopivan ilmalämpöpumpun valinta ja asentaminen kotiin tai mökille  

Miten valitsen oikeanlaisen lämpöpumpun kotiin tai mökille? Käytännönläheistä asiantuntija-apua tarjoavat tuhansia lämpöpumppuja asentanut Abcoolin Mika Patjas ja Daikinin lämmitys- ja jäähdytysasiantuntija Jussi Kummu.

Sähkölämmitys energiatehokkaammaksi

Miten sähkölämmityksestä voi saada energiatehokkaamman ja säästää samalla rahaa? Mistä tunnistaa laadukkaan lämpöpumpun? Toimiiko ilmalämpöpumppu kovalla pakkasella vai onko se sammutettava? Mitä SCOP, COP ja muut lyhenteet tarkoittavat? Asiantuntijoina Suomen Lämpöpumppuyhdistys SULPU:n Jussi Hirvonen ja Daikinin Jussi Kummu.

Öljylämmitystalon energiaremontti 

Öljylämmitystaloissa on yleensä vesipatterit tai lattialämmitys valmiina, joten siirtymä maalämpöpumppuun tai ilma–vesilämpöpumppuun käy helposti. Mitä kodin energiaremonttia suunnittelevan on huomioitava? Jussi Kummu antaa vinkkejä lämmitysjärjestelmän päivitystä suunnitteleville.

Maalämpö

Mitä maalämpö on ja millaisiin koteihin se soveltuu? Tarvitaanko maalämpöjärjestelmän asentamiseen lupia? Pitääkö vanhat lämpöpatterit vaihtaa jos vaihdan vanhan lämmistysjärjestelmän tilalle maalämmön? Asiantuntijana Daikinin Jussi Kummu.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?