Skip to main content

Roundflow-kasetti

Daikinin 360° Round Flow -tekniikka tuottaa markkinoiden parhaan mukavuustason ja lisää energiatehokkuutta jopa 50 prosenttia.

round flow -kasetin asennus, kauppa
round flow -kasetin asennus, kauppa

Älykkäät tekniikat tuottavat miellyttävän sisäilman

360° asteen ilmavirtauksen ansiosta et joudu koskaan kärsimään kylmästä vedosta tai ilman epätasaisesta jakautumisesta. Älykäs tarkkailu havaitsee ilmavirtauksen ja suuntaa sen poispäin ihmisistä. Lattia-anturit varmistavat tasaisen lämpötilan lattiasta kattoon asti.

Daikin Round Flow -kasetti, hyvä tehokkuus
Daikin Round Flow -kasetti, hyvä tehokkuus

Parempi energiatehokkuus lisää säästöjä

Round Flow -kasetissa on ainutlaatuinen itsepuhdistuva suodatinpaneeli, joka pienentää huoltokustannuksia ja lisää energiatehokkuussäästöjä jopa 50 prosenttia verrattuna tavallisiin kasetteihin. Älykäs tarkkailu siirtää kasetin automaattisesti energiansäästötilaan tai sammuttaa sen havaitessaan huoneen olevan tyhjä. Tämä pienentää energiakustannuksia jopa 27 prosenttia.

bg-image

Joustava muotoilu integroituu mihin tahansa huoneeseen tai asennukseen

Asennuskorkeudeltaan markkinoiden pienin Round Flow -kasetti integroituu kattoon saumattomasti. Sen joustava muotoilu mahdollistaa kaksi-, kolme- ja nelisuuntaiset ilmavirtaukset, joten se voidaan asentaa nurkkiin, seinän lähelle tai epätasaisen muotoisiin huoneisiin.

bg-image

Helppo huolto

Erityisellä itsepuhdistuvalla suodattimella varustettu Round Flow -kasetti varmistaa yhdenmukaisen toiminnan ja parantaa tehokkuutta jopa 50 prosenttia. Päivittäisten automaattisten puhdistuskertojen aikana kerätty pöly säilytetään laatikossa, johon mahtuu jopa 12 kuukauden pöly.

Unohda tikkaat ja puhdistusteknikko. Pölyn tyhjennys laatikosta edellyttää vain liittämistä tavalliseen pölynimuriin.

Todellisia säästöjä

Wolverhampton, Yhdistynyt kuningaskunta.

Itsepuhdistuvien kasettien asennuksen jälkeen kauppa havaitsi 50 prosentin vähennyksen energiankulutuksessa verrattuna aiempaan vakioratkaisuun.

bg-image

Suunniteltu mukavuutta varten

Älykäs tarkkailu havaitsee ilmavirtauksen läsnäoloanturien avulla ja suuntaa sen poispäin ihmisistä vedon poistamiseksi. Järjestelmä kytkeytyy automaattisesti energiansäästötilaan tai sammuu, kun se havaitsee huoneen olevan tyhjä. Ylimääräiset lattia-anturit varmistavat, että lämpötila pysyy yhdenmukaisena lattiasta kattoon asti.

Tasapainoiset ilmavirtaukset

360° asteen toiminta varmistaa ilmavirtauksen tasaisen jakautumisen ja poistaa samalla kuolleet kulmat. Pystysuuntainen auto-swing-järjestelmä jakaa ilman automaattisesti tasan kaikkialle huoneeseen ja vähentää lämpötilan vaihteluita. Tällöin on/off-syklejä on vähemmän, mikä pienentää energiankulutusta ja lisää säästöjä.

Markkinoiden laajin säleikkövalikoima

Round Flow -kasetti on saatavilla valkoisena ja mustana, joten se sopii mihin tahansa sisustukseen.

7 erilaista säleikköä designer-versiona, automaattisesti puhdistuvana sekä vakioversiona tarjoaa ratkaisun erilaisiin tarpeisiin normaalista pölyisiin ympäristöihin.

Designer-säleiköt valkoisena ja mustana

Designer-säleiköt valkoisena ja mustana

› Uusi valikoima muotoiltuja säleiköitä peittävät ilmanottoritilät ja tarjoavat tyylikkään ulkoasun

› 360° ilmavirtauksella, leveillä siivekkeillä ja valinnaisilla älykkäillä antureilla

Automaattisesti puhdistuvat säleiköt saatavilla valkoisena ja mustana

Automaattisesti puhdistuvat säleiköt saatavilla valkoisena ja mustana

› Daikinin ainutlaatuinen automaattisesti puhdistuva kasetti leveillä siivekkeillä ja valinnaisilla älykkäillä antureilla

› Tiheällä verkolla varustettu paneeli pölyisiin kohteisiin (kuten vaate- ja kirjakauppoihin)

Vakiosäleiköt saatavilla valkoisena ja mustana

Vakiosäleiköt saatavilla valkoisena ja mustana

› Daikinin ainutlaatuinen Round Flow -kasetti 360° ilmavirtauksella, leveillä siivekkeillä ja valinnaisilla älykkäillä antureilla

Liittyvät tuotteet

Lue lisää

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?