Skip to main content

Intelligent Tablet Controller

Useiden alueiden tai kiinteistöjen hallinta onnistuu yhdestä keskitetystä kosketusnäytöstä tai verkossa Daikin-pilvipalvelulla.

Helppokäyttöinen

Intuitiivinen käyttöliittymän kosketusnäyttö helpottaa sisäilman hallintaa

Energian valvonta

Vertaa useiden paikkojen energiankulutusta vertailuanalyysillä

Usean kohteen hallinta

Hallitse jopa 32 laitetta jokaisessa kohteessa ajantasaisen Daikin-pilvipalvelumme kautta

Yritykset

intelligent Tablet Controller on ihanteellinen ratkaisu kaikkiin pieniin ja keskisuuriin kaupallisiin tarpeisiin

Keskitetty monen vyöhykkeen säätö

Liiketiloissa energiankulutus on suuri ja usein niissä on erilaisia vyöhykkeitä, joilla on erilaiset lämmitys-, jäähdytys-, valaistus-, kylmätilojen jäähdytys- ja ilmastointitarpeet. intelligent Tablet Controller tarjoaa ratkaisun näiden kaikkien ohjaamiseen yhdestä keskitetystä käyttöliittymästä tai Daikin-pilvipalvelun kautta. Tarjoamalla kokonaisratkaisun, jolla on mahdollista hallita erilaisia vyöhykkeitä, maksimoidaan energiatehokkuus, pienennetään energiankulutusta ja parannetaan asiakkaiden viihtyvyyttä.

Keskitetty monen vyöhykkeen säätö
Ohjaa 1 - ∞ sijaintia Daikin-pilvipalvelun avulla.

1. Keittiö - yksilöllinen ohjaus henkilöstön käytössä
2. Varastohuone - pienennä kustannuksia muilla kuin oleskelualueilla käyttämällä toista, suurempaa lämpötila-aluetta
3. Sovitustilat - mukautettavat asetukset tuottavat sovitustiloihin lämpimämmän alueen asiakkaiden mukavuuden maksimointia varten
4. Myymälävyöhyke - ajastimeen voi määrittää asetukset ennen kaupankäyntiä, sen aikana ja sen jälkeen.

bg-image

Intuitiiviset, käyttäjäystävälliset ohjaimet

Tyylikäs paikallisohjauksen kosketusnäyttö on suunniteltu sopivaksi kaikenlaisiin ympäristöihin, ja intuitiivinen käyttöliittymä tekee järjestelmästä hyvin käyttäjäystävällisen.

Optimaalisen käytettävyyden takaamiseksi on jopa mahdollista rajoittaa henkilöstön mahdollisuuksia muuttaa asetuksia ja varmistaa näin maksimaalinen energiatehokkuus ja asiakasviihtyvyys.

Liityntä Daikin-pilveen

Valvo kiinteistöäsi mistä tahansa käsin. Daikin-pilvipalvelu voidaan liittää useisiin kiinteistökohteisiin ja se on käytettävissä minkä tahansa web-yhteensopivan laitteen kautta. Myös asentajilla ja teknikoilla on pääsy pilveen, joten he voivat kytkeytyä järjestelmään etäyhteydellä ja aloittaa vianetsinnän välittömästi, jos järjestelmässä on toimintahäiriö. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä tekee hallinnasta vieläkin helpompaa, ja automaattinen energiankulutuksen seuranta auttaa vähentämään kustannuksia pitkällä tähtäimellä.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?