Skip to main content

Täydellisen LVI-järjestelmän toimitus elintarvikkeiden jalostuslaitokseen

Daikin toimitti hiljattain täydellisen LVI-järjestelmän täyttämään elintarvikkeiden käsittelylaitoksen tarpeet Unkarissa. Loppukäyttäjä toimii lisäravinteiden parissa ja tuottaa kasvipohjaisia lisäravinteita kasvipohjaiset proteiinit mukaan lukien.

Asennetut tuotteet

2x katolle asennettavaa yksikköä

2x R-32 Scroll-vedenjäähdytintä

9x Split-Sky-Air-ulkoyksikköä

Kokonaisjäähdytysteho: 800 kW Jäähdytyksen

Ilmavirta: 24 000 m³/h

Tietoja projektista

Elintarvikkeiden käsittelylaitos hyödyntää kehittynyttä tekniikkaa varmistaakseen optimaalisen kasviraaka-aineiden käytön, funktionaalisten proteiinien tuotannon sekä sovellukset korkealaatuisissa vegaanisissa ja kasviselintarvikkeissa. Laitos hyödyntää yrityksen kehittämää ja patentoimaa prosessia auringonkukansiementen kokonaisvaltaiselle käytölle, mikä edellyttää innovatiivista tekniikkaa sekä sitä tukevaa LVI-järjestelmää.

Daikinin LVI-järjestelmää käytetään ruostumattomien teräsputkien, säiliöiden ja komponenttien prosessijäähdytykseen sekä jäähdytyksen jakamiseen huoneissa ja säilytystiloissa.

Tarkempaa tietoa projektista, ratkaisusta ja tuotteista

Ympäristöä koskeva vastuullisuus, luotettavuus ja energiatehokkuus olivat erittäin tärkeitä tässä hankkeessa. Vastuullisuus ratkaistiin käyttämällä Daikin Bluevolution -sarjan vedenjäähdyttimiä, jotka käyttävät R-32-kylmäainetta ja varmistavat pienet suorat ja välilliset CO2-päästöt ja mahdollistavat talteenottomahdollisuuden.

Lue lisää R-32-kylmäaineesta ja sen talteenotosta täällä

Luotettavuuden varmistaa Daikinin kattava kokemus R-32-teknologiasta ja sen lukemattomista asennuksista ympäri maailman.

Energiatehokkuus on kiinnostavin näkökohta.

Daikin täytti tuotantolaitoksen energiatehokkuuden tarpeet käyttämällä Free Cooling Migration -toimintoa, joka sammuttaa vedenjäähdyttimien kompressorit, kun ulkolämpötila on matala. Toiminto käyttää matalaa ulkolämpötilaa vedenjäähdytykseen ja säästää siten energiaa.

Tämä Daikin luonnollinen yhdistämisratkaisu on vesipuolella glykoliton, mikä vähentää kunnossapitovaatimuksia ja vältytään kontaminaatioriskeiltä prosessijäähdytyksessä. Loppukäyttäjälle oli erittäin tärkeää, että LVI-järjestelmä on turvallinen mahdollisen kontaminaation sekä tehokkuuden osalta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?