Daikin-huolto Ilmastointijärjestelmien asiantuntijana Daikin auttaa mielellään käyttäjiä käyttämään laitteitaan optimaalisissa olosuhteissa.

Daikin-huolto

Ilmastointialan johtavana yrityksenä tarjoamme useita tukipalveluja varmistaaksemme, että järjestelmän korkea suorituskyky säilyy koko laitteen käyttöiän.

installation_710x460.jpg

Täydellisen sisäilmaston luominen sisältää muutakin kuin tuotteen ostamisen ja asennuksen. Kyse on myös ympärivuotisen mukavuuden, energiatehokkuuden, luotettavuuden ja hallinnan saavuttamisesta. Me Daikinilla tarjoamme valikoiman tuki- ja ylläpitopalveluja, joilla voidaan varmistaa, että järjestelmän optimaalinen suorituskyky säilyy koko laitteen käyttöiän.

Optimaalinen asennus minimaalisin kustannuksin

Tukipalvelujen kautta hyvin ylläpidetyn asennuksen myötä saavutettavat edut:

Parantunut energiatehokkuus

pitempi käyttöikä

uusien lakien ja säännösten noudattaminen


Mitä me tarjoamme

Daikin | toimittaja ja palveluntarjoaja

Toimittaja ja palveluntarjoaja

Alkaen oikean ilmastointiratkaisun valinnasta käynnistykseen, seurantaan ja laitteiston ylläpitoon Daikin on valmis tukemaan käyttäjiä prosessin kaikissa vaiheissa. Vaikkei käyttäjällä olisikaan Daikin-järjestelmää asennettuna, hän voi silti hyötyä tukipalvelujemme sekä pätevien asiantuntijoidemme ja huoltoteknikoidemme tarjoamista Daikin-palveluista.