Skip to main content

Daikin-huolto

Tarjoamme valikoiman ammattilaisten tukipalveluja, joiden avulla varmistat, että järjestelmäsi tarjoaa luokkansa parasta suorituskykyä sen koko käyttöiän ajan.

Täydellisen sisäilman luominen sisältää muutakin kuin yksikön ostamisen ja asennuksen. Kyse on ympärivuotisen mukavuuden, energiatehokkuuden, luotettavuuden ja hallinnan saavuttamisesta. Daikin tarjoaa useita tuki- ja ylläpitopalveluja, joilla voidaan varmistaa, että järjestelmä toimii optimaalisesti koko sen käyttöiän.

Optimaalista suorituskykyä vähimmäiskustannuksin

Tukipalvelujen ansiosta hyvin ylläpidetty laitteisto tarjoaa seuraavat edut:

Parantunut energiatehokkuus

pitempi käyttöikä

Uusien lakien ja säännösten vaatimustenmukaisuus

Mitä me tarjoamme

bg-image

Toimittaja ja palveluntarjoaja

Oikean ilmastointiratkaisun valinnasta käynnistykseen, seurantaan ja laitteiston ylläpitoon: Daikin on valmis tukemaan sinua prosessin kaikissa vaiheissa. Eikö laitteistosi ole Daikinin valmistama? Ota yhteyttä: voit aina luottaa Daikinin tukipalveluun sekä huoltoasentajien tiimiin.

bg-image

Toimittaja ja palveluntarjoaja

Alkaen oikean ilmastointiratkaisun valinnasta käynnistykseen, seurantaan ja laitteiston ylläpitoon Daikin on valmis tukemaan käyttäjiä prosessin kaikissa vaiheissa. Vaikkei käyttäjällä olisikaan Daikin-järjestelmää asennettuna, hän voi silti hyötyä tukipalvelujemme sekä pätevien asiantuntijoidemme ja huoltoteknikoidemme tarjoamista Daikin-palveluista.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?