Daikin-huolto. Ilmastointijärjestelmien asiantuntijana Daikin auttaa mielellään käyttäjiä käyttämään laitteitaan optimaalisissa olosuhteissa.

Daikin-huolto

Tarjoamme valikoiman ammattilaisten tukipalveluja, joiden avulla varmistat, että järjestelmäsi tarjoaa luokkansa parasta suorituskykyä sen koko käyttöiän ajan.

installation_710x460.jpg

Täydellisen sisäilman luominen sisältää muutakin kuin yksikön ostamisen ja asennuksen. Kyse on ympärivuotisen mukavuuden, energiatehokkuuden, luotettavuuden ja hallinnan saavuttamisesta. Daikin tarjoaa useita tuki- ja ylläpitopalveluja, joilla voidaan varmistaa, että järjestelmä toimii optimaalisesti koko sen käyttöiän.

Optimaalista suorituskykyä vähimmäiskustannuksin

Tukipalvelujen ansiosta hyvin ylläpidetty laitteisto tarjoaa seuraavat edut:

Parantunut energiatehokkuus

pitempi käyttöikä

Uusien lakien ja säännösten vaatimustenmukaisuus


Mitä me tarjoamme

Daikin | toimittaja ja palveluntarjoaja

Toimittaja ja palveluntarjoaja

Oikean ilmastointiratkaisun valinnasta käynnistykseen, seurantaan ja laitteiston ylläpitoon: Daikin on valmis tukemaan sinua prosessin kaikissa vaiheissa. Eikö laitteistosi ole Daikinin valmistama? Ota yhteyttä: voit aina luottaa Daikinin tukipalveluun sekä huoltoasentajien tiimiin.

Daikin | toimittaja ja palveluntarjoaja

Toimittaja ja palveluntarjoaja

Alkaen oikean ilmastointiratkaisun valinnasta käynnistykseen, seurantaan ja laitteiston ylläpitoon Daikin on valmis tukemaan käyttäjiä prosessin kaikissa vaiheissa. Vaikkei käyttäjällä olisikaan Daikin-järjestelmää asennettuna, hän voi silti hyötyä tukipalvelujemme sekä pätevien asiantuntijoidemme ja huoltoteknikoidemme tarjoamista Daikin-palveluista.