headerWebsite1645px1080px_refrigeration_v2.jpg

Optimized Heating 4 -tuotevalikoima

Missiomme: talven kylmyyden lyöminen

Syitä valita Daikinin optimoitu lämmitys

Tehokkuus

Kylmään ilmastoon suunnitellut Optimized Heating 4 -tuotteet tarjoavat mukavan sisäilman samalla kun järjestelmän energiatehokkuusluokitus on jopa A+++.

Luotettavuus

Lämmitysjärjestelmän saumattoman toiminnan varmistamiseksi jopa -25 °C lämpötilassa, Optimized Heating 4 -tuotevalikoima tarjoaa suuria lämmitystehoja.

Mukavuus

Optimized Heating 4 -tuotevalikoiman ansiosta mukavuutta ei tarvitse koskaan uhrata energiatehokkuuden nimissä uuden takkalogiikan ansiosta.


Mukavuus

Remote-control.png

Ilmalämpöpumpun käyttö takan kanssa

Daikinin järjestelmät ovat joustavia ja helposti sovitettavissa mihin tahansa huoneeseen, mukaan lukien tilat, joissa on lisälämmönlähteitä, kuten takka tai muu tulisija.

› Huoneet, joissa on tulisija, ovat yleensä muita lämpimämpiä ja niiden lämpötila on asetuslämpötilaa korkeampi.
› Kun huoneessa on lämpötilaeroja ja takka on käytössä, ilmastointilaite kytkeytyy Vain puhallin -tilaan, jotta takan lämpö leviää muihinkin huoneisiin.
› Huonelämpötilan laskiessa puhallustehoa vähennetään. Kun huonelämpötila laskee asetusarvon alle, ilmalämpöpumppu alkaa jälleen lämmittää huonetta.
› Tarvittaessa käyttäjä voi poistaa takkatoiminnon käytöstä.

Hiljainen lämpöpumppu

Perfera-ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on lähes äänetön. Yksikkö on niin hiljainen, että melkein unohdat sen olemassaolon.

Optimized-heating-inaudible-ERLQ-CW1_12.jpg
Header-(1)-min.png

Soudatettu, mukava sisäilma

Terveellisen sisäilman luominen on kylmässä ilmastossa erittäin tärkeää. Daikin käyttää Daikin Flash Steamer -tekniikkaa ja Saranet-suodatinta ilmanlaadun parantamiseksi toimistossa, kotona ja myymälässä. Lisäksi Daikinin älykäs huonetilan valvonta suuntaa ilmavirtausta ja kytkee järjestelmän energiatehokkaaseen tilaan, kun huoneessa ei havaita henkilöitä. Puhaltimen ohjaus (nopeus ja melutaso) varmistaa yksikön saumattoman toiminnan.

Luotettavuus

Optimized Heating 4 -tuotteet on suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin. Niiden muotoilulla, esimerkiksi parannetulla pohjalevyllä, on vähennetty jään muodostusta. Järjestelmä kykenee myös sulattamaan jäätä entistä nopeammin mukavuuden ja luotettavuuden lisäämiseksi.

Acr15242749554688-25130.png

Helppo ohjaus

Daikin Online Controller -sovelluksen avulla voit aikatauluttaa, hallita ja valvoa lämmitysjärjestelmää mistä vain.

Daikin Online Controller on myös saatavana yhdysrakenteisena Daikin-yksikössä (lisävaruste).

Acr1524274955468819699.png

Helppo asennus

Daikin|pidemmät putkistot

Daikinin Optimized Heating 4 -tuotteiden laaja valikoima järjestelmiä on optimoitu kaikkiin olosuhteisiin, jopa energialuokituksella A+++.

Tuotevalikoiman suunnittelussa on huomioitu myös nopea ja helppo asennus. 

Daikin|pidemmät putkistot

Pidemmät putkistot: Putkiston mitoitus on sovitettu Skandinavian rakennusten paksuille seinille, jolloin asennukseen tarvittava aika lyhenee ja kustannukset pienenevät. 

 

 

Daikin|parannettu nostokahva

Parannettu nostokahva: Uudelleen suunniteltu kahva auttaa asentajia kantamaan ulkoyksikköä helposti jopa paksujen käsineiden kanssa

Liittyvät tuotteet

Perfera

Comfora +

Siesta Comfora +