Skip to main content

Conveni-Pack

Conveni-Pack yhdistää kylmätilojen jäähdytyksen ja sisäilman jäähdytyksen ja lämmityksen yhdeksi kompaktiksi järjestelmäksi, joka mahdollistaa myymälän tehokkaan lämmityksen käyttämällä jäähdytyspuolelta talteen otettua lämpöä.

Conveni pack

Kokonaisratkaisusi

Conveni-Pack on ainutlaatuinen kokonaisratkaisu, joka yhdistää kylmätilojen jäähdytyksen ja sisäilman jäähdytyksen ja lämmityksen yhdeksi järjestelmäksi. Conveni-Pack voidaan liittää myös Biddle-ilmaverhoihin ja Daikinin sisäyksiköihin.

Energiatehokkuus

Tunnetulla VRV-tekniikallamme ja innovatiivisella lämmön talteenottotekniikalla varustettu Daikin Conveni-Pack voi vähentää energiankulutusta jopa 50 %. Laite ottaa talteen jopa 100 % jäähdytetyistä myyntikaapeista ja höyrystimistä tiivistetystä lämmöstä ja käyttää sitä uudelleen myymälän tai toimiston lämmitykseen ilman lisäkustannuksia.

lämmön talteenottotekniikka
Conveni Pack - suunniteltu mukautettavaksi rakennukseesi

Suunniteltu mukautettavaksi sinun rakennukseesi

Kompaktin ja modulaarisen rakenteensa ansiosta Conveni-Pack on helppo asentaa. Sen tilantarve on jopa 60 % pienempi kuin perinteisten järjestelmien, ja se on ihanteellinen pieniin ja keskikokoisiin rakennuksiin, joissa tila on rajoitettu, sillä vain yksi ulkoyksikkö tarvitaan.

Kansainvälisesti palkittu

Julkistamisestaan lähtien Conveni-Packia on pidetty innovatiivisena ja ympäristöystävällisenä, minkä johdosta se on palkittu seuraavasti:

  • Institute of Refrigeration Irelandin (IRI) vuoden 2014 ympäristöpalkinnon voittaja
  • Vuoden 2014 Top Retail -tuotepalkinnon 2014 voittaja, Handelsjournal, Saksa
  • Innovation Trophy -innovaatiopalkinto, 2008 Equipmag-näyttely Ranskassa
  • Kannustuspalkinto 2007, Saksan ympäristöministeriö
  • UK Vuoden Ympäristötuote 2006, Cooling Industry Awards
palkinnot, conveni pack
bg-image

Aina hallinnassa

Optimoi laitteesi toiminta ja energiankulutus valitsemalla paikan päällä olevat, verkon kautta toimivat tai kauko-ohjattavat säätimet. Sisäänrakennetut diagnostiikkatyökalut ja palvelun tarkistustoiminto tekevät ylläpidon yksinkertaiseksi ja varmistavat luotettavan toiminnan kaikkina aikoina. Ainutlaatuinen Daikin Modbus -rajapintamme pystyy liittämään Conveni-Packin kolmannen osapuolen kiinteistöautomaatiojärjestelmään ja lämpötilan seurantajärjestelmään.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?