Skip to main content

Vaihteleva kylmäaineen lämpötila

Suurin innovaatio sitten invertterikompressorin

Invertterikompressorinmenestyksen jälkeen jatkamme LVI-R-teollisuuden energiatehokkuuden eturintamassa vaihteleva kylmäaineen lämpötilan teknologiamme (VRV) avulla. VRV- ja Sky Air -järjestelmillemme suunniteltuna vaihteleva kylmäaineen lämpötilajärjestelmä säätää jatkuvasti sekä invertterin kompressorinopeutta että kylmäaineen lämpötilaa jäähdytyksessä ja lämmityksessä, jolloin järjestelmämme täyttävät kiinteistön kuormituksen parhaalla mahdollisella vuodenaikakohtaisella tasolla jatkuvasti.

Vaihtelevan kylmäaineen lämpötilajärjestelmän avainedut

  • Vuodenaikakohtainen tehokkuusparanee 28 %:lla
  • Markkinoiden ensimmäinen säähän mukautuva ohjaus
  • Ehkäisee vetoa korkeammilla ulospuhalluslämpötiloilla, mikä takaa asiakkaiden tyytyväisyyden ja mukavuuden

Miten se toimii?

Vaihteleva kylmäaineen lämpötilajärjestelmä säätää automaattisesti järjestelmääsi yksittäisten kiinteistöjen ja ilmastovaatimusten mukaiseksi, vähentää merkittävästi energiakustannuksia ja parantaa mukavuutta. Parhaan vuodenaikakohtaisen tehokkuuden saavuttamiseksi järjestelmän kapasiteettia ohjataan invertterikompressorin kautta ja vaihtelemalla kylmäaineen haihdutuksen (Te) ja kondensoinnin (Tc) lämpötilaa.

Koeteltua tekniikkaa

Vaihtelevan kylmäaineen lämpötilan toiminnan mittaamiseksi teimme tutkimuksen, jossa vertailtiin VRV IV:n (vaihteleva kylmäaineen lämpötila) suorituskykyä VRV III:een (ilman vaihtelevaa kylmäaineen lämpötilaa). Tutkimuksen tulokset osoittavat, että VRV IV oli merkittävästi tehokkaampi kuin VRV III. Jäähdytyksen aikana VRV IV kulutti jopa 60 % vähemmän energiaa ja keskimääräinen energiansäästö lämmityksen aikana oli 20 %.

Hae lisää tietoa tuotteistamme, joissa käytetään vaihtelevaa kylmäaineen lämpötilaa

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?