Skip to main content

VRV IV S -sarja

Kompaktein mahdollinen VRV.

bg-image

Pidä matalaa profiilia

VRV IV S -sarjan etupuhallusyksiköt ovat litteämmät ja kompaktimmat kuin muissa VRV-yksiköissä. Tällöin sen avulla voitetaan estetiikan ja säännösten asettamat haasteet. Uusimmat energiansäästötekniikat ja liitettävyys laajaan litteiden kaupallisten ja asuinkäyttöön tarkoitettujen yksiköiden valikoimaan tekevät VRV IV S- sarjasta kokonaisvaltaisen ilmastointiratkaisun. Se on ihanteellinen valinta rajalliseen ulkotilaan.

bg-image

Tilaa säästävä muotoilu

VRV IV S -sarjan mitat tekevät siitä markkinoiden kompakteimman VRV-yksikön. Vain 823 mm pitkä yksikkö mahtuu huomaamattomasti ikkunoiden alle ja on käytännössä huomaamaton. Näin ollen se sopii parhaiten katto- ja parvekeasennuksiin. Lisäksi yksikön etupuhallusperiaate minimoi turbulenssin ja poistaa kanavointitarpeen.

Laaja valikoima, paljon ominaisuuksia

VRV IV S -sarja on ehkä huomaamaton, mutta sen edut ovat huomattavat. VRV IV S -sarjassa on laaja valikoima vähän asennustilaa vaativia yksiköitä, jotka on helppo liittää erilaisiin tyylikkäisiin ja kaupallisiin ratkaisuihin. Sarja tuottaa täydellisen sisäilman joustavuuden ja VRV IV -vakio-ominaisuuksien, kuten vaihtelevan kylmäaineen lämpötilan, avulla.

Vaihteleva kylmäaineen lämpötila, VRV IV S -sarja
Kiertotalous

Ympyrä sulkeutuu: kohti kiertotaloutta

Kylmäaineiden uusiokäytöllä vältetään 150 000 kg uuden kaasun tuotanto vuosittain.

VRV IV+ lämmön talteenotto ja VRV IV S-sarjan yksiköihin on nyt saatavilla sertifioidun, kierrätetyn kylmäaineen käyttö. Tee ympäristöystävällinen valinta valitsemalla VRV L∞P by Daikin -tuote!

Kompaktein VRV IV s -sarja

Lue lisää

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?