Skip to main content

VRV IV C+ -sarja

Suunniteltu kylmäänkin ilmastoon

Suuri lämmitysteho

Suuri lämmitysteho

Tämä VRV-lämpöpumppu pitää rakennuksen ja sen vuokralaiset lämpimänä jopa vaativinakin vuodenaikoina.

Kuumakaasun ohitus estää jään kertymisen ja vähentää sulatusjaksojen määrää.

Höyryinjektiota hyödyntävä kompressori ja ainutlaatuinen takaiskuventtiili varmistaa täyden kapasiteetin kaikkina aikoina, myös pienellä kuormalla.

Hyvä kausittainen tehokkuus

Hyvän kausittaisen tehokkuuden tarjoamiseksi myös osakuormalla kompressorissa on ainutlaatuinen vastapaineen säätöportti. Tämä varmistaa, että pienellä kuormalla liikkuvalla scroll-osalla on riittävä paine estämään kylmäaineen vuodot kompressorissa, lisäten tehokkuutta myös suuremmalla kuormalla.

Näiden lisäksi tunnettu vaihtelevan kylmäaineen lämpötilan ohjauksemme säätää kylmäaineen lämpötilaa energiahävikin välttämiseksi.

Hyvä kausittainen tehokkuus
ErP-vaatimustenmukaisuus

Aidosti energiatehokas

Voit luottaa siihen, että VRV-tekniikkamme toimii todellisuudessa samoin kuin paperilla, koska se on testattu ja mitattu eniten myytyjen sisäyksikköjemme kanssa. Lue lisää energiatehokkaista yksiköistämme vapaasti käytettävästä sivustostamme.

Täydellinen HVAC-ratkaisu rakennukseen

Helposti liitettävissä moniin tyylikkäisiin sisäyksiköihin, kuuman käyttöveden hydro-box-yksikköön, Biddle-ilmaverhoihin ja ilmanvaihtoyksiköihin. VRV IV C+ -sarja tarjoaa kokonaisratkaisun rakennukseen. Järjestelmä luo täydellisen sisäilman ja mukavuuden Daikinin VRV IV -ominaisuuksien, kuten vaihteleva kylmäaineen lämpötilan avulla.

Lue lisää

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?