Skip to main content

Intelligent Touch Manager

Ohjaa tehokkaasti koko kiinteistöä yhdestä keskitetystä käyttöliittymästä Daikin kiinteistöautomaatiojärjestelmässä (BMS).

Helppokäyttöinen

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä mahdollistaa sisäilmaston hallinnan mistä tahansa käsin ja milloin tahansa, mahdollisimman mukavasti.

Älykäs energianhallinta

Seuraa energiankulutustasi ja havaitse energiahukat

3. osapuolen integrointi

Integroi ilmastointiratkaisusi valojen, hälytysten, anturien, nostinten ja muiden laitteittesi kanssa

Joustava, monilaitehallinta

Liitä ja hallitse jopa 512 Daikin-laitetta yhdessä järjestelmässä ja liitä rajaton määrä järjestelmiä web-käyttöliittymäämme

Hallitse koko kiinteistöä yhdellä käyttöliittymällä

intelligent Touch Manager yhdistää kaikki ilmastoinnin hallintalaitteesi yhteen järjestelmään. Hallitse lämmitystä, jäähdytystä, kuumaa vettä, ilmastointia, vedenpuhdistusta, kylmätilojen jäähdytystä ja ilmaverhoja samasta käyttöliittymästä. Joustava ohjelmisto mahdollistaa helpon kolmansien osapuolten laitteiden liitännän, minkä ansiosta voit myös hallita valoja, hälytyksiä, antureita, nostimia ja muita laitteita samasta järjestelmästä. Web-käyttöliittymämme avulla voit hallita kiinteistöäsi mistä tahansa käsin kosketusnäytön, Intranetin tai Internetin avulla.

Infografiikka, Intelligent Touch Manager

Älykäs energianhallinta

Luo suunnitelmat energiankulutukselle ja seuraa tarkasti energiankäyttöä. intelligent Touch Manager antaa hälytyksen siitä, mitkä alueet tai laitteet kuluttavat eniten energiaa, joten voit ryhtyä tarpeellisiin toimenpiteisiin käytön vähentämiseksi. Hallitse edelleen energiankulutusta ottamalla käyttöön lukitusominaisuus, joka kytkee laitteet pois päältä, kun ikkunat ovat auki.

Infografiikka, älykäs energianhallinta
  1. Käyräalue
  2. Sääntöpoikkeaman tuntimäärä
  3. Sääntöpoikkeaman päivien määrä
  4. Huoneen nimi
  5. Sääntöpoikkeaman tuntien ja kuukausien määrä
  6. Ylimääräinen energiankulutus
  7. Mitä ylempänä oikealla huone sijaitsee, sitä suurempi ylimääräinen energiankulutus on.

Älykäs energianhallinta

Luo suunnitelmat energiankulutukselle ja seuraa tarkasti energiankäyttöä. Daikin-pilvipalvelu tekee vertailuanalyysin VRV:n kulutuksesta, vertaa useita paikkoja keskenään ja korostaa, mitkä alueet tai laitteet käyttävät eniten energiaa. Olemalla selvillä omasta energiankulutuksestasi voit ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin energiankulutuksesi pienentämiseksi.

bg-image

Hinnaltaan kilpailukykyinen BMS

Useimmat kiinteistöautomaatiojärjestelmät (BMS) ovat hinnaltaan kalliilta. intelligent Touch Manager on mini-BMS-järjestelmä keskikokoisille ja suurille liikerakennuksille kuten hotelleille ja toimistoille. Se tarjoaa sinulle kaikki normaalin BMS-järjestelmän edut, mutta paljon edullisempaan hintaan.

Lue lisää

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?