Daikinin online-ohjaimet

Daikinin online-ohjaimet

Aina hallinnassa. Ohjaa lämpöpumppua, lämmitystä ja jäähdytystä mistä ja milloin tahansa.

Liitä laitteesi langattomaan verkkoon ja lataa älypuhelimeesi Daikin Online Controller -sovellus, jonka avulla voit säätää termostaattia, ajastaa lämpötiloja, tarkastella energiankulutusta ja kehittää omia "jos näin, niin sitten" -työnkulkuja. Jäähdytys- ja lämmitysratkaisujemme kanssa yhteensopivat Daikin Online -ohjain ja Daikin Online -lämmitysohjain ovat ihanteelliset työkalut sisäilman hallintaan ympärivuotisesti.

Huom! Online-ohjainsovelluksen käytettävissä olevat toiminnot voivat vaihdella riippuen käytössä olevasta järjestelmästä ja sisäyksiköstä.

Kotisi

Ohjaa sisäilmaa

Tässä näytössä on rakennuksen yleiskuvaus, ja voit käyttää useita toimintoja ja ohjata sisäilman laatua. Voit myös ohjata jopa 50 yksikköä kerralla ilmastointijärjestelmien osalta.

Erilliset huoneet

Interaktiivisen termostaatin avulla voit ohjata lämpötilaa ja toimintatilaa sekä ajoittaa toimintoja yksilöllisesti eri huoneissa.

Erilliset huoneet
Ajastin

Ajastin

Luo erilaisia ajastettuja ohjelmia jopa kuudella toimella päivässä seitsemän päivän ajaksi ja aktivoi eri toimintatiloja. Ajastustoiminto kuumaa käyttövettä varten (DHW) on saatavilla vain Daikinin lämmityssovelluksessa.

Energiankulutus

Tarkkaile yksikön* sähkönkulutusta ja lisää energiansäästöjä. Helppokäyttöiset kaaviot ja kuvakkeet auttavat päättelemään, missä voit säästää. Lue tällä sivulla lisää, mitkä sisäyksiköt tukevat tätä ominaisuutta.

*Tämä ominaisuus on saatavilla vain joihinkin sisäyksiköihin

Energy_usage_control_564x365_v3.png
Jos näin niin sitten

Jos näin, niin sitten

Ohjelmoi yksikkösi elämäntapasi mukaan. Yhteensopiva erilaisten laitteiden kanssa iFTTT-alustan kautta. Voit näin etähallita kotisi sisäilmaa. Esimerkki: JOS poistut talostasi, NIIN lämmitys kytkeytyy pois.

Lataa sovellus

Käyttöoppaat ja vaatimustenmukaisuusvakuutus

Asuintilojen ilmastointi

BRP069B41

Read more

BRP069B42

Read more

BRP069B43

Read more

BRP069B45

Read more

BRP069A81

Read more

Daikin Altherma

BRP069A61

Read more

BRP069A62

Read more