Skip to main content

Nepura-tuotesarja – Daikin Emura

Lämmitykseen optimoitu

Muotoilu puhuu puolestaan,
toimii jopa -30 °C lämpötilassa

bg-image

P I D Ä N S I N U T
L Ä M P I M Ä N Ä
T A L V E L L A__

Daikin Emura -lämmitysratkaisu sisältää seinään asennettavan sisäyksikön, kaukosäätimen ja ulkoyksikön. Jokainen osa noudattaa Daikinin suunnittelufilosofiaa.

Tässä 3. sukupolven Daikin Emurassa on upea muotoilu pehmeillä varjostuslinjoilla, lisää älykkäitä ominaisuuksia ja parannettu käyttökokemus, joten se on entistäkin soveltuvampi eurooppalaiseen arkkitehtuuriin, teknisiin standardeihin sekä käyttäjien vaatimuksiin.

bg-image

M I N U T O N S U U N N I T E L T U
M I E L L Y T T Ä M Ä Ä N
S I L M Ä Ä__

Haetko ilmastointijärjestelmää, jossa yhdistyvät suorituskyvyn ja muotoilun parhaat puolet? Daikin Emura on ilmastointiratkaisu, jossa yhdistyvät täydellisesti muoto ja toiminta. Täysin itse suunniteltu ja valmistettu. Kaunis ja älykäs muotoilu, joka sulautuu sisustukseen: korkealaatuinen mutta kohtuuhintainen sekä iF DESIGN AWARD- ja Red Dot Product Design Award 2022 -palkintojen voittaja. Daikin Emura tekee seinästäkin ylpeän!

Daikin Emura, jäähdytyksen ja lämmityksen ilma-ilma-lämpöpumppu sisältää seinään asennettavan sisäyksikön, kaukosäätimen ja ulkoyksikön. Jokainen osa noudattaa Daikinin suunnittelufilosofiaa.

Tässä 3. sukupolven Daikin Emurassa on upea muotoilu pehmeillä varjostuslinjoilla, lisää älykkäitä ominaisuuksia ja parannettu käyttökokemus, joten se on entistäkin soveltuvampi eurooppalaiseen arkkitehtuuriin, teknisiin standardeihin sekä käyttäjien vaatimuksiin.

Kaunis muotoilu

Hanki hienoa muotoilua, joka sopii sisustukseen

Parasta mukavuutta

Elä sisäilmassa, joka on tehty elämäntyyliäsi varten

Älykäs ohjaus

Ohjaa sisäilmaa mistä ja milloin tahansa

Energiatehokkuus

Vähennä ympäristövaikutustasi ja säästä energialaskuissa

Kaarevat linjat

Yksilöllisyyttä korostetaan. Myös Daikin Emura tekee sen. Kaarevan etu- ja takapaneelin ansiosta sisäyksiköllä on ainutlaatuinen 3D-muoto. Kaarevat linjat viittaavat harmoniseen ilmavirtaukseen ja samalla luovat miellyttävän visuaalisen tehosteen sisustukseen.

kuvan paikkamerkki

Liikkeen tuntuma

Paneelin liike on Daikinin yksiköille ainutlaatuinen. Mitä erityistä Daikin Emuran paneelin liikkeessä sitten on? Se siirtyy eteenpäin hieman kallellaan ja luo uusia, dynaamisia ja erilaisia varjolinjoja toiminnan aikana. Kallistunut asento lisää tunnetta paneelin liikkeeseen.

Varjojen hienovaraista leikkiä

Sisäyksikön kaarevat paneelit luvat varjoja, jotka tuovat Daikin Emuraan eloa, samalla kun ulkoyksikön lämpöpumppu käyttää varjoja pyörivän puhaltimen piilottamiseen.

kuvan paikkamerkki

Muoto seuraa toimintoa

Kaarevien linjojen ja visuaalisen tehosteen lisäksi Daikin Emura -ilmastointilaitteen paneelin liike myös tehostaa ilman jakautumista koko huoneeseen. Niinpä sanonta Muoto seuraa toimintoa todellakin pätee Daikin Emuran kohdalla. Jokainen muotoilun yksityiskohta on harkittu.

Matala rakenne

Haluat hyödyntää kodin tilat parhaalla tavalla etkä halua, että ilmastointilaite vie kaiken huomion, vai mitä? Daikin Emura on vain 90 cm leveä. Sen kaarevan muotoilun ansiosta yksikkö myös näyttää todellista matalammalta.

kuvan paikkamerkki

Saatavilla 2 värivaihtoehtoa

DAIKIN EMURA FTXJ-AW MATTA VALKOINEN
DAIKIN EMURA FTXJ-AW MATTA MUSTA
bg-image

TARJOAN ÄÄRIMMÄISTÄ MUKAVUUTTA__

Muoto noudattaa toimintaa... Niin myös Daikin Emuran kohdalla. Tämä lämmitysratkaisu on kaikki mitä tarvitset täydellisen sisäilman luontiin ja mukavuuden lisäämiseen kotona kylmimpinäkin talvina.

Takkalogiikka

Heti kun huone saavuttaa asetetun lämpötilan toissijaisen lämmönlähteen johdosta, takkalogiikka käynnistyy automaattisesti. Daikin Emura lopettaa lämmityksen, mutta puhallin toimii edelleen lämpimän ilman jakamiseksi huoneen eri osiin.

Teholämmitys

Mukavuuden lisäämiseksi yksikkö lämmittää huonetta nopeasti käynnistämisen jälkeen ja varmistaa, että säädetty lämpötila saavutetaan nopeasti.

kuvan paikkamerkki
Daikin-tuote FTXJ20A2V1BB

Älykäs lämpöanturi

Daikin Emura tunnistaa huoneen lämpötilan älykkään lämpöanturin avulla. Sitten yksikkö jakaa ilman tasaisesti huoneeseen ennen vaihtoa ilmakiertoon, jossa lämmin tai viileä ilma suunnataan sitä tarvitsevalle alueelle.

Optimoitu ilman jakautuminen

Koe upea mukavuus kotona. Coanda-efekti optimoi ilmavirtauksen ja varmistaa paremman lämpötilan jakautumisen koko huoneessa. Lämmitystilassa ilmanohjaimet suuntaavat ilman alas ja jäähdytystilassa ylöspäin.

Kuiskaavan hiljainen toiminta

Koe akustinen mukavuus. Yksikön toiminta on tuskin kuultavaa. Daikin Emura hyödyntää erityisesti suunniteltua puhallinta, joka optimoi ilmavirtauksen ja parantaa energiatehokkuutta pienellä käyntiäänellä.

Parempi ilmanlaatu

Vietämme 90 % ajastamme sisätiloissa. Flash Streamer -tekniikan avulla Daikin Emura kerää pölyhiukkaset, hajottaa allergeenit ja poistaa ikävät hajut tuottaen siten parempaa ja puhtaampaa ilmaa. Näin Daikin Emura pitää kotisi terveellisenä.

HOIDAN AINA HALLINNAN ELLET MUUTA KOMENNA_

Daikin Emura on säädetty tuottamaan optimaalisen mukavuuden, kun olet paikalla. Voit luonnollisesti ohjata yksikköä painikkeen tai näytön painalluksella.

ohjain
ohjaimet

Helppokäyttöinen ohjaus

Säädä sisäilmaa vaivatta. Daikin Emuran kaukosäätimeen on keskitetty tärkeimmät toiminnot. Säädin on kompakti ja istuu käteen täydellisesti. Voit helposti kiinnittää kaukosäätimen seinään magneetin avulla.

intuitiivinen onecta-sovellus

Intuitiivinen Onecta-sovellus

Etkö ole kotona? Ei huolta. Onecta-sovelluksella ohjaat optimoitua lämmitysratkaisua helposti näyttöä napauttamalla. Puhelimen intuitiivinen sovellus antaa suoraan käyttöön erilaiset ominaisuudet, joten voit helposti säätää asetuksia mistä ja milloin vain.

Ääniohjauksen avulla (Amazon Alexa tai Google Assistant) voit hallita tärkeimpiä toimintoja, kuten toimintatila, lämpötila, puhaltimen nopeus ja monia muita.

bg-image

KÄYTÄN ENERGIAA TEHOKKAASTI_

Ilmastointilaitteelta odotetaan hyvää toimintaa jopa äärimmäisen kylmällä ilmalla. Luota Daikin Emuraan. Luokkansa paras suorituskyky, tehokkuus jopa A+++ lämmityksessä (ja jäähdytyksessä). Todellista energiasäästöä jopa -30 °C lämpötilassa.

Liittyvät tuotteet

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?