Skip to main content

Sisäilman laadun palvelut

Daikin IAQ-palvelutarjonta

Asennus ja käyttöönotto

On ratkaisevan tärkeää, että LVI-järjestelmät asennetaan valmistajien suositusten mukaisesti ja otetaan käyttöön lopullisen suunnitelman mukaisesti.

Asennusliikkeiden tiedetään tekevän muutoksia kohteessa – esimerkiksi muuttavan putkien pituutta – millä voi olla merkittävä vaikutus suorituskykyyn, energiatehokkuuteen ja sisäilman laatuun.

Hyväksytyn asennusliikkeen käyttäminen (ja valvonta) eri valmistajien järjestelmien asennukseen on ratkaisu, kuten myös sellaisen yrityksen valinta, jolla on kokemusta vastaavista asennuksista.

Huoltaminen

Ilmanvaihtojärjestelmien säännöllinen kunnossapito on luonnollisesti tärkeää, ja sen tulisi olla osa yleistä huolto-ohjelmaa rakennuksen LVI-järjestelmälle.

Puhtaus on ilmanvaihdossa erityisen tärkeää, koska pöly ja lika voivat vaikuttaa järjestelmän kykyyn ylläpitää sisäilman laatu.

Kunnossapidon tulisi sisältää ilmanoton ja -poiston tarkastukset lian ja epäpuhtauksien kertymisestä ja sään tai eläinten aiheuttamien vaurioiden varalta sekä kanavien ja sisäyksiköiden tarkastukset.

Daikinin Refilter-ohjelma

Daikin tarjoaa Refilter-ohjelmaa LVI-järjestelmänne analysointia, optimointia ja kehittämistä varten, sisäilman laatuun keskittyen.

  • Sisäilman laadun tarkastus
  • Fresh Air -ohjelma asetusten optimointiin
  • Mukautettu toimintasuunnitelma parannuksilla ja korjaustoimilla

Asiantuntijamme tarjoavat kohteessa käyntiä IAQ-painotteisella teknisellä tarkistuslistalla.

Tarjoamme asiantuntijamme tueksi, jotta voitte tarkistaa LVI-järjestelmänne tilan, ja saatte selkeän raportin ilmastoinnin, tuloilmakoneiden, kanavien, ilmanvaihtoyksiköiden ja sisäyksiköiden kunnosta.

Määritämme luettelon välittömistä toimista, jotka parantavat järjestelmänne kykyä lisätä raikasta ilmaa sisätiloissa ja vähentää pölyn kiertämistä.

Hotellihuone ja tummat puiset kaapit sekä valikoinen orkideasomistus
Tarkistuslistan kuvake

Asiantuntijamme tarjoavat kohteessa käyntiä IAQ-painotteisella teknisellä tarkistuslistalla.

Daikinin Refilter-ohjelman logo
Tilan valvonnan kuvake

Tarjoamme asiantuntijamme tueksi, jotta voitte tarkistaa LVI-järjestelmänne tilan, ja saatte selkeän raportin järjestelmän, tuloilmakoneiden, kanavien, ilmanvaihtoyksiköiden ja sisäyksiköiden kunnosta.

Pidä sisäilman laatu hallinnassa

Daikinin palveluasiantuntijat tukevat kehityskohteiden tunnistamista LVI-järjestelmässänne, ja käytössä on erityinen valikoima ratkaisuja kattavasta palveluvalikoimastamme laajalla kokemuksella.

IAQ-palveluvalikoiman kuvaus

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?