Asiakas ruokakaupan kylmäsäilytyksen edessä

Hajottaa patogeenista E. coli O157 -bakteeria, joka aiheuttaa ruokamyrkytyksiä

On todistettu, että Streamer-teknologian tuottamat aktiiviset elementit hajottavat ja neutraloivat O157-bakteeria, joka aiheuttaa ruokamyrkytyksiä. Lisäksi tässä tapauksessa todistettiin, että kahden Streamer-yksikön käyttö 18-kertaisti poistotehon.

* Tulokset on saatu havainnollistamalla käyttäen ainoastaan Daikin Streamer -purkauslaitetta koetilanteessa.

O157-bakteerin poistamistehon havainnollistus

Käytössä yksi Streamer-yksikkö

Streamer – poistamisteho O157:ää vastaan yhdellä Streamer-yksiköllä

Käytössä kaksi Streamer-yksikköä

Streamer – poistamisteho O157:ää vastaan kahdella Streamer-yksiköllä

Testausorganisaatio

Japan Food Research Laboratories

Testimenetelmä

Säteilyttämällä O157-bakteeria Streamerilla 1, 2, 3, 4 ja 8 tuntia ja inokuloimalla viljellyt solut selvitettiin O157-bakteerien jäljellä oleva tila eri Streamer-säteilytysajoissa.

Streamer – poistamistehon vertailu O157:ää vastaan yhdellä ja kahdella Streamer-yksiköllä

O157-bakteereita oli jäljellä 2 tunnin Streamer-säteilytyksen jälkeen 0,1% kahdella yksiköllä ja yhdellä yksiköllä 1,8%, joten poistoteho on 18-kertainen. Lisäksi todettiin, että 3 tunnin jälkeen poistoteho oli 99,9 % sekä yhden että kahden yksikön käytössä.

* Tulokset on saatu havainnollistamalla käyttäen ainoastaan Daikin Streamer -purkauslaitetta koetilanteessa.

O157-bakteerilla on vahva toksiini ja se tarttuu herkästi

O157 tuottaa vahvaa toksiinia, verotoksiinia, joka aiheuttaa vatsakipua, verenvuotoista ripulia ja oksennuksia. Se on vaarallisimpia bakteereita, joka voi aiheuttaa vakavia oireita ja kuoleman, kun se tarttuu pikkulapsiin ja iäkkäisiin. Lisäksi sen tarttuvuus on suuri. Yleensä ruokamyrkytys kehittyy vain, kun noin 1 miljoona bakteeria pääsee elimistöön, mutta O157-bakteerin tapauksessa ruokamyrkytys voi kehittyä vain noin 100 bakteerin määrällä.