Skip to main content

Nauti elämästä ilman siitepölyä

Keväällä ja kesällä puutarhamme ovat täydessä kukassa. Kauneudesta huolimatta siitä voi aiheutua ongelmia ihmisille, jotka kärsivät kausittaisesta siitepölyallergiasta, kuten heinänuhasta, tai astmasta. Mutta mitä siitepöly oikeastaan on ja miten voit suojata perheesi sen mahdollisilta haittavaikutuksilta?

Mitä siitepöly on?

Yleensä hienona pölynä näkyvä siitepöly on mikroskooppisen pieniä hiukkasia, jotka kulkeutuvat kasvista toiseen ja pölyttävät niitä tuottaen lopuksi uusia kasveja. Lämpötilojen noustessa siitepölyn tuotanto lisääntyy, mikä aiheuttaa siitepölylle herkille ihmisille erilaisia oireita, kuten aivastelu, nenän tukkoisuus, punaiset, kutiavat ja vuotavat silmät ja/tai kutiseva tai vuotava nenä.

Siitepölykausi

Siitepölyä on kolme päätyyppiä, jotka yhdessä ulottavat siitepölykauden varhaisesta keväästä loppusyksyyn.

  • Ruohokasvien siitepöly: tämä on tärkein syy siitepölyyn liittyvässä astmassa ja allergioissa ja se vaikuttaa ihmisiin maaliskuusta lokakuulle. Ruohokasvien siitepöly voi aiheuttaa erittäin voimakkaita reaktioita.
  • Puiden siitepöly: vaikka erilaista puiden siitepölyä ilmenee vuoden eri aikoina, se on tyypillisesti ongelma helmikuusta kesäkuulle.
  • Rikkakasvien siitepöly: tämä siitepöly on todennäköisesti heinänuhan syy. Sitä on eniten kesällä ja alkusyksyllä.

Suojaa perheesi Daikinin ilmanpuhdistimilla

Ilmanpuhdistimemme ovat täydellinen tapa varmistaa, että sisäilma on puhtaampaa, terveellistä ja puhdasta, sekä siitepölyn haitallisten vaikutusten minimointiin.

Lisäksi Daikinin ilmanpuhdistimet

· Minimoivat astman ja allergian oireita poistamalla ilmasta pölyhiukkasia ja siitepölyä.

· Ylläpitävät terveyttä suodattamalla pois ilmassa olevia bakteereita ja viruksia, myös poistamalla 99,98 % ihmisen koronaviruksesta HCoV-229E Institut Pasteur de Lillen mukaan.

· Lisäävät kosteutta ilmaan, kun se on liian kuivaa, auttaen ihon terveyttä.

· Poistavat hajuja, joten kotisi tuoksuu aina raikkaalta ja puhtaalta.

Tutustu ilmanpuhdistimiimme

  • Streamer-tekniikalla varustettu ilmanpuhdistin

    Streamer-tekniikkamme suodattaa ilmasta hiukkasia, jotka voivat aiheuttaa terveysriskejä.

  • Ururu-ilmanpuhdistin Streamer-teknologialla

    Daikin Ururu -ilmanpuhdistin puhdistaa ja kostuttaa kodin ilman. 2,7 litran säiliö tarvitsee vain täyttää silloin tällöin, jotta se kostuttaa huoneilmaa enimmillään 500 ml/h.

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?