Skip to main content

Tehosta viilennystä kaikkiin huoneisiin

Kahdella tai useammalla sisäyksiköllä varustettu Daikin multi-split -ilmalämpöpumppu on tehokas Ilmanviilennin kotiin tai toimistolle. 

ilmanviilennin kahdella tai useammalla sisäyksiköllä

Yhteen multi-split-tyyppisen ilmalämpöpumpun ulkoyksikköön voi liittää jopa viisi erillistä sisäyksikköä. Näin talon ulkopuolelta on helppo löytää huomaamaton sijoituspaikka ulkoyksikölle, ja sisällä voit sijoittaa erilliset viilentävät sisäyksiköt vaikkapa makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen.

Kaikkia sisäyksiköitä voi hallita erikseen joko mukana tulevalla kaukosäätimellä tai älypuhelimeen asennettavalla Onecta-sovelluksella. Jokaisen huoneen lämpötilaa voi siis säätää erikseen. 

Daikin Onectalla voit ajastaa, hallita ja seurata jokaista ilmalämpöpumppua mistä tahansa ja milloin tahansa – myös ääniohjauksella. Onecta toimii myös Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa.

Valitse erilainen ilmanviilennin jokaiseen huoneeseen

Eri huoneisiin voit valita erilaiset sisäyksiköt: esimerkiksi ullakolla sijaitsevaan makuuhuoneeseen löydät helposti sijoituspaikan ikkunan alle sijoitettavalle Lattiamallille. Olohuoneeseen, kaikkien vieraiden katseiden kohteeksi taas sopii vaikkapa hienostunut huippumalli Emura

Kodin viilennyslaitteiden asennuksen voi aloittaa yhdestä ulkoyksiköstä ja kahdesta sisäyksiköstä. Jos tarpeet muuttuvat ja haluat viilennyksen myös vaikkapa työhuoneeseen, voit asentaa myöhemmin lisää sisäyksiköitä samaan järjestelmään. Tavanomaisten, seinälle tai lattianrajaan sijoitettavien sisäyksiköiden lisäksi voit valita kattoon upotettavan tai seinä- tai kattorakenteeseen kanavoitavan huomaamattoman sisäyksikön.  

Daikin-ilmalämpöpumppujen sisäyksiköt ovat niin hiljaisia, että voit sijoittaa lämpöpumpun huoleti myös makuuhuoneeseen. Tasaisessa lämpötilassa ja raikkaassa sisäilmassa on helppo nukkua ja lämpötilaa voit säätää vaivattomasti kaukosäätimellä tai kännykällä. 

Ilmalämpöpumppu poistaa myös siitepölyn

Ilmalämpöpumppu puhdistaa käytössä ollessaan tehokkaasti sisäilmaa. Sisäyksikkö kierrättää jatkuvasti lävitseen huoneilmaa ja jokaisella kierroksella siitä suodatetaan pölyä, siitepölyä, homeita ja muita epäpuhtauksia. Daikinin tehokas Flash Streamer tuhoaa sen jälkeen epäpuhtaudet. 

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?