Skip to main content

VRV IV i -sarja

Näkymätön VRV-ratkaisu.

bg-image

Jatka etsimistä. Et ikinä löydä minua.

Kompakti ja sisäasennuksiin suunniteltu ainutlaatuinen VRV IV i -sarja on niin huomaamaton, että se on lähes näkymätön ja sopii loistavasti kaupunkien keskustoihin ja herkille äänialueille. Kun asennusta ei tarvitse tehdä katolle tai takaovelle, rakennusluvan saanti on helpompaa, jolloin liiketoiminta pääsee alkamaan nopeammin.

bg-image

Verratonta joustavuutta

Kahteen osaan jaettu VRV IV i -sarja on erittäin joustava ja helppo asentaa. Sijoita kevyt lämmönvaihdinyksikkö (1) alaslaskettuun kattoon ja asenna kompakti kompressoriyksikkö (2) toimiston takaosaan, varastohuoneeseen tai keittiöön. Vältä asennus katolle ja takaovelle joutumatta uhraamaan arvokasta liiketilaa.

bg-image

Pysyy huomaamattomana

VRV IV i -sarja on käytännössä näkymätön, ja sen hiljainen käyntiääni tekee laitteista lähes huomaamattomia. Kompressori sopii tiiviisti kansoitetuille alueille, kuten kaupunkien keskustoihin. Se on yhtä hiljainen kuin jääkaappi, eikä lämmönvaihdinta huomaa kaupunkiympäristössä. Ritilät voi peittää täysin koriste-elementeillä. Ne voidaan myös integroida rakennukseen niin, että asennus on täysin näkymätön.

bg-image

Helppo huoltaa

Kaikki säännöllistä huoltoa edellyttävät osat ovat helposti saatavilla kompressorin rasiassa. Teknikot voivat käydä tarkastamassa yksikön normaalina työaikana keskeyttämättä liiketoimintaa.

Ainutlaatuiset, patentoidut tekniikat

VRV IV i -sarja on suunniteltu kolmella ainutlaatuisella ja patentoidulla tekniikalla. Se on markkinoiden kompaktein yksikkö.

v:n muotoinen lämmönvaihdin

V:n muotoinen lämmönvaihdin

  • Optimoitu muoto suurempaa ilmavirtausta ja staattista painetta varten, jolloin tuloksena on parempi teho
  • Korkeus on vain 400 mm, joten laite on helppo asentaa alaslaskettuihin kattoihin liiketilan säästämiseksi
  • Vallankumouksellinen muotoilu VRF-markkinoilla
keskipakopuhallin

Keskipakopuhaltimet

  • Patentoitu taaksepäin kaartuvien siivekkeiden tekniikka lisää energiatehokkuutta jopa 50 prosenttia verrattuna sirocco-puhaltimeen
  • Invertteripuhaltimen ansiosta ESP voidaan säätää kanavien pituuden mukaan, mikä varmistaa mahdollisimman joustavan asennuksen
kompakti kompressori

Kompakti kompressori

  • Pieni jalanjälki maksimoi käytettävissä olevan lattiatilan (600 x 550 mm / 5 hv)
  • Yksikön helppo asennus varastohuoneeseen tai toimiston takaosaan
  • Pyörivä kytkentärasia mahdollistaa kaikkien osien helpon saatavuuden

Lue lisää

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?