Skip to main content

VRV IV + lämpöpumppu

Ihanteellinen ratkaisu miellyttävää sisäilmaa ja suorituskykyä varten.

VRV IV + lämpöpumppu

VRV IV:n julkistuksen myötä esiteltiin kolme vallankumouksellista VRV-tekniikkastandardia. Räätälöity mukavuus, älykäs ohjaus ja parempi energiatehokkuus tekevät Daikin VRV IV -lämpöpumpusta markkinajohtajan sisäilmaratkaisujen osalta.

Vaihteleva kylmäaineen lämpötila

Suurin innovaatioharppaus invertterikompressorin julkistuksen jälkeen.

Daikinin ainutlaatuinen teknologia, vaihteleva kylmäaineen lämpötila, säätää jatkuvasti sekä invertterikompressorien nopeutta ja kylmäaineen lämpötilaa sekä tuottaa tarvittavan tehon rakennuksen kuormitusta varten jopa 28 prosenttia suuremmalla kausittaisella tehokkuudella. Höyrystymislämpötila on markkinoiden laajin (3°C - 16°C). Se lisää mukavuutta tasapainottamalla ilmavirtauksen lämpötilan täydellisesti.

Jatkuva lämmitys

VRV IV tuottaa jatkuvaa lämmitystä sulatuksen aikana. Tavanomaiset lämpöpumput lopettavat lämmityksen sulatuksen aikana, mutta VRV IV on varustettu ainutlaatuisella lämmönkeräyselementillä, joka varastoi energiaa lämmitysprosessin aikana. Varastoidulla energialla sulatetaan sitten ulkoyksikkö ja samalla varmistetaan mukavuus 24/7.

VRV-konfigurointiohjelma

Jokainen VRV IV -yksikkö on varustettu tunnetulla VRV-konfigurointiohjelmalla. Se on ohjelmistoratkaisu, joka mahdollistaa helpon konfiguroinnin ja käyttöönoton. Asentajana sinulta kuluu vähemmän aikaa ulkoyksiköiden konfigurointiin. Pystyt ohjaamaan useita tärkeiden asiakkaiden järjestelmiä eri sijainneista ja noutamaan ulkoyksiköiden alkuasetukset helposti.

Tärkeimmät komponentit suunniteltu täysin uudelleen

Kytkentä suureen valikoimaan tyylikkäitä sisäyksiköitä

Kytkentä suureen valikoimaan tyylikkäitä sisäyksiköitä

Lue lisää

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?