Skip to main content

ZEAS kylmäsäilytyksen kompressorilauhdutinyksiköt

Luotettavat ja energiatehokkaat ratkaisut keski- ja matalan lämpötilan kylmäsäilytyssovelluksiin.

bg-image

Energiatehokkuus

Tunnetulla VRV-tekniikallamme ja invertteritekniikallamme varustetut Daikin ZEAS kompressorilauhdutinyksiköt pienentävät energiankulutusta 10–35 % perinteisiin kylmäsäilytysjärjestelmiin verrattuna. Yhdistettynä economiser-teknologiaamme ZEAS-kompressorilauhdutinyksiköt ovat tehokkaampia, kestävät pitempään ja tarjoavat paremman kapasiteetin kuin muut markkinoilla olevat ratkaisut.

bg-image

Täyttää rakennuksesi tarpeet

ZEAS-yksikkö on koottu tehtaalla, ja sen pienentynyt jalanjälki helpottaa asennusta pieniin tiloihin. Sen modulaarinen rakenne maksimoi asennuksen joustavuuden, sillä ulkoyksiköitä on mahdollista ryhmitellä pinoiksi tai riveiksi tai hajauttaa eri puolille rakennusta käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Sisäänrakennetut säätimet ja automaattiset optimointiominaisuudet tekevät mahdolliseksi asentaa ZEAS-yksikön plug-and-play-ratkaisuksi. Markkinoiden paras pinta-ala-kapasiteettisuhde tarjoaa myös valtavia tilansäästöjä. Häiriön tuottamista ei tarvitse pelätä, sillä ZEAS-yksiköt toimivat niin hiljaisesti, että naapurit eivät edes huomaa niiden olemassaoloa.

Laaja lämpötila-alue

Kapasiteetin lisäämiseksi on mahdollista liittää kaksi ZEAS-ulkoyksikköä yhteen rinnakkain ja käyttää vain yhtä imu- ja nestepäälinjaa. ZEAS on saatavana erilaisina tehoalueina 5–40 HV välillä ja se toimittaa tarvittavan jäähdytyskapasiteetin kolmannen osapuolen laitteille kuten avoimille myyntikaapeille, lasiovella varustetuille pakastimille ja höyrystimille.

  • Ympäristön lämpötilat: -20°C - +43°C
  • Höyrystymislämpötilat: -45°C - +10°C
ZEAS - laaja lämpötila-alue
Modbus - aina hallinnassa

Aina hallinnassa

Sisäänrakennetut älykkäät säätimet varmistavat, että laite toimii aina turvallisesti ja tehokkaasti. Jäähdytysyksikkö voidaan myös liittää kolmannen osapuolen seurantajärjestelmään Daikin Modbus -rajapinnan kautta.

Lue lisää

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?