Nexura

Nexura

Lämmitä ja jäähdytä kotisi äskettäin suunnitellulla ilma-ilma-lämpöpumppumallilla, jossa yhdistyvät konvektio ja lämpösäteily.

lämpösäteily maksimoi mukavuuden

Lämpösäteily maksimoi mukavuuden

Daikin Nexuran alumiininen etupaneeli lämpenee patterin tavoin yhdellä napin painalluksella. Nexura toimii lämpöpumpun energiatehokkuudella ja tuottaa perinteisen patterin miellyttävän lämmön. Nexura lämmittää kodin vain minuuteissa yhdistämällä lämpösäteilyn ja konvektion.

Aina hallinnassa

Aina hallinnassa

Lataa Daikin Online Controller -sovellus, liitä Nexura langattomaan verkkoon ja ohjaa sisäilmaa mistä vain. Näin helppoa se on.

suunniteltu rauhaa ja hiljaisuutta varten

Suunniteltu rauhaa ja hiljaisuutta varten

Yksikkö on täysin äänetön, koska sen käyntiääni on 19 dBA.

useita liitäntöjä

Voit valita eri huoneisiin haluamasi vaihtoehdon

Daikinin Multi-järjestelmien avulla voit liittää yhteen ulkoyksikköön jopa viisi sisäyksikköä. Kutakin sisäyksikköä voidaan ohjata erikseen.

Minimalistinen ja moderni muotoilu

Minimalistinen ja moderni muotoilu

Nexuran sulava muotoilu ja linjat on helppo yhdistää nykyaikaiseen sisustukseen. Alas seinälle, syvennykseen tai lattialle asennettava Nexura on kompakti ja sopii mukavasti ikkunan alle tai muihin ahtaisiin paikkoihin.

Energiatehokas

  • Lämmönlähteenä 80-prosenttisesti uusiutuva energia ilmasta ja 20-prosenttisesti sähköstä
  • Invertteritekniikka lisää energiasäästöjä 30 prosenttia
  • Econo-tila vähentää energiankulutusta 30 prosenttia
  • Kutakin käytettyä kilowattia kohti Nexura tuottaa yli neljä kilowattia lämmitys- tai jäähdytystehoa. Se on siis 400 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen yksikkö, joka tuottaa yhden kilowatin lämmitys- tai jäähdytystehoa käytettyä kilowattia kohti
Invertteritekniikka

Lämpöä säteilevä paneeli

Alumiininen etupaneeli lämpenee perinteisen patterin tavoin napin painalluksella ja tuottaa lisää lämpösäteilyä.

Lämmitystä talvella ja jäähdytystä kesällä

Uusiutuvalla energialla toimiva ja tunnetulla invertteritekniikallamme varustettu Nexura optimoi energialaskun sekä tuottaa jäähdytystä kesällä ja lämmitystä talvella.

Puhdasta ja terveellistä ilmaa

Nexuran ilmanpuhdistussuodatin kerää ja poistaa mikroskooppiset pölyhiukkaset, allergeenit, hajut, bakteerit ja virukset, jolloin ilma pysyy terveellisenä ja puhtaana.

Liittyvät tuotteet