Skip to main content

Lämpöpumpun perikuva

Daikin Altherma 3 H MT on sijoitus mukavuuteen ja energiasäästöihin. Tämä ilma-vesi-lämpöpumppu tuottaa lämmityksen, jäähdytyksen ja nopean kuuman veden – ja käyttää siihen vähemmän sähköä. Järjestelmä on ihanteellinen kodinomistajille, jotka haluavat uudistaa boierin tai perinteisen veden lämmitysjärjestelmän ympäristöystävälliseksi ja kustannustehokkaaksi.

Rakenne

Täydentää kaikenlaisia koteja sisällä ja ulkona.

Lue lisää

Ääni

Säilytä hiljainen ja rentouttava ympäristö ilman keskeytyksiä.

Lue lisää

Suorituskyky

Säästä sähköä ja rahaa uusimpien tekniikoiden avulla.

Lue lisää

Yhdistelmä

Mukauta järjestelmä elämäntapaasi ja mukavuustarpeisiisi.

Lue lisää
bg-image
'iF' Design Award 2019- ja Reddot Design Award 2019 -palkinnon voittaja.

Palkittua suunnittelua

Kodinomistajat haluavat paitsi suorituskykyisen myös sisätiloissa hyvältä näyttävän yksikön. Siksi Daikinin tavoitteena oli suunnitella yksikkö, jossa on upeita teknisiä ominaisuuksia ja monipuolinen muotoilu. Pyrkimykset palkittiin: Daikin Altherma 3 H MT sai, ei yhtä vaan kaksi, arvostettua muotoilupalkintoa.

bg-image

Upean tekniikan tulisi myös näyttää upealta…

Paras tapa kuvailla Daikin Altherma 3 H MT -ulkoyksikköä on puhdas, minimalistinen ja suoraviivainen. Musta vaakasuora säleikkö peittää koko etulevyn, peittäen yksittäisen puhaltimen ja vähentäen sen käyntiääntä, ja matta harmaa pinta vastaa ulkoseinän väriä ja sulauttaa yksikön erilaisiin ympäristöihin ja maisemiin.

bg-image

Hiljaisuus on mukavuutta

Normaalin äänitason tilassa ulkoyksikön melutaso on 38 dBA (3 metrin päässä) – mikä vastaa lintujen sirkutusta tai hiljaista kirjastoa. Hiljaisessa toimintatilassa äänenpaine puolittuu (35 dBA, 3 m).

Kuuntele Daikin Altherma 3 H MT -mallia toiminnassa

Äänen mittaustapa

Äänitehon tuottaa yksikkö ja se ei riipu etäisyydestä tai ympäristöstä. Äänenpaine on tietyllä etäisyydellä koettu ääni. Äänenpaine lasketaan yleensä 1 ja 5 metrin etäisyydellä yksiköstä.

Ääniteho
bg-image

Erinomainen suorituskyky tulee sisältä

Daikin Altherma 3 H MT sisältää uusinta HVAC-teknologiaa, joka on kehitetty Euroopassa eurooppalaisia ilmastoja varten. Tutustu
ominaisuuksiin, jotka erottavat tuotteen muista.

bg-image

Suunniteltu huolella

1. Moderni kotelo

Daikinin insinöörit toivat yhdessä muotoilijoiden kanssa raikkaan tuulahduksen perinteisen ulkoyksikön muotoiluun. Daikinin sisäyksiköiden erinomaisen muotoilun innoittamana ulkoyksikössä on hienostunut etulevy ja puhtaat linjat, jotta yksikö sulautuu ympäristöönsä helposti.


2. Suuritehoinen puhallin

Suuritehoisissa yksiköissä on yleensä kaksi puhallinta, mutta tämä ulkoyksikkö tarvitsee vain yhden. Suurikokoinen puhallin parantaa ilmankiertoa, jolloin saadaan hiljainen käyntiääni.

3 H HT -lämpöpumpun sisäosat

3. Täysin uusi kompressori

Daikin Europe kehitti Japanissa olevan Daikin Technology and Innovation Centren kanssa erityisen kompressorin, joka tuottaa 70 °C lämpöistä vettä. Tämä korkean lämpötilan lämpöpumppu on myös ensimmäinen, joka käyttää R-32-kylmäainetta. Tämä kylmäaine on muita energiatehokkaampi ja CO2-päästöjä.


4. Kestävä eristys

3 kerroksen eristys ja kumitassut pohjalevyn ja tärinälevyn välillä absorboivat ja eristävät kompressorin melun toiminnan aikana.

bg-image

Peittoaa kylmän

Daikin Altherma 3 H MT on uusiutuvia lähteitä käyttävä lämmitysratkaisu, joka toimii yhtä hyvin kylmässä ilmastossa kuin lämpimässä. Muihin lämmitysjärjestelmiin verrattuna tämä tuoteperhe tuottaa ulkoilman avulla tarvittavan määrän lämpöä ja kuumaa käyttövettä, jopa - 28 °C asteen lämpötilassa.

bg-image

Yksi ratkaisu - useita yhdistelmiä

Valikoima sisältää yhden ulkoyksikön, joka voidaan yhdistää kolmeen erilaiseen palkittuun sisäyksikköön, jotka voidaan
kukin mukauttaa lämmityksen, jäähdytyksen ja kuuman käyttöveden tuottoon.

bg-image
Näkymä talosta, jossa on asennettuna kolme Daikin-sisäyksikköä ja ulkoyksikkö. Kuva.

Valitse sisäyksikkö

Tutustu tuoteperheen kolmeen sisäyksikköön ja kolmeen eri asetukseen (kolme ominaisuutta), joista voit valita omiin tarpeisiisi sopivimman.

1. Seinälle asennettava malli

Kompakti yksikkö, jossa on erillinen lämminvesivaraaja. Tässä mallissa on jäähdytys lisävarusteena.


2. Malli, jossa integroitu ruostumaton terässäiliö

Kompakti yksikkö, joka vie tilaa vain 595 x 625 mm. Yksikön yhteydessä on 180 tai 230 l säiliö kuumaa käyttövettä varten ja yksikkö voi toimia jäähdytys- tai Bizone-tilassa.

Ulko- ja 3 Daikin-sisäyksikköä.

3. Integroitu ECH2O-lämminvesivaraajamalli

ECH2O-yksikön mukana tulee 300 tai 500 l lämminvesivaraaja, joka voidaan kytkeä aurinkokeräimiin. Tässä mallissa on jäähdytys lisävarusteena.

Neljä ominaisuutta

Vain lämmitys

Vain lämmitys -toiminto on vakiona Daikinin tuotevalikoimassa ja käytettävissä kaikissa kolmessa sisäyksikössä. Tämä asetus on lämmitystä ja kuumaa käyttövettä varten.

Lämmitys/jäähdytys

Jos lämmityksen ja kuuman käyttöveden lisäksi tarvitaan sisäilman jäähdytystä, lämmitys/jäähdytystoiminto on paras ratkaisu. Toiminto on käytettävissä jokaisessa kolmessa sisäyksikössä, ja siinä käänteisellä toiminnolla saadaan jäähdytys lämmityksen sijasta. Toiminto edellyttää lattialämmitysputkistoa tai puhallinkonvektoreita.

Bizone

Integroitu lattiamallinen yksikkö on ainoa sisäyksikkö, jossa on Bizone-toiminto. Bizone-toiminnolla voit ohjata ja säätää kahden erillisen vyöhykkeen lämpötilaa kotona käyttäen eri lämpösäteilijöitä, kuten lämpöpattereita tai lattialämmitystä.

Daikin Residential Controller -logo.

Daikin Residential Controller -sovellus puheohjauksella

  • Ohjaa lämmitysjärjestelmää kotona tai etäältä älypuhelimen avulla
  • Ohjaa lämmitysjärjestelmää puhekomennoilla
  • Yhdistä Google Assistantiin tai Amazon Alexaan
  • Muita ominaisuuksia:
    • Ajastus päivittäistä käyttöä tai lomatilaa varten
    • Usean yksikön ohjaus / suorituskyvyn tehostus
    • Energiankulutuksen tarkkailu

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?