Skip to main content

Liiketilojen ilmanpuhdistimet ja ilmanvaihtokoneet

Daikin AstroPure -ilmanpuhdistimet

Terveellinen ja turvallinen sisäilmasto tehokkailla ja hiljaisilla ilmanpuhdistimilla.

Daikin AstroPure -ilmanpuhdistin on suunniteltu erityisesti liiketila- ja tapahtumakäyttöön

AstroPure on oikea valinta kohteisiin, joissa ilmanpuhdistusta on tehostettava ja tavoitteena on erinomainen sisäilman laatu. AstroPure sopii esimerkiksi koulutustiloihin, liike- ja yleisötiloihin ja myymälöihin aina 200 neliömetriin saakka. 

Eristettyjen kaksoisseinämien ansiosta AstroPure on jopa 2000 m3/h ilmavirrasta huolimatta erittäin hiljainen (jopa 35 dB(A)). Käyttöönotto on yksinkertaista: valitut suodattimet asetetaan puhdistimen sisälle ja laite käynnistetään. HEPA-suodatinten lisäksi optiona on saatavana viruksia ja bakteereita tuhoava UV-yksikkö (Ultraviolet Germicidal Irradiation, UVGI).

Pienempiin tiloihin sopivat Daikin Flash Streamer -tekniikalla viruksia, bakteereita ja muita epäpuhtauksia tuhoavat ilmanpuhdistimet MC55W ja sisäilmaa kostetuttava ilmanpuhdistin MCK55W.  

Lue lisää:

Modular Light -ilmanvaihtokoneet

Modular L on kompakti, energiatehokas ilmanvaihtokone lämmön talteenotolla.

Modular L on kompakti, energiatehokas ilmanvaihtokone lämmön talteenotolla liiketilakäyttöön

Kuudesta eri kokoisesta kattoon asennettavasta yksiköstä löytyy sopiva laite jokaiseen käyttökohteeseen: nimellisilmavirta voi olla 150–3450 m3/h.

Tehokas lämmön talteenotto tekee laitteesta erittäin energiatehokkaan. Modular L on huollettavissa helposti alhaalta päin. Pienikokoiset laitteet on helppo sijoittaa monenlaisiin tiloihin, esimerkiksi 550 kuution ilmavirtaan tarvitaan vain 280 mm korkea laite.  

Lue lisää:

Ilmanvirtakuvaaja

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?