Skip to main content

Daikin ilmalämpöpumppujen, ilma-vesilämpöpumppujen ja maalämpöpumppujen myyjät ja asentajat Jyväskylän seudulla

Daikin-lämpöpumppuja myyvät ja asentavat Jyväskylässä

Ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput:
Ilmalämpöpumput:

Asiantunteva asennus on laadun tae

Myymme lämpöpumput aina asennettuna, sillä valtuutettujen asentajiemme tekemä mitoitus ja asennus takaavat kokonaisuuden toimivuuden ja laadun. Asiantuntijamme valitsee aina kuhunkin kohteeseen sopivan tehoisen laitteen kiinteistön lämmitystarpeen ja muiden, asiakkaan määrittelemien vaatimusten perusteella. 

Daikin on poikkeuksellinen lämpöpumppu­teknologian osaaja. Olemme ainoa valmistaja, joka suunnittelee ja valmistaa itse kaikki lämpöpumppujen keskeiset elementit: kylmäaineet, kompressorit ja lämmönvaihtimet sekä niitä ohjaavat ohjelmistot. Tämä kokonaisuuden hallinta on Daikinin laadun tae. Kaikki lämpöpumppujen komponentit toimivat yhteen ja palvelevat tehokkaasti samoja päämääriä: energiankulutuksen pienentämistä ja asumismukavuuden lisäämistä. Viimeisenä ja erittäin tärkeänä osana toimitusketjua on lämpöpumpun asiantunteva mitoitus ja asennus sekä käyttäjän opastus. 

Minkä lämpöpumpun valitsen: ilmalämpöpumppu, ilma-vesilämpöpumppu vai maalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumput

Daikin ilmalämpöpumppu mökillä

Ilmalämpöpumppu sopii mihin tahansa kohteeseen, kotiin tai mökille. Laadukkaat ilmalämpöpumput toimivat kovillakin pakkasilla ja vähentävät merkittävästi kiinteistön lämmityskustannuksia. Hyvä ilmalämpöpumppu parantaa myös asumismukavuutta puhdistamalla sisäilmaa ja jäähdyttämällä kotia kovimmilla helteillä.

Ilmalämpöpumppu ei sovi kiinteistön ainoaksi lämmitysjärjestelmäksi, vaan sillä tuetaan ja pienennetään esimerkiksi suoran sähkölämmityksen energiankulutusta ja pienennetään sähkölaskua. 

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu vesikiertoisen lämmönjakojärjestelmän lämmönlähteeksi ja sillä voidaan tuottaa myös lämmin käyttövesi. Ilma-vesilämpöpumpulla lämpiää koko koti pienellä energiankulutuksella. Lämmönjakojärjestelmänä voivat olla vesikiertoiset patterit tai vesikiertoinen lattialämmitys. Huonekohtaisilla Daikin Altherma -puhallinkonvektoreilla lämpöpumppu voidaan ottaa nopeasti käyttöön myös taloon, jossa on ollut aiemmin käytössä esimerkiksi suora sähkölämmitys. Asentaminen käy helposti, sillä lämpökaivoa tarvitse porata ja käyttövesivaraajalla varustettu sisäyksikkö vie tilaa vain tavallisen jääkaappi-pakastimen verran. 

Maalämpöpumput

Maalämpöpumppu tuottaa tasaisesti lämpöä läpi vuoden ulkolämpötilasta riippumatta ja sillä lämmitetään sekä sisätilat että käyttövesi. Maalämpöpumppu edellyttää lämpökaivon poraamista pihalle. Sisäyksikkö voidaan varustaa kiinteistön lämpimän käyttöveden tarpeesta riippuen 180 tai 230 litran käyttövesivaraajalla. 

Katso myös muut jälleenmyyjämme

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Lisätietoja

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua?